Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PPoJKe

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormányzó szociálliberális szövetség (USL) elsöprő győzelmét hozta a hétvégi helyhatósági választás Romániában. Az USL a szavazatok több mint felét söpörhette be, 35 százalékot verve a második helyezett Demokrata-Liberális Pártra. A korábbi pozícióit nagyjából…..
PPoJKe 2012.06.13 00:16:30
@billy reed:
Egyet értek. Az az igazi ember, aki a másikat a tettei alapján ítéli meg s úgy válogatja barátait, ismerőseit, nem nemzetiségi alapon.
PPoJKe 2012.06.15 02:57:29
@Dr. Schwanzkopf Rudolf:
Köszönjük szépen, nekünk jó az RMDSZ, addig is nyugi van. Ha annyira nem válna be az RMDSZ, hidd el, nem szavazott volna majdnem minden magyar rájuk. Itt inkább az a lényeg, hogy nyugi legyen. Már csak az hiányozna, ha itt is felütné a fejét a nácizmus újra, mint nálatok, legyen az román vagy magyar vagy akármilyen...Hála az égnek, hogy itt a parlamentben nincsenek Jobbik meg Noua Dreaptă féle alakulatok. Ami meg volt is, csúnyán kiestek onnan, gondolok itt a PRM-re. Ha itt az embereknek nem kell jobboldal (se a románnak, se a magyarnak), légy szives és tartsd tiszteletben! Amúgy sincs semmi közöd hozzá, ez nem a te országod!