Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megengedett (törölt)

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Arról már korábban írtunk, hogy Seth Grahame-Smith regénye alapján készül a Büszkeség és balítélet meg a zombik, amelynek a forgatásai szeptemberben kezdődtek meg. Az Entertainment Weekly már az első fotót is lehozta, amin mondjuk még látszatra csak büszkeség van. Balítélet…..
megengedett (törölt) 2014.11.01 14:03:58
Ősszel slágertéma a nyílászáró-csere. Még nem fagy meg az emberben a lélek a gondolatra, hogy kiszedik az ablakait, de már érezhető közelségben van a fűtési szezon, a maga sok nullával járó költségeivel. Nem Gábor az egyetlen, aki bele akart vágni a projektbe, és sajnos…..
megengedett (törölt) 2014.10.19 10:42:53
Még mielőtt alant indokolnám: nem. Mondom ezt úgy, hogy én -- hegymászó nem lévén -- elfogadom azok objektív értékelését a nyolcezresek természetéről, és hogy miért nem szokták egymást az oda mászók menteni. Elfogadom, hogy az ilyen mentések szinte esélytelenek,…..
megengedett (törölt) 2013.06.07 20:06:46
@chatendeux: kurvára igazad van!
Tehetséges fiatalok mennek el az országból és a senkiháziak meg itt élősködnek és tesznek tönkre mindent. Sziasztok!Egy mai friss történet az enyém, a kezem még most is remeg.   Pest megyében lakom, egy kistelepülésen. Számunkra már nem az első alkalom, hogy hasonló…..
megengedett (törölt) 2013.05.20 11:37:37
Úgy kell a kutyáknak a hús,ahogy a szívnek mélabúsdallamok közt táncolólélekpárologtatólidércekből szőtt elemte szürkésbarna félelemés én mint csíkos rabruhádnéha gondolok még rádde köszönöm, hogy elmúlt ez a szerelem Ha bekacsintok, hogy mi vane koszos…..
Van a facebookon egy Szórakoztató Valláskritika elnevezésű egylet, amelyre Erzsi barátném hívta fel a figyelmet hónapokkal ezelőtt. Nem arra, hogy milyen gyalázatos és szentségtörő, hanem éppen ellenkezőleg: nagyon jó meglátásaik vannak, és jogos kritikával illetik a…..
Eddig ugye annyi történt, hogy Will Graham nagyon különleges ügynök az FBI felkérésére a tanítás mellett nyomozást is bevállal ismét, és milyen jól teszi, mert Hobbs nevű emberevő nyomorultat el is fog, mit elfog, lelő, mint egy kutyát, miközben Hobbs éppen a saját lányának…..
megengedett (törölt) 2013.04.25 17:24:01
@nemorino: Dr.Alan Bloom pedig Alana lett :)
Ami Izsákon történt néhány napja valódi tragédia, amely ismét rávilágít a félelemre és a nyers erőre épülő Orbán-rezsim tarthatatlanságára.Az ilyen fájdalmas esetekben az első dolog, amit meg kell tennie minden érző embernek, az a részvétnyilvánítás az áldozat…..
megengedett (törölt) 2013.04.14 08:34:29
@Mária: jogos
Ezen a héten hétfőn és kedden zajlott le az általános iskolai beiratkozás. A jogszabályok változása miatt várható volt, hogy idén több gyermeket íratnak be az első osztályba, mint a tavalyi évben. Országos botrány-e a beiskoláztatás vagy sem? Nézzünk a pedellus…..
megengedett (törölt) 2013.04.12 14:29:31
Pézsma Iskolai einstand 2013.02.01 16:37:42
Az iskolaállamosítás „sikertörténete” bővelkedik bizarr élményanyagban. A kádári struktúra kádári eszközkkel való kiépítése önmagában is szürreális viszonyokat eredményez: semmiről semmit nem tudó tankerületi káderek, lenullázott iskolaigazgatók központi…..
megengedett (törölt) 2013.02.02 12:42:08
@Diopapa_sok: a törvény szerint sztrájk alatt a fenntartónak kell megoldania a gyermekfelügyeletet. Meg lehetne csinálni, max beküldik a tankerig dolgozóit felügyelni :) Persze annyi nincs, mint ahány iskola, nemhogy osztály.
Avagy vidámak-e a tiroliak? Noha a kérdés elsőre nem tűnik egetverően fontosnak (legyen ez ugye alapvetően a tiroliak gondja), ám mégis: egy olyan különleges világról szól a mai poszt, amely alig pár órányi autóútra van Magyarországtól, mégis elég keveset tudunk róla. Piefke…..
Ha baj van,tessék jelezni a szülőnek,akkor is,ha nem látszik tünet,hogy legalább tudjon róla,és eldönthesse,mit tegyen! Tisztelt Praxis Blog!     11 éves kislányom a testnevelés órán egy pénteki napon leesett a bordásfalról a fejére. Lefelé kellett lógni, és nem…..
