Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gonzi

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A reklámszakma nagy öregje, a Benetton  korábbi agya, a botrányhős Oliviero Toscani most ismét bebizonyította, hogy a reklámfotózás nem csupán unalmas packshotokból vagy beállított családi jelenetekből állhat, mert ha ügyes az ember, bármit el tud adni az ügyfélnek reklám…..
Gonzi 2011.02.05 18:04:18
A mai képen egy lónak kell beadni a tablettát. Mégpedig úgy, hogy nézd a kép közepén lévő keresztet és közelítesz a monitor felé. Na, benn is van :)..
Gonzi 2010.07.01 15:31:08
@66zio: nem akarok devi nevében válaszolni, de ha felteszed akkor az oldal nevét mindenképp említsd meg a fájl nevében!!
Két egész érdekes képet láthattok ma. Az egyik képen egy női arcot láthatunk, a másikon pedig egy férfi arcát, mégis a két kép ugyanaz. Az egyiknél a kontraszt le lett véve a másiknál pedig feltolva. Tehát az agyunk hajlamos az erős kontrasztú képet női arcnak vélni és a…..
Gonzi 2010.03.28 22:56:35
@đanieł:jól eltűntél rég írtál...:D
A mai képpel kapcsolatban nem adok leírást, jöjjetek rá, hogy mi nem stimmel a képen...
Gonzi 2010.03.21 14:33:05
@ventusz:
de, és amikor befejezted akkor végig kell menni a cserepeken hogy lejöhess...a cserepekkel nincs gond
Már egy ideje metanultunk kínaiul olvasni, most nemes egyszerűséggel olvassuk csak ki, hogy mit írtak ide?..
A következő képen jónéhány állat rejtőzik...
Gonzi 2010.02.11 19:25:43
@Millenotti:
Még ha unod is, akkor is meg lehetne normálisan mondani.Nekem sem a kedvenceim közé tartozik, de tudok róla hogy nehéz újjal előállni ennyi idő után.A másik meg az, hogy lehet valakinek tetszik, mindenki ízlését lehetetlen kielégíteni, főleg ha ilyen finnyásak is vannak mint te.Ne érts félre nem azzal van a bajom hogy unod hanem ahogy azt kifejezed.
Újabb tasak illúziót láthatunk, ahol egy nő nem saját ujjait mutogatják nekünk, figyelemfelkeltés és vásárlásrabuzdítás céljából...
Gonzi 2009.12.19 21:54:13
@GrTaMaster: na ne is mondd, elmegy a kedvem a kommenteléstől, sok gyökér nem bírja felfogni hogy nem kerülhet mindig ki opcsal. Idejönnek a nagy elvárásaikkal...
Meg beírja hogy tetszik de ez mióta opcsal? örülj neki hogy tetszik, de tényleg én idegesítem fel magam rajta...meg hogy mennyi ilyen kép lesz még? nem igaz naponta felnézel egyszer nem tetszik egy kép azt már kell írni hogy uncsi meg hogy ez nem tetszik.Deviques a drága idejét rá szánja a frissítésre ti meg csak beköpitek hogy nem jó
na ezt már tényleg le kellet írnom xD
Egész jól sikerült a hétvégi Szertár Offline. A visszajelzések nagyon pozitívak voltak, örülök, hogy eljöttetek. Aki távol maradt, annak meg ezzel a kis indexes videóval szeretném fájdítani a szívét.  Remélhetőleg hétvégére töltök fel képeket is, mihelyt kitehető…..
Gonzi 2009.11.04 21:46:53
@Gonzi:
*Benne van:D
Gonzi 2009.11.04 22:07:03
91. oldal:D
amúgy kép:
tinypic.com/view.php?pic=2nhm8ag&s=4
hirtelen ilyen minőségbe tudtam csak:D
Az alábbi fényképbe remélem nem lett utólag belenyúlva, mert elég szép lenne amúgy, ha tényleg meg lehetne valósítani ezeket az árnyékszobrokat.Szerk. Véletlenül rossz képet tettem be mára, már kicseréltem...
