Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elyshia

2 bejegyzést írt és 351 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néha furcsa hangulatban… Nézem, az utcán embereket és ez a dal zümmög a fejemben: „fáradt arccal mind sietnek”. Mondjuk, a fásult jobban fedi a valóságot. Mosolyogni az utcán szinte csak kisgyermeket látok, akik még tudnak örülni pusztán csak a létnek. Aztán ez valahol elvész, elvesszük tőlük.…..
Úgy ahogy van Magamról 2016.04.27 13:02:24
Mostantól én is a blogolók népes táborát gyarapítom. Miért?  Mert eluntam, hogy családtagok, barátok egyre többen unszoltak, hogy osszam meg gondolataimat a nagyvilággal. (persze gyanítom az elfogultságon felül, olyan oka is van, hogy ne őket fárasszam állandóan) Úgyhogy előre is elnézést kérek,…..
Szeptember 3-án Corey és Gonzales alezredes a Titkos Űrprogram Szövetség képviselőiként meghívást kaptak egy belső földi szakadár csoportok részvételével alakult tanács gyűlésére. A találkozón számos eddig ismeretlen dologra derült fény, emellett nem mindennapi események is…..
elyshia 2015.09.28 21:56:59
@Magyar Sámán:

Köszönöm, szép írás, jó írás mert igaz, legalábbis az én igazammal egybecseng.
Akartam még néhány sort írni, mert vasárnap csak arra a pár sorra futotta az időmből, de csak ismételni tudnám amit leírtál, mondanivalóban mindenképpen.
Jó volt olvasni. Szép estém lett tőle. :-)
Kedves Olvasók, gondoltam időrendben december 21-től mostanáig haladva, sorra kezdem lefordítani a fontosabb írásokat Cobrától, de mivel ez a kettő most aktuális, ezekkel kezdtem. Az igazat megvallva én úgy látom továbbra is, hogy létezik valamiféle akcióterv, akciósorozat, amit…..
elyshia 2013.08.15 09:25:39
@zazuma: jól van akkor majd szólok, :-)) de jobb szeretném ezt megélni sok-sok embertársammal közösen, úgyhogy még maradok.:-)
@Jeffero: az említett oldal nem az övék, egyelőre nem tudjuk kié, mert én is hiába írtam, nem jött válasz eddig
A facebookon viszont az esemény támogató csoportot ő indította. Oda én is feltettem a kérést, hogy fordítsák le az általad linkelt oldalt.
elyshia 2013.08.16 12:31:11
@Kimberley C.:
Így igaz, ha neked az a feladatod, hogy segítsd az átmenetet, akkor hiába mennél. Viccesen. honnan tudod, hogy földi küldetésed véget ért? Ha élsz, akkor még nem...? :)
elyshia 2013.09.08 09:49:24
@timurida: Szia!
Éljen hát a felső légúti hurut khhh khhh, :-))
Lassan túl vagyok rajta, Tudtamm, hogy tisztulás, beszéltünk is róla Zazuval, hirtelen kezdődött és markáns tünetekkel járt, viszont gyors.

Ritkán olvasunk mostanság téged. Remélem minden ok veled.
Kedves Olvasók, május 23.-a után az oldal téli-tavaszi inaktivitása megszűnik, és újból gyakrabban kerülnek majd fel cikkek, remélem addig is tudok valamit felrakni, de nem ígérem meg. Köszönöm megértéseteket és türelmeteket, Minden jót,FehérVándor..
elyshia 2013.05.01 14:51:18
@timurida: szépen és igazat szóltál. Köszönöm.
elyshia 2013.05.07 14:58:37
@PepeSzeretiMikjobit!: @timurida:
Kérlek szépen abba ne hagyjátok, élvezetes és tanulságos.:-)
elyshia 2013.05.23 16:53:17
@zazuma: és nekem nem is írtál róla...:-(
Igaz én is jól eltűntem, de nagyon felpörögtek a dolgaim. Majd írok neked én is.
Földönkívüliek felfedése: Közel azonos földönkívüli holttestet találtak Oroszországban és Dél-Amerikában 2/2. írta: David Wilcock eredetileg megjelent: 2013.febr.1 fordította: Benedictus   LINKEK "ALYOSHENKA" OROSZ VIDEÓIHOZ Link 1 -- (1perc 52 mp.): ezek részletek…..
elyshia 2013.04.19 11:11:47
@PepeSzeretiMikjobit!:

most látom, hogy az Sarasvati linkjén is megvan. Megpróbálom megtalálni a másikat is. Hátha...
elyshia 2013.04.24 10:33:23
@Agenor: egyetértek veled, bár az 5-7 évig tartó káoszt megspórolnám szívesen...:-)

Ha emlékeztek rá tavaly óta mondogatom, hogy nekünk kell megváltoztatni a jövőnket, a mi dolgunk, a mi felelősségünk, hiszen a mi életünk. Ámbár, nem lenne rossz egy Cobra-féle Esemény ami hipp-hopp megold mindent, megspórolva a sok évnyi átmenetet.:-)
De ilyenkor mindig eszembe jut egy viccből a záró poén: hány éves is vagy te királyfi? 24? És még hiszel a mesékben?
A mesékben nem, de a mindennapi csodákban hiszek. (és tapasztalom is, kis csodák, hétköznapi dolgok, el is mégy mellette, ha csak nézel, de nem látsz.)
A feladatunk, mindannyiunknak felvállalni amiben hiszünk, eszerint élni és cselekedni, nap mint nap. Élni a Fényt, nemcsak beszélni róla.
Még akkor is, ha ebből pillanatnyilag hátrányod származik, és akkor is ha hülyének néznek az álmaidért.

