Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a_n_d_r_e_w

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi naptól kapható a Play-en a Samsung Galaxy S4 és a HTC One Google Play Edition verziója stock JB-vel, a'la Nexus. A változások listájával oldalakat lehetne megtölteni, mint ahogy meg is töltenek külföldi tech portálok, én most ennek egy apró, de fontos darabkájával…..
a_n_d_r_e_w 2013.06.27 17:04:57
@decoati: Megnezegettem gyors oket, valoban igazat adok, hogy sokat segit ha kicsit elesitunk a GE kepeken, de ahhoz hogy megkozelitoleg hasonlo eredmenyt kapjunk, azert kicsit erosebb elesites kell, es akkor mar bezajosodik az is. Mas jellegu lesz a zaj, kicsit kellemesebb a szemnek, de igy sem lesz olyan eles mint a Sense (pl erdemes a kamera objektivjen lathato szamokat nezni), meg valamivel a kontraszt is jobbnak tunik a Sense kepeken.
De valoban nem jobb annyival, es igazat adok abban is, hogyha valoban annyival tobbet er a nagyobb keperzekelo, mint ahogy beallitani probaljak, akkor szoftveresen sok van meg a dologban.
Körülbelül fél éve adott hírt a Verge egy érdekes holland kezdeményezésről, amelyik nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint hogy létrehoz egy modern okostelefont, a természeti és humán erőforrások kizsákmányolása nélkül. Nos, a FairPhone mára valóság. Mit is…..
a_n_d_r_e_w 2013.05.26 02:39:48
@decoati: Jo kerdes, valoszinuleg a kozepreteg az, akit ez erdekel, a nagyon gazdagok vagy nagyon szegenyek ezt kb lesz.... Mas kerdes, hogy mondjuk 50-100 font plusz mennyi vevot riasztana es mennyit vonzana az ezzel jaro extra. En a magam neveben azt mondom, nekem megerne, es mindezt kelet-kozep europaikent, nyugatabbra meg kevesbe fajna.
No, megesett a bemutató, amit lélegzetvisszafolytva várt a fél világ, lehullott a lepel a legújabb galaxiSról. Az biztos, hogy a bemutatónak megadták a módját, a Samsung igazi Broadway-i showt kerekített a várt prezentáció helyébe, nagyzenekarral színészekkel, erőltetett és…..
a_n_d_r_e_w 2013.03.15 13:07:09
A HTC az MWC-n mutatta be idei nagyágyúját, ma pedig a hazai sajtónak is demonstrálták, mivel tervezik kihúzni fél lábukat a sírból. Mi is ott voltunk az eseményen, és saját kezünkkel-szemünkkel érzékelhettük, hogy bizony a tajvaniak nem adják könnyen a bőrüket. Sokan…..
a_n_d_r_e_w 2013.03.05 22:18:40
@Tomi from Space: Attol tartok azt nem egyszeru a fulemhez tartani telefonalas kozben, ugyhogy koszonettel, de visszautasitom
a_n_d_r_e_w 2013.03.05 22:27:19
@Tomi from Space: Oszinten nem tudom a lanyok mire aggattak Hello Kittys dolgokat (feltetelezem majdnem mindenre) de az S2-n meg van neki kikepzett hely. Nem, nem a taskat.
Pocsék hete volt a Samsungnak. Az amerikai szabadalmi persorozat keretében az Apple több mélyütést is sikerrel bevitt - a két legjelentősebb a Galaxy Tab 10.1 amerikai forgalmazásának ideiglenes betiltása, a másik pedig, ami már igazán érzékenyen érintette a közvéleményt, hogy…..
Végre hozzánk is eljutott az SIII, amit a férfinépek a foci EB és az olimpia mellett a legjobban vártak idén. Mivel már ezer tesztet olvashattatok az SIII-ról, ezért nem mennénk bele a technikai részleteibe, inkább azt nézzük meg, hogy érdemes-e lecserélni a hőn szeretett…..