Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kicsipszicho

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kicsipszicho Anyák és kapcsolatok 2012.06.15 13:09:00
I. rész   Anya.   Van, vagy volt anyukád, ez 100%. Valamilyen viszonyban vagy, vagy voltál vele. Az olvasók kb. 70%-a rosszban. A maradék réteg a szerencsés. Talán Te is épp anya vagy. Elolvashatsz több száz könyvet, meghallgathatsz végtelen számú előadást,…..
kicsipszicho Ötödik bejegyzés 2012.06.11 22:17:00
Mesterek.   Ha fejlődni akarsz, vannak tanácsaim. Roppant kézenfekvőek.   Nem javaslok könyveket, mert nem fogod elolvasni őket, tudom. Ez a 21. század.  Van viszont rengeteg Popper Péter a YouTube-on, meg némi Feldmár András is.   Tessék szépen elkezdeni nézegetni. Meg…..
kicsipszicho Negyedik bejegyzés 2012.06.11 21:40:00
A megítélésről.   Van benned ez a para, hogy téged megítélnek. Hogy milyen autód van, milyen ruhában jársz, hol laksz, hol dolgozol, milyen iskolát végeztél,mekkora a melled (vagy a farkad), satöbbi. El akarsz foglalni valami menő kis helyet a hierarchiában. Mert égő a…..
kicsipszicho Harmadik bejegyzés 2012.06.11 20:58:00
Tudod mi van? Az, hogy átadom Neked az egyik kedvenc mondásomat. Így hangzik: Minden úgy lesz, ahogy lenni kell és nem másképp.     Nem vagyok buddhista, de minden vallás és világszemlélet közel ez áll hozzám a legközelebb. Nem vagyok…..
kicsipszicho Második bejegyzés 2012.06.11 20:33:00
Nem tudom, hol tartasz és hogy ki vagy. Mennyire érdekel a saját életed, a másoké, a környezetedé. Nem tudom, mire-hogyan reagálsz, mit-hogyan élsz meg. Nem tudom, fejlődtél-e, vagy csak teltek a napok és sodródtál az eseményekkel.   Egy dolog biztos. Boldog akarsz lenni.…..
Na, elkezdek írni egy kis önismereti blogot, mert úgy veszem észre, van rá igény.   És tudod miért van? Mert nem érsz rá. Mert rohansz. Mert tele van a  fejed az internettel, a vásárlással, a gyerekekkel, a magánéleteddel, a százezernyi árúval a boltban, a reklámokkal, a…..