Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CommanderShepardSaveTheGalaxy

3 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Az ember szabad, de nem korlátok nélkül az, természeti, antropológiai és szociális meghatározottsága együtt jár szabad voltával - mondta Gábor, és elgondolkodva nézte a Villányi Pinot Noir maradékát a pohár mélyén. A vele szemben ülő Ágnes erre felsóhajtott:- Ezek szerint a legnagyobb kérdés az,…..
A Világegyetemben Mindenkinek Utat Mutató Hírműsor, a Valaha Készített, Legmodernebb és Legjobb Híradó, azaz a TV2 Tények című műsorára ha minden igaz, 340 millió forintot költött a tévé, de tegyék, ha fussa, én a helyükben a kihasználatlan stúdióterületre kiszórnék pár gyémántot is, vagy kiraknám a…..
CommanderShepardSaveTheGalaxy 2017.03.01 12:17:32
CommanderShepardSaveTheGalaxy 2017.03.01 12:36:53
@reKorrekt: 340 millióból nem voltak képesek húzni egy piros vonalat. Nem is tudom, majd csak megtoldják plusz négyszázezer forinttal. Mindez lejön az index főcímlapján. Miért? Mi az oka ennek? Nem nézi senki a blogot és max a kormánymédia ekézésével lehet oldal látogatottságot elérni? Szerintem ez az igazi öngól.
CommanderShepardSaveTheGalaxy 2017.03.01 13:39:20
@okostojas007: Baromság. Én is azért jöttem ide mert főcímlapon jön. Van a c:c nek valami 14 lájkolója a fészbukon. Közben éves szinten ők is elvernek egy százast, megnyugtatlak.
Legolvasottabb vállalkozásom a Lefülelt mondatok című válogatás. Hétfőnként jelenik meg az egyik televízió portálján, és az elmúlt hét legütősebb mondatait tartalmazza. Akadt már olyan összeállítás, amelyet 85 ezren kísértek figyelemmel, és 1470 lájkolásra emlékszem (azt azonban elfelejtettem, vajon…..
CommanderShepardSaveTheGalaxy 2017.02.01 12:31:47
@diogergely: Már megijedtem, hogy az én szövegértelmezési képességeimmel van a baj. Egyet értek. A választékos, szép szavak nem fedik el azt a tényt, hogy a blogoló nem képes értelmes mondatokban kifejezni a mondandóját. Lehet direkt csinálja, de akkor ne síron, hogy senki se érti amit mondani akar.
Ősz, elmúlás, barát elvesztése, rokon gyászolása, fájdalom, kín - nagyjából erről szólt A Dal első válogatója, már ami a szövegeket vagy a nótákat felvezető interjúkat illeti, és persze ezek után nem lehetett azt várni a műsortól sem, hogy igazi mulatási legyen belőle. Pedig, és ezt a magyar…..
CommanderShepardSaveTheGalaxy 2017.01.15 11:00:49
Nézem a Szépség és a szörnyeteg című opusz előzetesét és két nagyon fontos dolog jutott eszembe, miközben a hozzászólásokat böngésztem: 1 Ez teljesen ugyanaz lesz mint a rajzfilm. 2 Szerencsétlen Emma Watson soha a büdös életben nem mossa le magáról Hermione Granger szerepét a Harry Potterből. Ez…..
Szóval ott hagytam abba, hogy jó szokásához híven kiáradt a Szent Szellem köreinkben. Elég új volt nekem ez az egész és be kell vallanom nagyon tetszett. Legjobban a kötetlenség. Nem úgy mint a templomban ahol egy hülye fapadban kellet kuksolnom, a jéghideg teremben huszadszorra elénekelve ugyanazt…..
siralmaim Üdvözlünk a blog.hu-n! 2016.12.18 19:44:52
Az előbb épp egy hírt olvastam az egyik hírportálon, hogy a magyar kormány valami 54 milliárd külön többletet biztosít az egyházi iskoláknak. Ez sok mindent eszembe juttatott. Előtörtek a régi emlékek és bizony felidéződött néhány szégyenteljes piszkos kis ügyem. Úgy éreztem írnom kell, még, ha…..