Szép napot mindenkinek!
elyshia 2013.04.24 14:51:36
@Agenor:
Igen, láttam. Szeretem egyszerű, bárki számára érthető gondolatait.

Ma délelőtt sokat töprengtem, (hagytak rá időt a vevők.:-) ) többek közt a pillangó hasonlat jutott az eszembe. Ez az írás számomra egyébként is meghatározó volt, mikor sok évvel ezelőtt találkoztam vele. Akkoriban még hatalmas "világmegváltó" terveim voltak, amivel nem is volt baj, csakhogy azt is meg akartam váltani aki köszönte szépen de nem kért belőle.:-)

az útját mindenkinek végig kell járnia.
Egy tény, aki most választja a tudatosodás útját, könnyebb dolga van. Kiss Balázs Kunó írásában olvastam minap ezt a szellemes hasonlatot:

"...Mint amikor a hídépítők hidat építenek két part között: a tudatosság a túlpart. Egy hosszú, évezredes munkával kiépítettük a hidat. S aki eddig át akart menni a szakadékon, hogy találkozzon önmagával, annak hatalmas mászófelszereléssel, gyakorlott vezetővel(!), megfelelő kondícióval kellett felvérteznie magát!

Ám a híd elkészült Önmagad és önmagad között. :) Most már simán, mindenki átmehet – aki szeretne.

Persze, lehet még választani a nehezebb, körülményesebb utat, hiszen szabadságodban áll! Ha nem hiszed el, hogy a HÍD kiépült, és ragaszkodsz a RÉGI módszerhez, akkor nyugodtan vihetsz embereket magaddal, vagy győzködheted őket, hogy ez egy ezer éves ősi technika…

Szeretnél már egy egyszerűbb utat magadhoz? Csak hogy LEGYÉL, csak legyél magaddal, békességben, egységben? SEMMI nem áll ennek már az útjában: csak te magad!..."

Egyébként az egész írást érdemes elolvasni.:

csillagmag.hu/irasok/az-uj-lehetosegek-beengedese-i-resz/
  Földönkívüliek felfedése: Közel azonos földönkívüli holttestet találtak Oroszországban és Dél-Amerikában 1/2.   írta: David Wilcock eredetileg megjelent: 2013.febr.1 fordította: Benedictus   Egy teljesen ép földönkívüli holttest Dél-Amerikából,…..
elyshia 2013.03.10 12:37:09
@Novicamary: @zazuma: a gyakorlás segít, még a szédülőseknek is. A végén feküdjetek le a padlóra,(a legjobb a jógából ismert hullapóz) hamarosan enyhül a szédülés.
elyshia 2013.03.10 17:43:10
@Novicamary:
elhiszem, van is erre magyarázat.

Az öt tibeti jógagyakorlat (amiket emlegetnek a fiatalság forrásaként is) egyike a kitárt karral végzett forgás. Lassan kell kezdeni pár fordulattal, és fokozatosan emelni a forgások számát. Segít ha először nagyon lassan forogsz és kiválasztasz egy pontot és azt nézed forgás közben. Ez mintegy "fixál". Utána megállsz, a mellkasod előtt összeteszed a tenyeredet (namaste tartás), veszel néhány mély lélegzetet. Ha a belégzés mondjuk négyre, akkor a kilégzés nyolcra történik. Ha nem enyhül a szédülés, feküdj a padlóra.
Lassan emeld a forgások számát, senki nem sürget.:-)
Igen, van érezhető energiaáramlás.

Ám úgy gondolom, ha néhányszor megpróbálod, és nagyon kellemetlen akkor nem kell erőltetni. Nem lehet cél, hogy rossz élményeket szerezz.
Nem csak ez az egy módja van az energia lehorgonyzásának.
De a forgás egészen biztosan segít egyfajta transzállapot elérésében, több kultúrában használatos. (kerengő dervisek)
elyshia 2013.03.11 10:36:41
@Novicamary:
Akkor pontosítok a tegnap írtakon, mert lehet félreérthető volt: a Cobra-féle forgásos lehorgonyzást megcsináltam egyszer, (mert adjunk esélyt) nem érzékeltem különbséget mint amikor a saját bevált meditációmat végzem. De volt energiaáramlás.
Tőlem is idegen ez a fajta "vijjogva" forgás.:-) Vannak kultúrák ahol teljesen megszokott. Ahogyan @PepeSzeretiMikjobit!: írja Osho is ajánlja, hogy megtapasztaljuk a test és lélek "elválását".

