Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hunyadi Pony-s

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Péntek este bandázás! 2012.09.20 19:40:17
Komoly protekciónk van odafent, hét közben lehet rossz idő, de a pénteki autósmozik már jó időben zajlanak -így volt ez múlt héten is, most sem lehet másképp. Lehet, hogy hűvös lesz, ezért egy pokrócot érdemes hozni.  A Zapóval mindig csak a baj van. Simon…..
Belsőség Sírjatok velem! 2012.02.05 07:38:00
Már vagy két hete túl vagyok a dolgon, de egyszerűen nem bírtam leülni, hogy megírjam. Majdnem sírtam. Nem vicc. Az Integra előtt nem volt olyan autóm - pedig volt hat -, amit egy évnél tovább használtam volna. Nem telt bele fél év, és vagy elkezdtem utálni, vagy elkezdett…..
Hunyadi Pony-s 2012.06.26 14:39:09
@Macibb:

3 éve, mikor autót szerettem volna venni, kinéztem egyet, amiből a kereskedőnek 3 is volt. Felhívtam, kimentem megnézni, de furcsa módon már csak 1 volt, sebaj. Körbenéz, elmegy, próbakor, ő vezetett... Sebaj, de az út során mivel pörögtek előttem a 10.000-sek (a jobb hátulja üt, fűtés nincs 20 perc járatás után sem, aksi kuka, stb) jobbnak láttam távozni.

Másnap esti hírekben hallottam, hogy a rendőrség felszámolt több olyan kereskedést is, amelyik lopott autókat értékesített a cikkben is leírt módszerekkel szerezték meg és próbálták legalizálni őket.
A felvételeken az a kereskedés is szerepelt, ahol előző nap majdnem vettem egy kocsit.