Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stoti II

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég a rendszerleíró adatbázisban kézzel állítottam be az L2-cache méretét. Az újraindítás után gyakran előfordult, hogy a rendszer kékhalállal lefagyott "PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA" hibaüzenettel amit a "win32k.sys" file hibája okozott. Sehol nem találtam…..
   A DDR2-es memóriamodulok alacsony árai lehetővé tették, hogy elérhető áron akár 2GB-os modulokat is betudjunk szerelni a gépünkbe. Én 2×2GB(5-5-5-15)-ot tudtam beszerezni 15 000Ft-os áron, ez most jónak mondható.    A rendszer működikDual-Chanell…..
Misztikus, miért igyekeznek az emberek az Imax moziba, ahol megfáradt 10-14 éves természetfilmek mennek 3D-ben, nem Angelina Jolie mellei. Matux azonban a térhatású bohóchalig sem jutott el, a vadiúj, hájtek filmszínházat ugyanis téchnikái málőr sújtotta, így 2D-vel…..
A 'hátsó ajtó'-t tulajdonképpen mi magunk felhasználók hozzuk létre a telepítés folyamán. Az XP telepítésekor létre kell hozni egy root-szintű felhasználói fiókot, amit a rendszertelepítés felénél kell beállítani és elkerülhetetlen, mert egy felhasználói fióknak mindig…..
..
Szinte mindenki használja az MP3 fájlformátumot zenék tárolására, amelyhez különböző szűrőket telepíthetünk. Mivel a rendszerhez kapott Fraunhofer-szűrő csak korlátozott minőségben volt képes rögzíteni, ezért sokan a Lame kódolót használták. Ám a Windows Media Player…..
Ez a leírás információkkal szolgál arról, hogy windows XP rendszerünk alatt milyen parancsokat futtathatunk, és ezek milyen feladatokat hajtanak végre. ( A parancsokat a windows Startmenü-->Futtatás beviteli mezojébe kell írnunk.) mcleanmgr.exe.....Adathordozók karbantartása,…..
    Én mozgássérült vagyok és szükségem lett volna egy átalakított konyhabútorra. Mivel személyre szabott konyhaszekrényt nem lehet kapni, csináltatni akartam. Az asztalosok olyan árajánlatokat adtak, hogy majdnem kifordultam a kerekesszékből (300-800ezer ft). Mikor…..
Online böngészhet az itt megjelenített eladó TT hobby vasútmodellek között.FIGYELEM!Ez egy statikus blog! A termékre licitálni, és kérdéseket feltenni itt lehet :http://www.vatera.hu/tt_br_56_gozmozdony_nincs_minimalar_73772655.html------------------ Videó a lassúmenetről_01…..
Biztos már sokunknak okozott bosszúságot a windows xp startmenü lassúsága. Ezt a problémát lehet kiküszöbölni egy egyszerű beállítási folyamattal.                 Rendszeradatbázisszerkesztőprogrammal…..
Itt is csak tesztelem az oldalt zzz..
Rokkant vagyok és itt leírnám hogy is megya vonatonutazása valóságban-----ez csak egy próba oldal-------..