Zárójelben jegyzem meg amikor kezdő meditáló voltam, gyakran tapasztaltam a meditáció kezdetén erőteljes szédülést, forgást, pedig egy helyben ültem, egocskám így próbált meg védekezni, nehogy elveszítse az irányítást.:-)

A tibeti gyakorlatot pedig azért írtam le részletesen mert segít leküzdeni a szédülősséget, rendszeres gyakorlásával az utazási betegségben szenvedők is jobban bírják az utat.

A fontos, hogy mindenki úgy horgonyozza le, (hogy maradjunk ennél a kifejezésnél) az energiát, ahogyan számára a legmegfelelőbb. Ahogyan nem hordunk egyforma ruhát, úgy ebben is ki-ki meg kell találja a sajátját. A trapéznadrág is nadrág, meg a csőgatya is.:-))
Új 3 órás orosz dokumentumfilm kürtöli szét a Pénzügyi Zsarnokságot! 2. / 2. Írta: David Wilcock megjelenése: 2013.január 30. fordította: Benedictus   ...INDIA ELŐLÉP Szó szerint aznap, hogy ez az orosz dokumentumfilm megjelent, egy jelentős indiai hírportál is,…..
elyshia 2013.03.03 10:50:44
@PepeSzeretiMikjobit!:

nem az első dolog amiben egyetértünk.:-)
Én is írtam Árpádnak és megkérdeztem tőle, jól van, tegyük fel kivonulunk, és győzünk, elsöpörjük a kormányt, a politikai elitet. És mi lesz utána? Azt a választ kaptam, hogy tanulmányozzam az oldalát ahol le van írva. Nem találtam, a hogyan-t. Találtam követendő célokat és ígéretet a felelősségre vonásra.
Én őt tiszteletreméltó, bátor embernek tartom, csak féltem. Mert valóban kell egy vezető aki mögé fel lehet sorakozni, csak szeretném ha az erő mellett a szeretetet is látnám sugározni belőle. Ha nem fenyegetne és nem akarna feltétlenül felelősségre vonást. Elég ha eltakarodnak, de minél előbb. Félek, hogy a gyűlölete a bankok és a politikai elit felé, rossz tanácsadó lesz. Gyűlölettel és erőszakkal őket legyőzni nem lehet. Remélem megmarad a tüntetés annak aminek indul, békésnek.
Jó lenne ha közülünk többen írnánk neki és figyelmeztetnénk a veszélyekre is, biztosítva, hogy alapvető céljait támogatjuk. (amennyiben ez így van) Én egyébként, ha nem pont akkor lesz a tanfolyam megnyitója amire jelentkeztem, (ami sajnos esélyes) akkor ott leszek.

Mindannyiótokat arra kérlek, hogy meditáljatok azért, hogy maradjon békés a dolog, és küldjetek abban az időpontban sok-sok szeretetteljes energiát és gondolatot.
elyshia 2013.03.04 17:11:22
@Katvi:
A világ pedig változik, de ahogyan a télből sem lesz azonnal tavasz, a változás is apró léptekkel jön. Mi magunk idézzük elő ezeket azzal ahogyan élünk, ahogyan gondolkodunk.

Jobbra fenn:

"Magad legyél az a változás, amit a világban látni szeretnél." Ghandi

Nem vagy te hiszékeny inkább bizakodó, másként nem lennél itt.:-)
(a cím megtévesztő lehet, nem azonos az előző bejegyzéssel! - a szerk. megj.) Új 3 órás orosz dokumentumfilm kürtöli szét a Pénzügyi Zsarnokságot! 1. / 2. Írta: David Wilcock megjelenése: 2013.január 30. fordította: Benedictus 2013.január 30-án, az egyik élvonalbeli…..
Érdemes a minőséget a videó jobb alsó sarkában a fogaskerékre kattintva 720p-re állítani! (régebbi gépeken vagy lassú internetkapcsolat esetén így akadozhat) Gyönyörű zenét választottak hozzá! :  Alone In The Dark by Vadim Kiselev:…..
elyshia 2013.02.25 15:39:42
@zazuma:
Drága vagy, hogy válaszoltál, köszönöm. mostanában kevés időm marad. már neked is napok óta készülök írni.
@PepeSzeretiMikjobit!: zazuma megválaszolta, én is kb. így értelmeztem.
@Sarasvati: szívesen.:-)
elyshia 2013.02.26 15:54:17
@Novicamary:

