Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tajparaszt

0 bejegyzést írt és 337 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemtom ki járt a budai felső rakparton, de a Homár már szombaton akadályokba ütközött a Batthyányi térnél, tehát azt már pénteken beépíthették a Red Bull augusztus 19-20.-i légipíárjához. A nemzeti ünnepre zökkenőmentesen rátelepült verseny miatt szombat óta köröznek a…..
Gebra beleszaladt a banki ügyintézés poklának legmélyebb bugyrába, amikor minden ügyintéző máshogy ügyintéz, majd jönnek a kitöltendő űrlapok, de hiába: a hitelkerete először megnőtt, majd megszűnt és három hét után már csak a kérdései maradtak. Az alábbi vidám és…..
Tajparaszt 2008.07.22 16:43:08
KEDVES BANK!
Elb@sztátok a hitelkártyámat.
Kérem visszaállítani.

Köszönettel...

Ez még 100 karakter sincs:)
Így lehet bicskát nyitogatni egy szimpatikus matricás gerillakampánnyal a potenciális vásárlók zsebébe. A HagenDazs "prémium" fagylaltmárka igazi suttyó módjára összeragasztotta fél Budapestet az umlautos matricáival, az eredményt pedig büszkén hirdetik píárblogjukon:…..
Hihetetlen, de vannak olyanok, akik a Balaton iszapossága miatt is képesek reklamálni. Bea Keszthelyen próbált nyaralni, de úgy tapasztalták, hogy kamu volt a négy csillag, vagy nagyon régen kaphatta a Hotel Kakadu, mert poszt-apokaliptikus látvány tárult a szemük elé, amerre csak…..
Tajparaszt 2008.07.10 17:26:33
Zseniális pozitív sztorit küldött Dia 5 napja, amit jól nem raktunk ki. De nem is baj, mert azóta sokkal viccesebb lett a történet, miután kishíján naponta cserélt papucsot a Deichmannban, egészen addig a pontig, amíg már nem volt belőle több: (update: Lecserélődött az…..
Ollóval nehéz tollat fogni, holnap mégis megpróbálom, merthogy elkészült a Listák könyve - Futball, egy remélem néhol fergetegesen, máshol meg csak nagyon vicces focikönyv, a Homár egyik harmadának előszavával, több írásával, sőt még én is szerkesztettem. Ez egy angol legenda…..
Koponyányi Monyók szórakoztató parkolócetli elhelyezést fotózott nekünk, mellyel a lazításra próbál bíztatni mindenkit. Mi ilyet eddig csak mikulás csomag halommal láttunk, egészen közelről, de az inkább nyugtalanító volt. Nincs kétség afelől, hogy bennünk van a hiba:…..
Az akciós katalógus olyan, mint egy tizenéves vére vasárnap délelőtt: véletlenül sem találni benne semmi legálisat. Tudja tehát az ember, hogy nettó átverésről, ocsmány hazugságról van szó, minden hipermarketláncot tucatszor büntetett milliókra emiatt a Versenyhivatal, oszt…..
Tajparaszt 2008.06.02 12:41:23
Klasszikus hozottismegnemis-szituációt fedezett fel olvasónk a Gödörben, ahol van ugyan vécé, de koncertjegyárban mérik, amikor épp koncert van, mert kint persze nincs:A Gödör klub tudtommal csak a bejáratánál kezdődik, a kinti rész a lépcsőkkel és az asztalokkal egyáltalán nem…..
Sebestyén levelét olvasva az az érzésem, hogy ha valaha elromlik a villanyórám, inkább ott helyben kificcentem a beleimet egy szamurájkarddal, sokkal jobban járok, mintha telefonálgatni kezdenék a szolgáltatónak. Éles kanyarok, 180 fokos fordulatok, igazi ralis élmény az alanti…..
Tajparaszt 2008.06.02 11:45:10
Bruhaha, az alanti vérfagyasztó sztoriban az a legviccesebb, hogy a megalázott utas pont ahhoz a Regőczi Miklóshoz, a BKV kommunikációs és értékesítési vezérigazgató-helyetteséhez fordul, aki annyira torz gondolkodású alak, hogy nemrég még a kar nélküli embert baszkuráló…..
