Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KatalinHZ.

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KatalinHZ. 2012.06.21 18:08:21
@hátszerintem: Én ezt a nézetet osztom! Te is olvassd el, amit ajánlottam bioetikából. Igazából az értelmetlen kezelést vissza lehet utasítani, és az így bekövetkező halál igazából nem is eutanázia, hanem a természet sora... A fájdalmat és szenvedést pedig lehet csillapítani! Én is hívő vagyok, és hiszem, hogy van Mennyország! De különben is annyi minden következne abból, ha bevezetnék az eutanáziát... Gazdasági érdekekből azonnal lennének olyanok, akik a társadalom jó részét iktatnák..., és egy idő után a kutya sem kérdezné az aegyén véleményét... Én ettől félnék a legjobban! szia!
Puzsér: Teli van az ország zsidóval, de egyeseknek semmi se elég. Számtalan nemzeti radikális felületen, fórumok topikjain és blogok kommentjeiben zsidóznak le úton-útfélen boldog-boldogtalant, apátlan-anyátlant pusztán ideológiai alapon, származástól szigorúan…..
http://www.youtube.com/watch?v=JdmggtpF05k..
Puzsér: Ideje, hogy végre azt megillető terjedelemben és szakértelemmel értekezzünk civilizációnk egyik legsúlyosabb problémájáról, a férfienergián élősködő társadalmi mételyről: a szűzkurváról. A szűzkurva nem pénzt akar, mint egy tisztességes prosti. Nem is faszt,…..
KatalinHZ. 2012.06.12 13:27:21
@ladybrisza: Az biztos, hogy nem a megfelelő módszer, ha azt szenvedtetjük, aki nem csinált semmit... Ki tudja, talán pont azzal csesztél ki , aki életed párja lehetett volna... ez buta "játék".

Én is találkoztam már szaralak férfival, de nem mindegyik az. Én rajta sem álltam bosszút, bosszút állt rajta a saját szaralaksága: egyedül él, mert nem kell senkinek komoly kapcsolatra. Pedig most már szeretne.
De biztos Neked sem lehetett könnyű...

Más: az én rokonságomban is van egy nő, aki állandóan csábítgat, nem is kicsit.
Eddig akárhol megfordultam vele, mindenhol igyekezett hülyíteni a pasikat. Annyira nyílvánvaló volt az egész. És többször fültanúja voltam, hogy amikor a faszi " rámenne", közli, hogy nem akart ő semmit, hiszen neki férje (!) van, és három gyereke. Ami így igaz különben. Hiába van férjnél, mindig kell neki az érzés, hogy képes elcsábít valakit. De nem fekszik le senkivel, és ez is biztos. Mert ugyanakkor vannak nézetei, amik azt már nem engedik...
Én mondtam már neki többször, hogy ez milyen ótvar viselkedés, de csak vihog rajta, meg vonogatja a vállait, hogy nem csinál ő semmi rossszat... Bármilyen pacákot azonnal kiszemel, és fürdik a gyönyörűségben, hogy ő kell, és ennyi az egész. És jó a házassága, a férje nagyon is szereti.
Lehet, hogy a szűzkurva egyszerűen ennyire hiú! Ennyire szeret tetszelegni önmaga előtt. Állandóan a maga szépségének dicshimnuszát hallgatja azáltal, hogy a férfiakkal ezt csinálja. És lehet, hogy azért nem szexel ( legalábbis az esetek egy részében, mint itt is ), mert arra is van neki valaki, de az nem elég. És nem testileg nem elég, hanem a "kis" egójának nem elég.

Nem lehet ilyen?