köszönjük, és örülök, hogy újra itt vagy.:-)
elyshia 2013.02.27 09:41:36
@Sarasvati:
Megnéztem, gyönyörű.
Tegnap már nem volt időm megírni: kb. fél háromkor délután a belváros felett (Miskolc) kék ég, szikrázó napsütés, és egy hatalmas angyal formájú szilf, fátyolfelhőnek is nevezhetem.:-) Sajnos teló sem volt nálam, hogy megörökítsem, mert csak kiszaladtam pár percre.
  Hírek a nagyvilágból fordította: Benedictus David Wilcock sajtóból szedett cikkein felbuzdulva (előző bejegyzés!) én is gyűjtöttem pár hírt és érdekes cikket, és a jobb átláthatóság kedvéért úgy döntöttem, külön bejegyzésbe írom. Korábban is terveztem…..
2012 Felemelkedés Frissítés 2013.01.14 04:38:40
Kedves Olvasók, sokáig, túl sokáig voltam csöndben, ezért elnézéseteket kell, hogy kérjem. Nem gyávaság, felelősségünk súlya alól való kibújás, esetleg elkedvtelenedés az oka a hallgatásnak, hanem mint nyilván legtöbbetek, én is küzdök a családom felszínen…..
elyshia 2013.02.10 08:44:22
@Smaly7:
Csak elindult valami.
Tudok Kasler Árpádról, pár levelet is váltottunk, érdekelnek az elképzelései arról, mit is tervez, ha úgymond győznek/győzünk.

Persze a fősodratú hallgatott tegnap is mint az a bizonyos a fűben...
De itt egy link Both Gábortól,(Emberiség oldal) ő készített egy kis életképet.

www.youtube.com/watch?v=T4IwGYEYJXA

Szép napot!
elyshia 2013.02.10 10:57:35
@Agenor:
köszönöm.
Tenni kell a dolgunkat. Ahogy én látom, sok embernek csak pár biztató szó kell, hogy ki merje mondani ő is látja, de legalábbis érzi, hogy valami nagyon nincs rendben. Ám nem mer beszélni róla.
És ami még fontos, a már összeszerveződött, másképp gondolkodó kis csoportoknak össze kell fogni. Meg kell találni a pontokat ahol kapcsolódhatunk. Az elválasztódás helyett.
elyshia 2013.02.12 12:55:44
@Agenor: ez tetszik.:-)
2012 Felemelkedés - 2012.12.27 15:41:40
Kedves Olvasók, Frissítés: Vasárnap este lesz új bejegyzés. remélem mindenkinek kellemesen telnek az ünnepek, frissítés(eke)t január legelején fogok tudni kirakni, addig éjt nappallá téve dolgozom.Megértéseteket és türelmeteket köszönöm. FehérVándor..
elyshia 2013.01.13 13:07:05
@pem: minden hétvégén robotüzemmód van.:-)
de örömmel csinálom, ilyenkor itt a nagy és módfelett zajos család. Szombatonként meg végigsöprök a lakáson, a gyerekeimtől tanultam a kifejezést, ezen viccelődtek régen, hogy az anyuci nevű tájfun elindult. Mondjuk, úgy energikusan dolgozom, szimultán főzés-mosás-takarítás.:-))
Apropó, a takarítást általában összekötöm az energetikai tisztítással is, ha szükségét érzem. Nagyon hatékony.
elyshia 2013.01.13 20:29:56
@pem:
átküldöm neked holnap, mert elég hosszú, ma meg nincs rendes netem, csak egy vacak mobilnet. Érdemes elvégezni.

szép estét mindenkinek.
elyshia 2013.01.15 10:45:18
@pem: küldöm neked az energetikai tisztítást.
Kedves Olvasók! Felmerült a kérdés, hogy én és Fehér Vándor mit gondolunk, mit "várunk" december 21-től. Sajnos ő nem tudott most írni, abszolút nem volt szabadideje. Én személy szerint úgy gondolom, ennek nincs jelentősége: mindenkire rábízzuk az ő saját érzéseit és…..
elyshia 2013.01.08 15:29:00
@pem:
annyira szeretem amiket írsz! ezt bevezetjük értékegységként: "egy széknyi nyugalom"
Volt olyan évem, amit így éltem túl.
elyshia 2013.01.09 13:29:34
@Vonzás:

egyetértek, még csak az írásait olvastam(olvasom). Nem Pesten élek, így ma se jutok el.:-)) de majd egyszer...
elyshia 2013.01.10 11:58:08
@Agenor:

köszönöm a linket.

"Ez is valahogy úgy van, hogy minél többet tudok meg magamról (és a világról), annál inkább rádöbbenek, hogy mennyi tanulnivalóm van még."

és ez így van.:-)) ez a szép az útnak sosincs vége, csak állomások vannak, ahol megpihenhetsz a "csendes most"-ban. Amíg az új a részeddé válik egészen.

