Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HugePunchInYurFace

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos az alább olvasható írás igazságtartalma erősen megkérdőjelezhető. Szerzője a kommentekben felmerült kételyekre, kérdésekre napok óta nem válaszol, az email-címét, melyen keresztül a kapcsolatot tartottuk, megszüntette. Sajnálom a történteket, elsősorban azok miatt,…..
TComment Bűnronda és nem ez a baj 2012.08.09 08:17:01
Lassan kékbe borul a város anélkül, hogy az itt lakó pár millió ember véleményét kikérték volna. Az ocsmány buszok után jöhetnek a ronda taxik is. Mai cikkünk blogposztja...
Megelégelték, hogy itt-ott már Budapesten is felbukkant néhány magas bicikli: a Közlekedéstudományi Egyesület jópofa, de ön- és közveszélyes játéknak minősítette a szerkezeteket. A társaság levelét közöljük: „Egy új, Amerikából származó extrém kerékpár használata…..
S-blog A legbunkóbb BMW-s 2012.07.10 11:34:00
Mindenkinek ajánlom megtekintésre a fenti videót, aki nem érti, hogy miért van minden orosz autósnál és motorosnál közlekedésfigyelő kamera. Affelől eddig se nagyon lehetett kétsége senkinek, hogy az oroszok nem az udvariasságukról és az előzékenységükről híresek, de azt…..
HugePunchInYurFace 2012.07.10 14:08:40
@impala: Ha ez egy fehér motor volt, akkor én voltam. :-)

A sok lámának pedig elmondanám, hogy:

1. Lakott területen belül (ez pedig egyértelműen az volt) két vagy többsávos úton a párhuzamos közlekedés szabályai érvényesek. Tehát NINCS jobbra tartási és egyéb kötelezettség. Ha valaki szerint ez egy előzés volt, akkor sürgősen vegyen néhány Kresz-leckét.
2. Az útburkolati jelekből egyértelműen látszik, hogy a motoros VÉDETT sávban - lehetett pölö egy jobbra kanyarodó sáv - haladt már, amikor Jabba ráhúzott (gondolom Ő is jobbra akart fordulni, csak már későn kezdett besorolni), a motoros pedig jelezte, hogy nem tiszta a sáv, mert Ő bizony ott van...
3. Ezután Jabba Terminátor üzemmódba váltott és kb egy méterrel átlépte a záróvonalat, majd akcióba lépett.

Ha ezek után van olyan kommentelő aki szerint a motoros volt a fasz, az kérem a továbbiakban ne üljön autó volánja mögé.

Köszönöm!
HugePunchInYurFace 2012.07.10 15:33:14
@btomi1980a: Ööööööö........ A BMW-s előtt álló autót nevezed szabálytalanul parkolónak? Szerintem az csak balra akar fordulni - és ezt indexeléssel is jelzi - ezért áll a sávban. Ennek következtében forgalomban résztvevőnek számít. Vagyis a BMW-snek kötelezően meg kellett volna várnia, amíg balra fordul az előtte haladó, és csak utána besorolni a másik sávba.
HugePunchInYurFace 2012.07.10 16:06:35
@btomi1980a: És akkor mi van? A motoros haladt a saját sávjában (jelen esetben tök mindegy, hogy milyen sebességgel), a szabálytalanul parkoló autó 0:11-nél max a BMW-t zavarja, a motorost nem, mivel Ő képes kikerülni sávváltás nélkül az autót a BMW viszont nem tud korábban besorolni. Ergo: a BMW-nek meg kellett volna állnia, amíg a motoros biztonságosan elhalad mellette.
Nem védek senkit, ezek egyszerű Kresz-szabályok, amit illik ismerni.
De szerintem hagyjuk a meddő vitát.