Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balf.sz

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyönyörű levelet hozott a posta, ami szerint a köztévé éjszakai Híradójában Szebeni István káromkodott egy isteneset, majd bakit bakira halmoztak. Mivel a közmédia videótárába nem töltik fel az éjszakai Híradókat, sokáig nem akartuk elhinni a történteket, de az MTVA…..
A comment:com már régóta feladatának tekinti, hogy a közmédiában dolgozók munkáját szerény lehetőségeihez mérten segítse, hiszen a mi alkalmazottainkról van szó, és milyen főnök az, aki csak kiröhögi a bénázó szakmunkást,  és nem mutatja meg neki, mit kúrt el és azt…..
Akinek nem lenne egyértelmű: a Via Nova, mint politikai kísérlet Szlovákiában megbukott. Lehet még néhány napig, hétig – hónapokig? – hülyeségeket nyilatkozni, de talán már maguknak a nemzetvezető kartársaknak is egyértelmű: ennyi volt, lehet menni havat lapátolni. Naivok nem…..
Egyre több olyan ügy kerül bíróság elé, amelyekben roma származású magyar állampolgárokat vádolnak meg magyarokkal szembeni rasszizmussal. A Tavaszmező utcai ügyben már Kúria döntés is született a közelmúltban. Mindeközben keresve-kutatva is alig találunk eseteket, amikor a…..
Az osztrákok büszke népek. 1955-ös függetlenségüket máig nem hajlandók magukkal szemben feladni. Nyugati szomszédaink népszavazást tartottak a sorkatonaság kérdéséről, a szociáldemokraták észérvei azonban kevésbé hatották meg a lakosság nemzettudatos kicsi szívét, mint a…..
Délután kettőkor nyitják Csehországban a szavazóurnákat, ezzel megkezdődik az ország történelmében első közvetlen köztársasági elnökválasztás, amely arról dönt, ki lesz Václav Klaus utóda a következő öt évben.  Kövesse együtt online a dotohoval a cseh…..
Vajon elegendő és elég hatásos-e úgy fellépni a náci eszméket hangoztató személyek és mozgalmak ellen, hogy szóban elítéljük őket, és tiltakozó nagygyűléseket szervezünk? Mindez szükséges, azonban messze nem elégséges a megzabolázásukra. A szónoklatok és tüntetések…..
Az Alkotmánybíróság által megsemmisített család fogalom miatt egyre több jogértelmezési gond merül fel. A KDNP tüntetésén kifejtettek szerint akár férfi is házasodhat állattal. Jogi szakértőink szerint a helyzet zavaros, de több alapvető következtetés is levonható.…..
Néhány hónappal ezelőtt a szíriai hadsereg gránátokat lőtt ki török területre, megölt öt embert, amelyből négy kisgyerek volt. A világ akkor a török katonai választ törvényesnek tartotta. Vajon Izraelt miért mérik kettős mércével? Aszád, szíriai…..
Orbán Viktor Békemenete is képviseli magát Varsóban a lengyel függetlenség napján felvonuló nacionalista, szélsőjobboldali menetben. A náci eszmékkel nyíltan szimpatizálókkal szemben minden évben megmutatja magát a másik Lengyelország is, egy olyan aktív mozgalom vezetésével,…..
balf.sz 2012.11.11 15:30:45
Szerintem az antifaszista szélsőbalos hooligán, (és a szélsőn van a hangsúly, mert azt, hogy bal, úgysem érti, mert gondolom nem elitgimnazista történelemfaktos egyedekről van szó)nem sokban különbözik a magát neonácinak képzelő agyamenttől. Verekedni akarnak valakivel. Ha másnem, hát a rendőrrel. Mint futballszurkolók, mert a foci nem érdekli őket. Nincs szó arról, hogy az egyik fajta primitív fennkölt, a másik pedig ordas eszmék miatt, mellett küzd. Verekedni és rombolni akar. Életkori sajátosság is, mert utcán szaladgálni, dobálózni kapucnis pólóban, éjszakára fogdára kerülni fiatal, éretlen lények szoktak. Ez olyan, mint amikor huszonévesen mindenkinek a hétvégi diszkó jár a fejében. A zene, pia, kábszer, bunyó, dugás. Aztán egyszercsak nincs rá kedv, idő, erő. Ennyi. Kinövik. De lehet dramatizálni a híradásokban mint idén okt. 23-án az indexes tudósító, aki úgy nézett ki mint Brad Pitt és az ÚrJézus Krisztus keveréke, nindzsa cipőben és bricsesz nadrágban, bement a pofonért a bomberdzsekis kövér-hosszúhajú idióta meg a sovány kopasz kecskeszakállas közé. Azok sem a faszista nácista hitlerista hordái tagjai voltak, csak éretlen faszok zavaros gondolatokkal, egyéb hasznos teendő híján. De a vörös szakállas gyerek kijött egy monoklival, hogy tarthatatlan állapotok vannak már Budapesten, mert az embert egy index mikrofonnal a kezében már megverik. Ez csak olyan, mint Gyöngyöspatán anno a részeg kopasz primitív, aki bement éjszaka ordibálva hugyozni az alvégre, majd megverték. Ezt a blogot amúgy az index szerkesztőségben írják, hogy legyen "nézeccség", meg kattintás?
Én már sejtem, hogy Hajdu János, a TEK parancsnoka mit kíván minden születésnapján, amikor elfújja a gyertyákat a tortán. Hát hogy őróla is forgasson legalább egy epizódnyi Keleti kopókat a Discovery. Ebben a sorozatban ugyanis még a tök ártatlan családokat zaklató román…..
Képek: Krúdy a Mókus utcában (Puffancs) és a Kazinczy utca (Két Cica Konyhája) Hölgyeim és uraim, ez itt kérem a Városnegyed-bajnokság, az Urbanista és az Otthontérkép közös játékának újabb nyolcaddöntője. A cél még mindig ugyanaz: megtalálni főváros legszerethetőbb…..
Két héten belül a második néger füvest lőtték le rendőrök Amerikában fényes nappal az utcán. Az első fickó valóban közveszélyes/zombi/terrorista lehetett, hiszen a Times Squaren kezdett paranoid ugrálásba egy ikeás konyhakéssel, miután kiszúrták, hogy füvet szívott. A…..
Slovensko, do toho! Pszeudomagyarok 2012.08.20 13:02:00
Az ősmagyarok megérkezése a Kárpát-medencébe és Szent István államalapítása történelmünk egyik legjelentősebb eseménye. Ennek ellenére még csak annyira sem ünnepeljük, mint Cirill és Metód szlovákiai látogatását, még ennél is rosszabb: azt gondoljátok, a győri vagy a…..