Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Budafok Éjjel-Nappal

29 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van olyan műsor, amit teljesen felesleges volt elkészíteni, akkor az RTL II-n látható Partyzánok az. A zenés reality-vetélkedőről azt mondta az RTL, hogy egy korábban csak papíron létező formátum, amit az ötletgazda törökök nem készítettek el valamiért, és a magyar kiadás…..
Az elmúlt héten a Roseto Pizzéria kínálatából választottunk és kértünk házhozszállitást. A most következő bejegyzésben pedig részletesen be is mutatjuk, hogy hogyan teljesítettek. Házhozszállítást a kerületben és Diósdon vállalnak, 1000 Ft-os rendelés felett ingyenesen,…..
Kevés olyan fővárosi lakos van aki nem hallott még a legújabb közösségi közlekedési formáról a BuBi-ról. A Budapest több pontján kölcsönözhető közbringák már hónapok óta láthatóak az utcákon, de még csak kicsivel több mint egy hete kezdődött meg a próbaidőszak. Ennek…..
Az évente megrendezésre kerülő Múzeumok Éjszakája programon idén két olyan kerületi eseményre látogattunk el, ami egy kicsit kilóg a sorból. Némileg hiányos lesz a beszámoló, mert mindkét “múzeum” rendes éves tárlatát kihagytuk a bejegyzésből és mindenkit csak…..
A nyár beköszöntével, több cukrászdát is felkerestünk már, hiszen ki ne vágyna egy gombóc hűsölésre? Választásunk a Facebookon is igen aktív Nasi Fagylaltozóra esett. A Háros utca felső részén található fagylaltozó, egészen el van dugva a fentről érkezők elől, de nem…..
A nyár beköszöntével előtérbe kerülnek a szabadtéri és teraszos vendéglátóhelyek. Legújabb bejegyzésünkben is egy ilyen hellyel fogunk foglalkozni.Az április közepétől szeptemberig nyitvatartó büfé csupa meglepetéssel várja az odalátogatókat. Már 11-től nyitva vannak és…..
Ismét egy már régóta működő boltot mutatunk be a blog hasábjain. A Promontor Print már a Promontor Üzletház megnyitása óta várja igen sokrétű szolgáltatásaival a vásárlókat. Kivel ne fordult volna már elő, hogy elfelejtett kinyomtatni egy dokumentumot és az utolsó…..
Sokak örömére teljesen megújult a BMTE sportvendéglő. Nemcsak kívülről újították fel teljesen, de a belső teret is teljesen modernizálták. A régi vaskos fapadok és asztalok kikerültek a teraszra, bent pedig új asztalok és székek várnak mindenkit. Minden helyiségben TV-n…..
Igazán hiányzott már Budafok hegyes-völgyes részén egy kávézó vagy cukrászda ahová az ember fia-lánya betérhet egy félórára, akár a gyerekekkel, akár csak egy nyugodt félórára. Ezért is lett hiánypótló a Pink Frog Fagylaltozó az Árpád utcában.Már egy ideje tartottak a…..
Szombaton reggel végre eljön a nagy nap és megkezdődik az Álomautó Kiállítás, valamint a Budafok Éjjel-Nappal közös nagy hétvégi ünnepe az Első Húsvéti Locsoló- és Nyuszifesztivál! Rengeteg munkát fektettünk bele, hogy minden korosztály megtalálja a kedvére való…..
Most következő posztunkban a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ közismertebb nevén a Klauzál Ház programajánlóját olvashatjátok. Minket teljesen meggyőzött és örülünk, hogy ilyen interaktív kiállítások is helyet kapnak a kerületünkben! :) „Ejsze…..
Egy vallomással kell kezdenünk ezt a bejegyzést. Az elmúlt hetekben ritkultak a bejegyzések mind itt a blogon, mind a Facebook oldalunkon. Mentségünkre legyen szólva, egy sokkal nagyobb projektbe kezdtünk bele és nem hittük volna, hogy ennyire le fog kötni minket. Mindazonáltal…..
