Regisztráció Blogot indítok
Adatok
libertard

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy pár napja napvilágot látott, a Fidesz újra elővette a reklámadó tervét. Az egyéni képviselői indítványok előző ciklusból megismert szép hagyományának megfelelve ezúttal L. Simon László vállalta magára a jogszabályalkotás fáradságos, ámde szép feladatát. A…..
A magyar labdarúgó válogatottra rámosolygott a szerencse Nizzában. Vasárnap sorsolták a 2020-as kontinenstorna selejtező csoportjait, amelyben sikerült elkerülnünk igazán nehézsúlyú ellenfeleket. Persze a papíron legerősebb görög csapat ellen sem lesz könnyű, de mégis más,…..
Az RTL II lerántotta a leplet a Való Világ 6 első adag beköltözőjéről, akik, micsoda meglepetés, hatan vannak. Igen, jól tetszett olvasni, az idei kiadásban nem lesz beszavazás, a csatorna a jelentkezők közül önkényesen válogatva állította össze a mezőnyt, majd meglátjuk,…..
libertard 2014.01.10 10:57:11
@afropöcs #8=======Đ ~ ~ ~:

:D :D :D

"megnyugtatlak, en tenyleg nem neztem ezeket, csak:" es felsorolja kb. mindet ami volt :D
Múlt-kor Tudta-e, hogy...? 2014.01.06 15:54:17
A második világháború európai hadszínterén a szövetséges hatalmak közül a Vörös Hadsereg volt a legsikeresebb szárazföldi hadsereg, elpusztítván a háborúban bevetett német haderő 75-80 százalékát. Benito Mussolini napi 18 órát dolgozott, és minden reggel egy…..
libertard 2014.01.07 16:16:04
@Lacusch69(Sch.Lacika): a nemet fanok kozul valaki meg leirhatna a haboru gyoztes orszagainak listajat.
A túlterjeszkedő emberi civilizáció és a természet küzdelméről és annak jövőbeli kilátásairól ír többrészes esszét Békés Márton a Jobbklikken. „Az emberi képzelet technológiával szembeni harcában a természet az egyetlen szövetségesünk. A természet…..
Idén több száz külföldi és magyar politikust és közéleti szereplőt, köztük külügyminisztereket, államtitkárokat, polgármestereket, egy magyar miniszterelnököt, számtalan kerekasztal beszélgetést, nagyjából húsz koncertet, rengeteg irodalmi, színházi, tudományos és…..
libertard 2013.07.23 15:11:13
@Samott: micsoda parázs vita lesz! Mondhatni, sorsfordító csatája az intellektusoknak!
Továbbra is fogságban van Mohammed Murszi államfő, miközben az ideiglenes kormány kezdi megtalálni a helyét Egyiptomban. Az utóbbi napokban is folytatódtak Egyiptomban a bebörtönzött iszlamista államfő hívei és a hatóságok közti összecsapások, a hírek hét halálos…..
libertard 2013.07.19 12:05:16
@S=klogW: nem tudtam , hogy már 700 körül kifejlesztették az időgépet, üdv nálunk!
Egy szomorú szög az ellenzéki együttműködés koporsójába. (via GG) Frissítés: Az Együtt-PM a következő közleményt juttatta el hozzánk a poszt megjelenését követően: „Az Együtt-PM-nek semmi köze az »Együtt 2014 - Győr« oldalhoz, így az azon megjelentetett…..
libertard 2013.07.17 15:22:53
A rendszerváltás utáni magyarországi politikai kommunikáció sosem a frappáns megoldásairól volt híres (bár azért találni ellenpéldát, pl. ezt). Az éppen aktuális Ron Werberek Kocsis Máték és Habony Árpádok által meghatározott politikai kommunikációs térben azonban sokáig…..
Mandiner blog Orwell 110 2013.06.25 15:01:00
„Freedom is the right to tell people what they do not want to hear.” A száztíz éve született Eric Arthur Blair (George Orwell) emlékére. Mindent tudott. „- Van a Pártnak egy jelmondata, amely a múlt feletti uralomról szól - mondta. - Légy szíves elmondani. - Aki uralja a…..
„Az utcai demonstrációk, a belpolitikai események látványosan igazolják, hogy Magyarország működő demokrácia” – kissé elcsodálkoztam volna egy efféle fideszes nyilatkozaton a 2006. október 23-ai események másnapján. A hasonlat kézenfekvő, a Kettős Mérce és a 444…..
Kedves Viktor! Én tulajdonképpen csodállak. Talpon vagy reggeltől estig, árvízi ebédedet is megosztod a közzel, jössz-mész, látogatsz, fontoskodsz, és az internet mémre éhes népe maximum a fontoskodó gesztusaidon, a megjátszott hozzáértésen és a kimdzsongot idéző távkukker…..
libertard 2013.06.10 14:45:11
@Yeto: ennyi nem elég?
„A történelem nagy titka, hogy a különböző társadalmi formációkat nem egyének alkotják és szabják meg, mint ahogyan azt az »emberi jogokért« bolonduló korunk véli, hanem társadalmi kapcsolatok, kezdve a családon belüli viszonyoktól egészen az állampolgár kötelességeiig…..
„Szerintem, amint a háború és a viszály két különböző szó, úgy két külön lényeg is, két különböző tényre vonatkozik. Ez az úgynevezett »saját«-ra, vagy »rokon«-ra, az meg az »idegen«-re és »elütő«-re. Ha saját vérünkkel tusakodunk, e harc neve: viszály, ha…..
libertard 2013.05.28 11:36:02
@ArmaGedeon: ott is biztos a zsidók kegyetlenkedtek, míg a polgári értelemben vett gyarmatosítók teáztak.
libertard 2013.05.28 12:14:54
@komolytalan samu:
"mélyen megveti az egész itteni (neki nyugati) világot, sőt undorodik tőle. .....
Ha tehetné, ha lenne rá befolyása, a homárokat stb. lecsukatná, mondjuk Tóta w.-el egyetemben"

ez az ide posztolók 90%-ra igaz
A kormány legújabb elképzelése szerint sávos adókulccsal bevezetné a reklámadót. Ezt az új adófajtát szinte kizárólag a reklámtorta legnagyobb szeleteit magukénak tudóható kereskedelmi csatornák az RTL Klub és a Lenin2 TV2 fizetné. A piacvezető RTL válasza sem váratott…..
Két fekete muszlim késekkel meg hentesbárddal kivégez egy brit katonát Londonban, majd egy videófelvételen üzen elszántan az angol népnek? Agyonlövi magát a melegházassággal szemben kritikus francia történész a párizsi Notre Dame-ban? Egy napra rá radikális feminista csinál…..
libertard 2013.05.24 15:01:14
@kaleidoscope: a görögök nem törődtek a homokosokkal, hol van már a görög kultúra?!!! mit tudunk róla?!!! Mit ért el?!!!!

A rómaiakat sem foglalkoztatta túlságosan. MÉGIS MIT TETT LE RÓMA AZ ASZTALRA?!!! Mit tettek értünk a rómaiak?!!

Nézd meg az iszlám világot. Ott bakker, 1000 éve felkötik a buzikat. Meg is van az eredménye.
libertard 2013.05.24 15:23:09
@Herbert_West: most, hogy mondod errefelé tényleg lehet, hogy komolyan veszik :D
Különösen kiélezett a feszültség mostanában a magyar kormány és a nemzetközi közvélemény egy része között, így érdemes az elmúlt hetek után ismét egy újabb epizód erejéig foglalkozni a kérdéssel. Mivel ez az epizód is jóval túlmutat önmagán. Orbán a napokban két…..