@Vonzás: jó volt olvasni, elképzeltem, kicsit ott voltam. Egyébkét az írásaival is így vagyok, egy-egy mondata után szinte látom, hogy mosolygott amikor írta.
Kedves Olvasók, Néhány fontos/érdekes videót szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Először is holnap lesz az évszázad utolsó tripla dátuma 12-12-12, az utolsó portál/kapu nyílás a várva várt 21-i előtt, sok százezren fognak meditálni világszerte, alább találjátok az…..
elyshia 2012.12.20 10:39:42
még egy érdekes cikk:

sirius-plejad.blogspot.hu/2012/12/a-kozmikus-kapu-1204-hathorok.html

már korábban is írtam nektek arról, hogy számomra mennyire meghatározó élmény volt az a fajta hangmeditáció amit a cikkben többször is említ. Csak javasolni tudom, hogy próbáljátok ki.
innen letölthetők:

Aethos Hangmeditáció 5 perces verziójának letöltése

Aethos Hangmeditáció 30 perces verziójának letöltése
elyshia 2012.12.20 16:48:25
@Zseniális teknős:
vannak egész jó írások, de leginkább azt mondom így átlapozva, felemás érzéseim voltak. A lélekhang oktatásról meg leginkább akkor tudnék véleményt mondani ha részt vettem volna rajta, viszont nem érzem úgy, hogy mennem kellene.
Kedves Olvasók, gondolom sokatokat érdekel milyen élményekkel gazdagodtak a Cobra konferenciák résztvevői, hogyan vélekedtek róla azok, aki személyesen is találkoztak vele. Összegyűjtöttem Nektek részben a Cobra oldaláról, más oldalakról, személyes levelezésekből, egyéb…..
elyshia 2012.12.10 16:09:21
@Pannoniaa:
negatív idővonal: földrengések, egyéb katasztrófák következtében az emberiség nagy hányadának pusztulása, és csak a töredék megmenekülése, ergo az egész civilizációnk "elölről kezdése", vagy a teljes pusztulás. Esetleg az Új Világrend bevezetése.
Ezek már nem "játszanak".
így érthetőbb? kérdezz nyugodtan.:-)
elyshia 2012.12.10 16:54:34
@Pannoniaa:
őszintén válaszolok: nem tudom.
Azt sem tudom jó lenne-e ha történne valami rendkívüli, ugyanis az "alvók" az ún. átlagember (de nem szeretem ezt a szót) minden hirtelen változástól megrémülnek. Képzeld csak el, mi történne ha hirtelen az ég ragyogó fényes lenne vagy láthatóvá válna az aura mindenki számára. Pánik törne ki egészen biztosan.
Arra vannak trenírozva alvó embertársaink, hogy féljenek, mindentől ami szokatlan. Még akkor is ha jó. Próbálj csak egy ismeretlen embernek az utcán valami kedveset mondani vagy csak öleld meg. (Bár inkább nem mert hamar muszájdzsekit kapnál, és nem akarok rosszat neked.:-) )
Hosszú előadást lehetne tartani erről a kérdésről.
Személyes véleményem lehet, hogy azonnal nem fogják észrevenni a változást akiknek még alacsony a rezgésszintje és csak a materiális dolgokat képesek érzékelni (csak azt hiszem amit látok), de hamarosan igen. ?Mégpedig a világ történéseiből.

Hiszem, hogy így lesz.:-)
David Wilcock: Disclosure, "Daniel" színrelépése 2. rész Írta: David WilcockFordította: Benedictus&FehérVándorForrás: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1090-disclosurecamelot Első…..
elyshia 2012.12.06 17:08:55
@Kajman:

ahogy Winnetou mondaná: Uff én beszéltem...:-))

mielőtt mára elköszönök a második családomtól :-)) egy érdekesség ami alátámasztja amiről itt beszéltünk.

spiritufo.ditro.hu/kozmosz-letagadott-valtozasairol/22-2011-2012-2013-alapvet-valtozasairol/207-evo-morales-elnoek-bejelenti-az-ensz-ben-az-uj-korszak-kezdetet

Namaste
elyshia 2012.12.07 15:34:47
@Agenor:

köszönöm a kedves szavakat. Elkezdtem olvasni a könyvet, valóban nem mindennapi olvasmány, már kb. a felénél járok. Olykor olyan érzésem van, mintha nem újat olvasnék, hanem emlékeznék.
Fura.:-)
elyshia 2012.12.09 18:17:36
Ezt nemrég találtam, változtatás nélkül másolom ide, mert olyan szépen van megfogalmazva. Talán @scytha: neked is ad kis megnyugtatást.
(forrás a végén.)

"Ébredés

Hajlamosak vagyunk félelmet gerjesztve túlmisztifikálni a világban zajló eseményeket, amelyek annyira tágasak és sokrétűek, hogy logikus elmével hiába is próbálnánk megérteni őket. Bölcsebb, ha intellektuális magyarázatok helyett – amelyek elterelik a lényegről a figyelmünket -, a gyakorlatra összpontosítunk, és a mindennapok változásait helyezzük az életünkben előtérben.

Lehet félni az emberiség körében terjedő jóslatokat hallva, de nem érdemes: ez ugyanis az ellenerők akciója, amelyek tudatosan vagy tudat alatt, de mindenképpen belesodornak bennünket az örvénybe, ha hagyjuk magunkat… Gondolj bele: ha félsz, az egód vezet, vagyis egyértelműen az evolúciót hátráltatók csapatát erősíted. Még akkor is, ha azt hiszed, hogy az emelkedés mellett döntöttél. Ez csapda.