Hát igen, vannak még ilyen képek. Érdekes, hogy mennyire illik a nő haja is a kompozícióhoz...
A mai képen egy nagyon érdekesen megoldott X-0 táblát láthatunk. Végülis a fél anyagot megspórolták :)..
A mai videón egy érdekes szerkezetet láthatottok. Vízcseppek potyognak, közben egy sztroboszkóp vibrál és a vibráció frekvenciájával az idő lassításának illúzióját kelti.  ..
Gonzi 2009.06.03 17:07:56
@Rannek: jaja istenem úgy bírom az ilyeneket!Olvasd már el
K1fl1 hozzászólását, vagy legalább a leírást.nem tudom hol láttad hogy meg lehet vele állítani az időt...na mindegy amúgy király a videó meg az összess képe ami az uccsó hsz-m óta volt:D csak mióta visszakültöztünk lusta vagyok hszt írni.Amúgy Đaniel jól eltünt, pedig ő örült a legjobban a költözésnek
Ez egy kicsit rendhagyo bejegyzes, 3 het ota most jutottam eloszor internethez, eleg kicsi ez a falu itt Nemetorszagban, internethez joforman csak elofizetessel tudsz hozzajutni, olyan, hogy netkavezo az itt nincs.Orulok, hogy a blog sertetlen es, hogy szepen jelentgetnek meg az elore programozott…..
Röhögtem a képen egy ideig míg volt annyi erőm, hogy lementsem :)..
Gonzi 2009.04.28 15:57:53
Mindig örülök, amikor ennyire klasszikus optikai illúziót mutathatok nektek. A mai képen a körök teljesen koncentrikusak, mégis kuszának tűnnek...
A mai képen egy olvadó párizsi épületet láthatunk. Valójában az olvadó rész egy plakátra van feste, ami az épület előtt áll.Sajnálom, hogy nem sikerült húsvéti tojásos illúziót találnom, de ezúton szeretnék Boldog Húsvétot kívánni mindenkinek, lányoknak sok locsolót,…..
A mai képet Blackhawk küldbe be nekünk: "Az unalom nálam sem volt tétlen, és ezt a képet csináltatta meg velem :) Úgy érzem több opcsal is van benne, mert nagyon zavarja a szememet :) de így hirtelen csak egyet tudok mondani mindenkinek: egyetlen görbe vonal sincs a képen!…..
Mostmár azért havonta egyszer-kétszer bejön egy-egy Earth-ös kép. A main például egy szellem-repülőt láthatunk...
A mai képen egy érdekes kompozíciót láthatunk. Vajon hogy kerülhetett be a fagolyó a keretbe? Gondolom nem így faragták eredetileg...
A mai képek kissé zavarbaejtőek. Én még nem jöttem rá, hogy hogy készülhettek, van öteletetek?..
Gonzi 2009.03.30 15:39:02
@PG00: szerintem is ugyanezek, egy jó erőnlétben lévő csávóval csinálták meg ezt, mondjuk a fekvőn még gondolkozok
A mai képen minden feliratból áll. Mármint minden tárgy az angol nevéből van megalkotva. Érdekes megvalósítás, sajnos egy két helyen annyira pici, hogy nem lehet kiolvasni.Egyebek közt meg ma vagyok 25 éves, rohamosan öregszem :D..
A mai képet úgy tudom, hogy valami profi fotós festette, a nevét nem találtam meg. Mondjuk látszik is a fényeken, hogy nem egy mobilos kamerával lett rögzítve a dolog. Mindenesetre üges ötlet...
Gonzi 2009.03.23 17:51:53
Ma megint egy videót láthatunk, MatT jóvoltából. Ha ezt képen látom el sem hiszem! Aztán ezt a Stairway to Heaven feldolgozást meg nagyon csípem. ..
Nos, az oldal elköltözött, nagy reményekkel. Valószínűleg lesznek olyanok akiknek ez kényelmetlen lesz, ezért is féltem belevágni, de rengeteg új lehetőséget nyújt ez az új oldal.- regisztráció- képek pontozása- fórum- képek beküldése az oldalon keresztül- stb.A blog.hu…..