Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AllYouCan(Not)Eat

9 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
All You Can (Not) Eat Here I am :) 2012.07.03 17:55:00
Na hát, itt vagyok, minden rendben. Mármint a diéta szempontjából. Magánéletügyileg nincs rendben semmi, de szerencsére csak a romantikussírós filmeket falom,a  csokikat nem. :D De most úgy tényleg úgy szar minden, ahogy van. Meg kéne hoznom egy fontos döntést, de most úgy…..
Olyan tök jó, hogy írtam úgyse megyünk strandra egész nyáron stb, hát persze egyből kiderült, hogy jó hülye vagyok mert elfelejtettem, hogy múlthéten pont beszéltük a (legjobb)barátnőmmel, P-vel, az egyetlen normális nővel a környezetemben, hogy megyünk strandra. Ráadásul…..
AllYouCan(Not)Eat 2012.07.03 17:46:35
@pinkbutterfly: Na mi is szombaton voltunk, és mi is velencén :)) De minden rendben volt :)
All You Can (Not) Eat Day 4. 2012.06.22 10:52:00
Húha. Tegnap futottam, háromnegyed órát, 5 km-t. Hát elég szánalmas, de így másodikra nem rossz szerintem. Bár igaz, hogy az emelkedőnél majdnem meghaltam (szó szerint, mert majdnem elütött egy kocsi, asszem nem hallgatok zenét futás közben inkább:D), de végig az a farmersort…..
Szóval 3 nap. Kaják, edzések eddig rendben. eddig nem akartam elcsábulni semminek :) Bár valószínű azért, mert ebbe a melegben legszívesebben nem ennek semmi mást, csak egy kis gyümölcsöt.. Kezdem megszokni ezt a 3 liter vizes cuccot, igazából tegnap is kb 4 és fél litert ittam meg…..
Húúbasszus. Na, hát tegnap megcsináltam a képeket (bazmegdedurvák:/), méréseket, csak hát egy bökkenő van, most nem vagyok otthon, hogy fel tudjam rakni őket. Majd este. A másik meg az, hogy nincs net otthon mert valami beszart, de elvileg este már lesz. A telómon meg mindent lehet…..
Hát ez most nem "fogyi" téma. De most erről gondolkoztam/gondolkozom. Olyan furcsa, hogy ennyi idő után is, van olyan pillanat, hogy úgy érzem, újra beleszerettem. Vagyis nem is az hogy furcsa, csak nem tudom jobban megfogalmazni. Ha valaki megkérdezi, hogy mit szeretek benne annyira, nem…..
http://www.youtube.com/watch?v=JPSuOWE8B94&feature=related Tegnap este már annyira izgultam, annyira várom már a jövőhét keddet, hogy csak na. Pedig vissza fogom sírni majd jópárszor ezt a pár napot, az biztos. Kb. éjfélkor még a neten voltam és rántásnélküli főzelék…..
AllYouCan(Not)Eat 2012.06.16 16:47:23
@pinkbutterfly: btw, hozzád nem lehet vagy csak én nem tudok kommentet írni? :)
Na. Hát rávettem magam. Jövőhét kedden, azaz június 19-én kezdem az első 75 napos programomat(nem tudom miért nem 70, de mindegy:D). Azért akkor kezdem, mert 18-án lesz az érettségi szóbelim, és addig csak arra akarok koncentrálni. 19 éves és 160 cm vagyok, 60-62 kg között…..
AllYouCan(Not)Eat 2012.06.16 11:02:59
@ajmfebulosz: Kerti partik.. hát igen, csak nálam eddig úgy nézett ki egy kerti parti, hogy a többiek ettek én meg ittam. :DD Hát ez most változni fog.

Persze, azt szeretném, hogy életre szóljon, de megmondom őszintén ilyen óriási kijelentést nem mertem tenni. De nagyon remélem, hogy miután ezt végig csináltam nem fog eszembe jutni kalácsot enni lekvárral és utána meginni egy pohár kólát.

(Elkezdtem olvasni a blogodat és nagyon ügyes vagy!:))

Köszönöm szépen a kedves szavakat :))
LifeTILT Új Generácíó 3 2012.06.15 15:14:00
Mára már 100-nál is több olyan blogot regisztráltak amit a Lifetilt inspirált, vagy annak hatására jött létre. A politikai közvélemény kutatási adatok 1000-1500 ember megkérdezésével zajlanak, ennek ellenére ijesztő pontossággal jelennek meg ugyanazok az arányszámok 3 millió…..
AllYouCan(Not)Eat 2012.06.15 15:57:06