Regisztráció Blogot indítok
Adatok
deter

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát az, hogy megújult volna a Kész átverés, inkább a vicc kategória, de értjük mi, úgy mégse lehet beharangozni egy műsorvezetőváltást, hogy kedves nézőink, egyik bolond lecserélődött egy másik bolondra, ezért kérjük, nézzék meg a Szombat esti láz promóját. (Merthogy…..
A Cool most aztán nagyot dobott: előkaparta valahonnan (ja, biztos egy londoni klub kokainban úszó VIP-páholyából, és semmiképp sem a mátészalkai diszkóból) Császár Elődöt, aki már egy jó ideje Shane 54-ként nyomul, talán mert zavarja, hogy minden szélsőjobbos tüntetésen az…..
Az eheti kínlódáshoz képest ma este egész kellemes tévéprogramot lehet összeszedni. A két kertévé táncos műsorokat feszít egymásnak, habár a Megatánc eddigi vergődését elnézve, és a Szombat esti láz tavalyi nézettségét figyelembe véve talán el is dőlt a verseny.…..
comment:com Jóvátenné a Strabag 2006.10.26 14:11:00
Mit tegyünk, ha felmerül a gyanú, hogy a kommunisták és a liberalista-kozmopoliták zsebeit is megtömtük, de nagyon? Tömjünk pénzt a mélymagyar konzervatívok kacagányába is, akkor mindenki úgy meglepődik, hogy annyit sem tud mondani megdöbbenésében, hogy Strabag. Ezt tette az…..
comment:com Ferencközelben 2006.10.12 01:27:00
Mindig rá kell csodálkoznom, mekkora ribanc tud lenni a Magyar Televízió. Ha hagyják. Meg lehetett volna szokni már, de ha megszoknánk, akkor nem háborodnánk fel például azon, hogy leadnak egy félórás Gyurcsány-balladát, aminek se a miértje, se a műfaja nem fogható fel, csak…..