Emberek ezrei szaladgálnak médiumokhoz, jósokhoz válaszokért, de légy éber, az asztrális sík kalandorai nem a Forrás üzeneteit közvetítik feléd – sőt, ígéreteikkel gyakran kényelemre vagy szorongásra hívnak, a Szeretetállapotba törekvés inspirációja helyett. Az igazi segítő-gyógyító azáltal ismerszik meg, hogy hallgat, kérdez és inspirál – bízva abban, hogy Te magad ismered fel a válaszaidat. Jelenléte szívnyitást eredményez benned, és ezáltal áramolni kezdenek hozzád a felismerések, saját életedre vonatkozóan. Minden más beavatkozás – így karmát eredményez, amely tovább nehezíti mindkettőtök útját.

Ha tudatosan szeretnél felkészülni az Aranykorba való átlépésre, támogatva önmagadon túl embertársaidat is az egyre erősödő folyamatokban – dolgozz azon, hogy a szeretet virágai nyíljanak a szívedben. Engedd el lehúzó, szorongást keltő beidegződésedet, tágítsd határaidat, nőj – lépésről lépésre – jelenlegi Önmagad fölé… Minden, ami nem a Szív kitárása felé terel – tévút, az idő pedig sürget…
Akkor vagy a helyes vágányon, ha egyre szeretetteljesebben és elfogadóbban közelítesz Önmagadhoz és Embertársaidhoz… Ám jól vigyázz, ébernek kell lenned: a Szerető, Nyitott Szív nem azonosítható a ma divatos “keep smiling” irányzattal – attól, hogy az arcodra fagy a mosoly, nem biztos, hogy jól is érzed magad a bőrödben. Lehetséges, hogy csak az egód hív keringőzni, azzal hitegetve: Te már túl vagy a nagy csatákon…
Az igazi győzelmet a világ elfogadása mutatja – az, hogy rendíthetetlen nyugalom van benned akkor is, ha hibáznak körülötted, vagy ha te magad elvéted a lépést…

Cs. Szabó Virág"

www.fenyhordozok.hu/wordpress/?m=201211
Kedves Olvasók, Sajnos ez egy ad hoc jelleggel született írás, most kaptam Benedictustól a fordítást, én korábban nem tudtam kirakni. Ehhez nem tartozott leírás Cobrától, csak linkelt különböző oldalakat, az instrukciókat egy másik, 1992 óta aktív csoportosulás honlapján…..
elyshia 2012.11.30 13:47:20
@Kobe8:

erre a kérdésedre, nagyon jó választ ad a film amit linkeltem.
Röviden, azért születsz le, hogy fejlődj és végül fejlett lélekként visszajuss oda ahonnan elindultál, Istenhez. Ezt a folyamat több életen keresztül zajlik, és minden egyes életedre kötsz lélekszerződést, hogy miket akarsz fejlődésed érdekében megtapasztalni. Ezeket azután szépen elfelejted amikor megszületsz, hogy teljes odaadással játszhasd a játékot.:-)
Banálisnak tűnik tudom. A többiek már tudják, hogy én mindig leegyszerűsítem a dolgokat, majd te is megszokod.:-))
Nem mennék itt bele most egyéb fogalmakba mint szabad akarat, karma meg ilyesmi, de ajánlom böngészni ezt az oldalt,

sites.google.com/site/balazsrozalia/home

és ha van kérésed, szívesen megadom neked az email címem, ha szeretnéd. És ott hossabb lélegzetű válaszokat is adok. De rajtam kívül is, az itt társalgók közül szerintem bárki segít neked szeretettel.

Namaste
elyshia 2012.11.30 14:09:32
@Smaly7:

ÚT LÁTÓ...költői megfogalmazása a felébredt, vagy tudatos embernek. Szép.
elyshia 2012.11.30 16:48:31
@Kobe8:
megkapod a címem máris a méledre. Nyugodtan áraszd el blogot is a kéréseiddel, többektől fogsz választ kapni és több nézőpont, szélesebb látókör.
Személy szerint nem szeretek ide oldalakat kitevő eszmefuttatásokat írni. Azt gondolom ez a blog tulajdonosainak privilégiuma.
Általában igyekszem tömören szólni.
Levélben majd győzd olvasni.:-))

Namaste
Kedves Olvasók, a hétvégén sokat fogunk dolgozni Benedictussal új frissítéseken, addig is viszont szeretném nektek teljes szívemből ajánlani ezt a méltatlanul, felháborítóan elhallgatott csodát, amelyet 1996-ban forgatott Coline Serreau és potenciálisan ébresztő hatása miatt,…..
elyshia 2012.11.17 17:19:57
@Elveszett Kereső:
szerintem kár ennyi indulatot és energiát pazarolni erre.
Mert végül is kit érdekel kicsoda Cobra?
Felemelkedés lesz vele és nélküle is. Ha azt nézed, hogy létrehozott egy csapatot itt és talán máshol is akik rendszeresen együtt meditálunk, és együtt gondolkodunk, segítjük egymást...
Én részemről köszönöm neki, mert ez itt már rég nem róla szól, hanem rólunk.:-)

Namaste
elyshia 2012.11.17 18:25:16
Éppen készültem átadni a helyem a férjemnek, de gondoltam még benézek egy másik kedves blogomra, ezt találtam.

szepjovot.blogspot.hu/2012/11/angyali-utmutato-vegidokre-mihaly.html

részlet belőle:

"Fontos tudnotok, hogy most jelentős erők gyülekeznek körülöttetek.
'Negatívak' is, melyek igyekeznek hozzátok kapcsolódni. Ezek a körön még
kívül vannak, és mi is előttük állunk.