A használtautó.hu-n találtam az alábbi hirdetést, amin az Zsigulijától megválni szándékozó tulaj előrelátó módon felhívja az olvasó figyelmét, hogy a Zsiga "Cigánynak nem eladó!". Ezzel vajon nagyon leszűkítette a potenciális vevők körét? Itt a hirdetés. …..
Csaba találta a fent látható feladványt, a helyes megfejtőknek nem kell büntetést fizetniük gyorshajtásért: A közlekedési nulltolerancia jegyében a 300.000 Ft-os kérdés az alábbi. Mennyivel közlekedhetek a képen látható úton a gépkocsimmal? Játékos kedvűek telefonos…..
Help! Hilfe! A foci Európa-bajnokság alkalmából indexes sör-Eb-t rendezünk, vakteszteléssel, az eredeti lebonylítási rendet megtartva. De nincsen török sörünk, pedig pár éve egész sok helyen lehetett Efest kapni. Akinek van tippje, Budapesten hol kapni bármilyen török sört,…..
Úgy látszik, az MLM-es kollégáknak nem sikerült teljesen felszámolniuk a porszívóügynököket, akik viszont szorult helyzetükben már igen kínos dolgokat találnak ki, mint azt Péter tapasztalta:Pár hete avval hívott fel napközben életem párja, hogy telefonon megkereste őt valami…..
Tajparaszt 2008.05.28 23:23:10
Mindegy mi történt. Mi sem értjük, hogy is volt Horváth Oszkár háromszori befizetésével, különösen az első 130 forinttal. Nem is érdekes ez. Az érdekes a ritmus, a fokozás, a visszafojtott enegia lüktetése, majd az erupció. Igazi vulkanikus gyűlöletművészet virágzik a hajtás…..
Nem elég, hogy irtó béna a Magyar Posta úgynevezett víruskampánya, amit a Youtube-ra a HungaroVirals nevű júzer tett föl (muhaha). A hülyék mindezek tetejébe - nem akartam elhinni - egy web_juzer nickű áljúzerrel spammolják tele a Homár kommentjeit, a következő szöveggel. web…..
Tajparaszt 2008.05.26 18:37:34
Mint minden ebben a szottyadt országban, a kulturált pénzbehajtás is gyerekcipőben jár. Gábor testvérét hajnalban zaklatták a Raiffeisen behajtási csoportjától, miközben Gábornak eddig csak egy smst bírtak küldeni az 5000 forintos tartozása miatt: Tisztelt Ügyintéző/Behajtási…..
Na és akkor mit művel a gyomrunkkal? - teszi föl a kérdést Kovács Miklós pécsi Homár-olvasó, aki egy gyerekbulin megmaradt szendvicseire borított fóliát. Ami pár helyen egyszerűen kiégett másnap reggelre. Bár mi egy emberi gyomortól sokkal többet várunk, mint egy…..
Tajparaszt 2008.05.26 09:48:34
A Kappa egymásnak háttal ülő nőt és férfit ábrázoló logója a nyolcvanas évek elején elérte a logóság csúcsállapotát: a figurákat szembefordítva dugós paródia készült belőle, ami éveken át Józsefváros lakosságának pólón és melegítőn viselt címerévé vált.…..
Az előrecsomagolt, klasszik téliszaláminak álcázott gagyi egyéb szalámiba könnyen belefuthat a felületes vásárló, de azért az mind tudjuk, hogy milyen márkák készítik a valódi 100 napig érlelt, gyerekkorunkban csak hó elején ízlelt, népszerű magyar terméket. Gábor az…..
Tajparaszt 2008.05.22 07:51:54
Levélírónk melegvíz híján napok óta lavórban fürdik, mert valami elromlott. De hogy tudhatná meg pluszköltség nélkül, hogy a bojler vagy a villanyóra? Vita az ELMŰ-vel. Sziasztok, azt gondoltam, leírom a rövid, de számomra felháborító ELMŰ-s eljárásrendet, amit egy…..
Tajparaszt 2008.05.21 09:16:37
Mindig is kedvenceink voltak a Centrum követeléseit megvásárló cégek, illtve az ő ügyvédi felszólításaik. Mostanában új humorhullámot indított a tartozást megvásárló Creditexpress: Az indexes F. kolléga után olvasónkat, Istvánt is azzal revolverezték kemény hangú levélben…..