Kerületünk két nagysikerű látványossága ismét beköltözik egy hétvégére a Nemzeti Múzeum kertjébe. Az alkalom a II. Budapesti Halfesztivál. A Tropicarium és az Álomautó kiállítás csatlakozva a torkos csütörtök kiváló kezdeményezéshez, torkig élményekkel címmel ajánl…..
Ettől a kis havazástól megrettenve, úgy döntöttünk, hogy inkább házhoz szállítást választva kipróbálunk egy újabb kerületünkbe szállító éttermet. A választás a csak a XI. és XXII. kerületbe szállító Hamburger Palace-ra esett. Az ebéd egy Ham and Eggs hamburger menü…..
Imádjuk felkeresni a kerület legújabb helyeit és írni róluk, de most fordítunk a dolgon. A Kossuth Lajos utcai buszmegállóban, az ismert faházikóban dolgozott egy cipész. Mindig is lelkiismeretesen dolgozott, munkájára sosem volt panasz. Ahogyan belépett az ember az üzletbe, érezte,…..
A blog egyik legfontosabb küldetése, hogy bebizonyítsa a 22. kerületben minden olyan boltot és szolgáltatást megtaláltok, amiért esetleg bementek a belvárosba vagy egy külterületi szuper-hiper-market központba. Kicsivel kevesebb mint két hete nyílt meg kerületünk fő utcáján a…..
Kézművesek, iparművészek és kereskedők jelentkezését várjuk. Faházak még korlátozott számban bérelhetőek. Kiemelten várjuk kerületi vállalkozók jelentkezését.A vásárról további információk az alábbi elérhetőségeken kérhető:INFO-vonal: 06-30-248-3051E-MAIL:…..
Két kedvenc helyünk is képviselteti magát a Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon ahová mindenképpen el fogunk látogatni. A Gyár utcai Megálló a Nagytétényi út 18. alatt készül isteni grill tálakkal, saslikokkal, házi pogácsával és süteményekkel. A Dunaparty Megálló…..
Budafok egyik igen kellemes színfoltja a BelD'or Belga söröző és snackbár, egyszerűbb nevével ellentétben igen kellemes ételekkel és italokkal várja a vendégeit. Legtöbben a frissen csapolt és az üveges belga sörkülönlegességek miatt keresik fel a helyet, de mindenképpen…..
Budafok Éjjel-Nappal Trafik 2013.07.19 19:03:43
Ez a bejegyzés igyekszik a trafik-ügyet, mint egy közösségi kérdést és nem mint politikai témát kezelni. Megkérünk minden kedves olvasót és kommentelőt, cselekedjen szintén így. Vannak bizonyos tények, amiket mindenképpen figyelembe kell venni a trafik-üggyel kapcsolatban. Az…..
Immáron VIII. alkalommal rendezték meg a hétvégén kerületünkben a Kárpát-medencei borászok találkozóját, mely egyben a régió zenészeinek találkozója is volt. A látogatást szombat este tettük meg és igen vegyes érzelmekkel távoztunk a programról. A legnagyobb…..
Remek programokkal várja nem csak a kerület lakóit a Klauzál Gábor Művelödési Központ. Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja a kedvére való elfoglaltságot. Szerdán, 6-án tartja az Artchaika Egyesület kerámia kiállítását, melyet Szabolcs Attila…..
A szupermarketek vakító neonvilága mellett vannak egyéb lehetőségeink is a bevásárlásra a kerületben. A legautentikusabb módja a piac meglátogatása. Jelenleg a Mária Terézia út és a Játék utca között helyezkedik el a budafoki piac. Hétfőtől péntekig, mindennap reggel 6-tól…..
Hétfő esti éhezés okán döntöttünk úgy, hogy pizzát rendelünk és, hogy mihamarabb itt legyen, ezért a kerületben válogattunk. Ezúttal választásunk az Ördög pizzériára esett. A IV. utca sarkán készülnek a pizzák, de jelenleg csak házhoz szállítást vagy személyes…..
Mindenekelőtt, boldog új évet kívánunk minden kedves olvasónknak és reméljük mindenki kipihente már a karácsonyi lakomákat és a szilveszteri mulatozásokat az elmúlt hetekben. Az év első bejegyzésében az egyik kedvenc kerületi éttermünkkel fogunk foglalkozni. Már többször…..