Hetek óta sztrájkkal fenyegetőznek a pedagógusok, érdekes módon mégis csupán annyi történik, hogy folyamatosan engednek a követeléseikből. Sztrájkbizottságot alakítottak, szót emeltek többek közt az iskolák állami fenntartásba vétele, a béremelések elhalasztása ellen, de…..
megengedett (törölt) 2012.11.23 13:36:08
@itchap: igen...és sajnos látom a kollégáimon a belefásultságot, és sokszor a kicsinyességet is...ezt így már nem akarom
Megállapíthatjuk, hogy a BKK folytatja a BKV szép hagyományait a vicces félrefordítások terén. Többen is beküldtétek: Tegnap este tette ki a képet a VEKE Facebook-oldalukra, és azóta hatalmas sikert aratott, rengetegen osztották meg. Nos, a "revenue inspection" természetesen nem…..
megengedett (törölt) 2012.10.29 13:34:36
Prometheus 2012 "Ez most mégis mi a fene volt?" hallatszik az egyszerű kérdés a néző szájából. Ez kérlek Ridley Scott angol - egyébként zseniális - filmrendező új alkotása. Alien filmet vártál? De cuki...Nézzük miből éltünk:Az elején le kell szögeznem, hogy az olyan Alien…..
megengedett (törölt) 2012.10.06 20:39:34
Fotó: Vargosz/ÉLETképek Annyira ismerős. Mintha tegnap láttam volna valahol. De aztán lehet, hogy tényleg csak gyerekkoromból emlékszem a sárga keramitkockákra? Ha tudjátok merre találni ilyet Budapesten, osszátok meg velünk! Szia!Egy szomorú hírrel kereslek: úgy tűnik el…..
megengedett (törölt) 2012.09.03 21:18:10
A Mars-járó szenzorait valószínűleg egy, a bolygó felszínén lévő tükröződő felület zavarta meg. A NASA már dolgozik a probléma megoldásán. "Egyik felől nézve a Curiosity csúcstechnikát képvisel, a másik oldalról viszont egy nagyon is primitív szerkezet, amelyből…..
Én nem tudom, lehet, hogy keserű ember vagyok, de miközben az alábbi poszthoz végeztem kutatásokat, igen jókat kacagtam. Mindenesetre szépen gyarapszik a sorozat. Nem pofáznék többet, szép hosszú gyűjtemény következik. - Persze. - A srác Kate-hez fordul, átöleli, és hosszan,…..
megengedett (törölt) 2012.07.30 14:59:37
@Patrick Bateman: Dettó. Aki így fordít az nem tud megfelelő szinten angolul. Ezt nem mondanám erről a pasiról azért, de vagy ezeréve nem használta az angolt vagy valamit/valakit használt :)
megengedett (törölt) 2012.07.30 15:04:31
@zaftos szatira2: És? Elolvassa angolul, legyen 2 nap. (Ha megtette.) Bekopizza és elkezdi javítgatva újraolvasni. Az legyen 4 nap.
  Kedvenc gyermekvédő szervezetünk, a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete ismét hallat magáról, a téma természetesen most is a nyelvvizsgával nem rendelkező tanulóifjúság kirekesztettsége a diplomások klubjából. A felnőtt emberek szüleit (is) tömörítő…..
megengedett (törölt) 2012.07.23 14:14:28
@bbjnick: kincs, nem kincs ez a módszer működik. A nyelvtudás nem cél, hanem eszköz, annak hiánya pedig akadály. Az igazi kéttannyelvű középiskolákban - nem a nulladik évfolyamosokra gondolok - a tanulók igen komoly nyelvtudásra tesznek szert.
Az idei év legmegosztóbb filmje a Prometheus, amely számos nyitva hagyott kérdést hagyott maga után, megteremtve a lehetőséget, hogy a nézők tengernyi elmélettel és elgondolással rukkoljanak elő válasz gyanánt. Az egyik nagy kérdőjel, hogy vajon mit mondhatott David az…..
megengedett (törölt) 2012.06.22 08:52:30
A morgás joga Budapest, te drága 2012.06.18 23:33:00
Tarlós István megint borzolja a kedélyeket - javaslatára több százezer forintot fizetnének azok a vállalkozások, akik a Budapest szót vagy annak változatait használják. Amennyiben a közgyűlés elfogadja a javaslatot, a díjak elsősorban a kisebb vállalkozásokat sújtják majd: ha…..
megengedett (törölt) 2012.06.19 17:54:06
    Már hónapokkal ezelőtt óriási hype volt körülötte, a bemutató óta pedig hatalmas  megosztottságot generál a nézők között. Amennyire lehetett igyekeztem elkerülni mindent, de így is becsúszott néhány vélemény mindkét oldalról. Tegnap aztán végre eljutottam a moziba…..
megengedett (törölt) 2012.06.10 22:10:38