NE HÍVJÁTOK MEG MAGATOKHOZ SEMMILYEN
NEGATÍV ÉRZELEMMEL VAGY GONDOLATTAL ŐKET. Most ez a legfontosabb.
Nagy öröm számunkra erőitek visszatérte. Nagy segítség nekünk a
feladataitok felvállalása és az elhatározottságotok. Könnyebb a védelmetek
és a felkészítésetek is, mióta tudatosan hívtok magatokhoz minket."

megint csak egy véletlen...:-)

Szép estét!

Namaste
elyshia 2012.11.18 14:20:56
@Haloin:
:-)))
látom te is azok közé tartozol aki tudja, hogy a humor a Teremtő egyik legnagyobb ajándéka nekünk.
Bejegyzés hamarosan. FV -------------------------------------------------------------------------------------------- Forrás: http://kulturaliskreativblog.com/2012/11/10/egy-volt-osztalytarsam-blogjarol/ „Volt egy időszak az életemben, úgy húsz évvel ezelőtt, amikor taxisofőrként…..
elyshia 2012.11.15 15:30:09
@zazuma: @20121221:

a homorú Föld elméletet ismertem már. A véleményem annyi mindenben hazudnak nekünk ebben a világban miért éppen ebben ne hazudnának, hogy Föld nem üreges?

a másikkal most találkoztam először. Hmm. nem tudom, összességében, sok volt ez így, de volt egy mondat amire kikerekedett a szemem. És ennek kapcsán lenne egy kérésem felé, (meg fogom írni neki is) ha egyetlen mantrával elérte, hogy megdöntsék a kommunizmust akkor kérem szépen mondjon egy mantrát a hazájáért is, hátha...

én ugyanis ehhez úgy látszik nem vagyok elég fontos, hogy hasson... pedig mondom.
elyshia 2012.11.17 08:23:35
@Vamest:

professzionális. Bájos ártatlan gyermekhang, ugye egy ilyennek mindenki hisz.
Nos, én bizony nem félek, és nem fogom betakarni az ablakaimat, meg egyéb hülyeségeket sem teszek. Hogy ne segítsek, ha valaki hozzám jön? Az lehetetlen, ellenkezik aki vagyok.
elyshia 2012.11.17 09:00:56
@elyshia:

az utolsó mondatból kimaradt: ellenkezik azzal aki vagyok.

időközben hívott az egyik tesóm, ő is megkapta az állítólag a NASA kiszivárogtatott információkat, a 3 napos sötétségről. (azt hiszem valaki feltette már ide is a linket) Zajlik a félelemkeltés erősen. Ő is megijedt rendesen.
Csak nem tudom, hogyan adjam át neki a bennem lévő bizonyosságot, talán elég ha látja érzi, hogy nem félek?

néha nehéz ezt látni és tudni, hogy csak igen korlátozottan segíthetek...

Szép napot nektek!
elyshia 2012.11.08 11:22:54
@20121221:

nem tudom, részemről ezt is elképzelhetőnek tartom, hiszen a Naprendszerben lévő többi bolygón sincs már élet a 3D-ben.
De azt is írtam ezek mind csak teóriák. A végső igazságot csak a Teremtő tudja. Leteheted a voksodat egyik vagy másik elképelés mellett, ha úgy könnyebb feldolgozni az előttünk álló változást, vagy várhatod teljesen nyitottan is, tudva, hogy számunkra ennél csak jobb jöhet.
Mert ez az egy amit biztosan tudok/érzek.:-)

Namaste
elyshia 2012.11.09 10:35:33
@kacsoli:

a szétválasztódás az egyértelműen látszik. az ismeretségi körömben is, és ami feltűnt még sokan mennek el. Sok hirtelen keletkező, gyors lefolyású betegség, ezt már nem lehet nem észrevenni.
Az anyagi javak felénk áramlásáról már beszéltem neked, hogy nálam hogyan történik.:-)
Egyetértek Zazumával, tisztának érzem.
elyshia 2012.11.11 11:04:32
@Haloin:

azt gondolom, hogy egyetlen csatorna sem lehet száz százalékosan tiszta, mégpedig azért mert minden információ amit kap, keresztül megy a saját egyéni szűrőjén mielőtt tolmácsolná. Azután pedig a hallgató szűrőjén. Egy nagyon triviális példával szemléltetném mit értek ezen, lehet nevetni is:
a tökfőzeléket mindenki tudja milyen, mégis mindenkinek mást jelent. Van akit a hideg ráz ki tőle, van aki fenséges lakomának tartja. Pedig ugyanazon dologról beszélünk. És ez így van minden információval ami másoktól kapunk.
Mindannyiunknak adott a lehetőség, hogy közvetlenül csatlakozhassunk, és kapjunk információt, kiszűrve ezzel a fent említett "torzulást".
Én a csatornázott üzenetekben inkább a tendenciát figyelem, (egy ideje azt sem) és ebben k@kacsoli: véleményével értek egyet.

