Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Útnélküli utas

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tessék szépen logikusan gondolkozni a KDNP és más hasonló mutyitársaságoknak. Azért emlékezzünk arra, hogy mit is javasolnak egyes keresztény-katolikus szextanácsadó könyvek. Szerintük orrba, szájba, fenékbe mehet házasságkötés nélkül is.  Na ezen utóbbira is kellene egy ilyen frappáns…..
Útnélküli utas 2012.06.14 17:25:54
@Salemi boszorkány:

@Salemi boszorkány:
Petri-csésze.... In vitro....
Helyesbítek. Kell férfi DNS meg női. Férfi gén meg női. Az hogy hogyan "tálalod" már megbocsáss de édes mindegy ilyen szempontból, mert férfi nélkül az ilyen módszerekkel se érnél semmit. Kell hozzá!!!
Tehát ha már agyi tevékenység van, az nem elég?
Müködnek a szervei, agya, szíve, tüdeje... ez sem elég? Ja, ha már gondolkodik is tudatosan? (Az hány éves kortól van szerinted?)
Tudatos gondolkodás? Kérlek definiáld! "A tudatos gondolkodás alatt sokszor azt is értik, hogy fel tudjuk idézni azt, hogy mit hogyan, miért gondoltunk, azaz azt is tudjuk, hogy mit gondoltunk." /wikipédia/ mert egy újszülöttnek sincs még akkor tudatos gondolkodása, ezen definíció szerint. Akkor öljük is meg???
Egy ismerősöm mesélt egy könyvről (regény) ami ezen logikát követi (szeretnéd megérdeklődöm a címét) és oda jut vele, hogy az számít embernek aki már képes átlátni a matematikai összefüggéseket, aki meg nem, az nem ember, vesszen.

De a kulcsszó ott van, hogy szerinted. De ez ettől még nem lesz tényállás.

Igazad van. Nem a férfi vállalja a kockázatát és nem is "szenved". De jegyzem meg a Nő sem vállalja a gyerek felnevelését ha abortuszra kerül sor. Gondolkodj el ezen vagy kérdezd meg anyukádat.

Egy nőnek, hogy gyereke lehessen, persze ráerőszakolhatja magát egy férfira mi???
Nem látsz te reálisan. Van barátod? Férjed? Gyereked?
Majd ha lesz lehet megváltozik a gondolkodás módod.