Regisztráció Blogot indítok
Adatok
appleTT

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A facebook azért is csodás, mert ilyen videókat dob föl. Hogy tényleg Dunaújvárosban és 2007-ben történt-e, illetve, hogy a feliraton olvasható párbeszéd tényleg így zajlott-e le, nem tudhatom, de gyanítom, igen. De ha esetleg nem, az se sokat von le a kisfilm élvezeti…..
appleTT 2014.12.16 21:15:22
@butschq:

Köszi, pont így volt! És ez a rövid verzió!

A történet végül azzal fejeződött be, hogy bár felismerte az autóját hosszas rábeszélés után, az autóstáskáját nem találta sehol. Ami végül előkerült az első ülés mellől. Nem igazán volt képben a bácsi.
Sajnos nem ritka az ilyen eset, sokszor venném el ott helyben némelyik kulcsát.
Sok a bekötetlen gyerek, a részegen dülöngélő sofőr, a gyermek mellett dohányzó apuka, anyuka, sorolhatnám.
Klubkoncert Fotózzunk koncertet? 2014.11.27 22:03:49
Szándékaink szerint itt a klubkoncert blogon nem csak koncertbeszámolók lesznek, hanem mindenféle érdekes, vagy legalábbis általunk annak gondolt háttér információ is a klubok életéről, a koncertek háttérmunkáiról, a szervezésről vagy épp (legközelebb) a hangosítás és a…..
A Wéber Gáborral eltöltött utolsó versenyhétvégénkről SzuTi már beszámolt írásban, ezért most jöjjön az élménybeszámoló videónk is, hogy teljes legyen a kép.Fogadjátok ezt is szeretettel!..
appleTT 2011.07.24 21:46:51
Ismét nagyot alkotott a magát szoftverrendőrségnek képzelő jogvédő szervezet, a BSA. Amióta márciusban kiadtak egy közös nyilatkozatot az adóhatósággal új levéllel terrorizálják a kisvállalatokat. Azt írják, ha ismételt felszólításukra sem küldik el nekik szoftvereik…..
appleTT 2007.11.09 20:58:30