"Hát, én nem foglalnék állást az elmondottakkal kapcs-ban, mert ha jól számoltam, 6,számomra hiteles szellemi közvetítő közléseit kísérem figyelemmel, és vannak eltérések amellett, hogy valahol szinkronban is vannak egymással. Sztem a jövő még mindig képlékeny, és lehetséges "alternatívákat" vázolnak az egyes csatornák."

Namaste
Kedves Olvasók, Néhány pontban itt az elején szeretnék néhány érdekességet, hírt közölni, majd pedig a Galaktikus Konföderáció következik Cobra olvasatában. Tehát akkor a hírek: 1, Mint arról bizonyára sokan értesültetek, egy vihar közeleg ezekben a pillanatokban az USA…..
elyshia 2012.10.30 15:53:06
még egy kis olvasnivaló:

tudatvaltas2012.blogspot.hu/2012/10/a-jelen-oszthatatlan-gombje.html

tudatvaltas2012.blogspot.hu/2012/10/a-rezges-torvenye.html

Gondolkodtatok már azon, mennyire szép mondat ez:

Én egy másik Te vagyok.

Érdemes kipróbálni meditációs mantraként is.

Namaste
elyshia 2012.11.01 12:48:18
@foreign affair:

ha lelőtték hát lelőtték.:-) A lényeget tekintve ez merőben közömbös számomra. Mint az összes többi találgatás, feltételezés arról, hogy mi lesz vagy nem lesz. Ez is csak egy cikk mint annyi más, mindössze érdekességként tettem fel.
Vitába meg végképp nem fogsz velem bonyolódni...:-)
Egyetlen interneten vagy könyvben található információt sem kezeltem soha tényként, oszthatatlan igazságként, és nem is ajánlom ezt senkinek. Mindössze információforrás, és utána te döntöd el mivel tudsz azonosulni, vagy mivel rezegsz pozitívan. Hiszen jól, csak a szívével lát az ember.:-)

Namaste
elyshia 2012.11.02 09:18:55
@Atlantisz69:

Jó egy hónapja tettem fel egy linket amin ugyanez (a Rend) video változatban van meg, ott az ábrák jobban értelmezhetőek mert szöveggel leírni a mozgást nem ugyanaz mint látni.

Itt van újra, ha érdekel (meg ha nem, akkor is):-))

vimeo.com/27402985
2012 Felemelkedés - 2012.10.29 02:59:36
Kedves Olvasók, Mai napon este 9 után lesz fenn új cikk, remélhetőleg addigra a hétvégi torinó-i konferencia résztvevői közül is néhányan megosztják élményeiket Cobra blogján, természetesen az érdekeseket/fontosakat hozzácsapom a bejegyzéshez, amely egyébként egy rövid…..
2012 Felemelkedés 2012.10.22 10:28:58
Köszönöm mindenkinek, aki a korai óra ellenére felkelt és megcsinálta a meditációt, úgy hiszem remek munkát végeztünk, erős energiahullámok vonultak keresztül rajtam, nagyon intenzív élmény, bizsergető volt, érzésem szerint rengetegen voltunk 'együtt' a világ…..
elyshia 2012.10.28 18:58:41
@20121221:

minden kérdésedre ilyen gyorsan jöjjön válasz :-))

Cobra oldala:

2012portal.blogspot.hu/

hogy mennyi ideig tart? Nincs meghatározott időtartam, én 20-30 percig szoktam meditálni ilyenkor. De volt már, hogy belefeledkeztem :-) és ennél is tovább tartott.

Namaste
elyshia 2012.10.28 19:00:46
@20121221:

jobb oldalon keresd a számlálót, kettőt találsz, az első a heti meditáció visszaszámlálója.
Kedves Olvasók, úgy hiszem ez valóban egy nagyon fontos esemény lesz, akik a kezdetektől követik oldalunkat emlékezhetnek milyen fantasztikus és erőteljes  3 meditációnk volt május-június folyamán.  Szeretnék idézni a Fátyol c.…..
elyshia 2012.10.20 18:35:03
@pem:
szépen írtad.

Nos, akkor készüljünk fel és erősítsük meg a szándékunkat. Nem mondom, hogy hozzuk meg a döntést, mert mi itt ezt már mindannyian megtettük.

készülök a hétfő hajnalra, holnap egy szép kirándulással töltekezem fel.

Legyen szép estétek ma és napotok holnap.:-)

Namaste