Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Redmond

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MovieCops Trónok harca 8. évad 2019.05.21 06:00:00
Két évig úgy voltam vele, hogy ha döcögősen is jutottunk el idáig (lásd 7. évad), a vége mindenképpen ütni fog, mert ez lesz a sztori csúcspontja, amit Martin már ezer éve kitalált, meg is osztotta a két showrunnerrel, már csak a drámai potenciál meg a vérprofi stáb miatt is nagy durranás…..
Kérem szépen, minket is elért a podcastláz, szerda este 8-kor Facebook live kibeszelot tartunk a sorozatról SzabóZ kollégával, kommentekben előzetesen is lehet kérdezni, a félórás műsor alatt meg folyamatosan. A live itt lesz majd. Királyvár alatt Aki azt hitte, hogy Jaime csak attól meghal,…..
Azt ez egyet sajnálom, hogy a macska nem az Ezmegmiafasz nevet kapta, mert az előző részben Pumped ezzel fejezte ki csodálkozását az állat láttán. Egyelőre asszem, Circó a neve, és sajnos az első jelenetben nem szerepel, csak cuppogás van és negédeskedés, Pumpedné szerelembűl,…..
Sok szempontból rendhagyó az eheti podcastadás, például azért, mert televágtam zenékkel, és azért is, mert két vendégünk közül az egyik csak az adás felénél kapcsolódik be a beszélgetésbe. Hogy egész pontosan idézzem őt: az a tetves, nyüves, nyálán nyafott, telibe rakott, félpályásan lezárt,…..
Vége a hétnek, meleg is van, egy jó kis habkönnyű disztroj a megfelelő levezetés. Ezt a Gunball Reloaded nyújtja nekünk, mely a szokásos sémát követi: egy arénában özönlenek ránk az ellenfelek, mi aprítjuk őket, az ezért kapott pénzből pedig fejlesztjük magunkat. És nem is…..
Redmond 2015.09.02 16:08:17
@bioLarzen: jobb gomb mindig bezavar a flash játékoknál, és mivel elméletileg soha nem kell jobb gombbal kattintani, így max véletlenül kattinthatsz rá, mint ahogy én is tettem.

Gépnek persze mindegy, miért kattintottam, felhozza a kis böngésző menüt, ami után jelentkezik ez az irányítás gond egy rövid ideig, de aztán megoldódik. Nem tudom, nálatok mi lehet a gebasz.
A mai játékot dagatt kolléga ajánlotta. Alapvetően egy html alapú fejtörő, ahol a cél az, hogy eljussunk az utolsó pályára. A játékhoz egy számítógépre, és némi logikára lesz szükségünk. Eddig a 2700 próbálkozóból mindössze két embernek sikerült csak. Jelenleg a 11.…..
Redmond 2015.08.03 11:33:34
@toroktam: 26-hoz némi segítség esetleg? :)
Redmond 2015.08.05 20:41:32
@toroktam: jaa, azt hittem, már túl vagy rajta, nekünk kéne a segítség :)
Redmond 2015.08.07 19:11:09
@benoke98: billentyűzetnek van bármi szerepe a továbbiakban, vagy csak a törpék megtalálásában?
Persze, nincs olyan, hogy 10 legjobb C64-játék. Minden idők egyik legnépszerűbb személyi számítógépére több tízezer játék jelent meg fénykorában, és a platform rajongói ma is aktívak, az elmúlt években olyan játékok születtek, mint a Prince of Persia C64-verziója vagy akár…..
Redmond 2015.03.26 16:28:29
@Crom77: Lords of Chaos teljesen háttérbe lett szorítva, a kor egyik legjobb játéka sajnos nem kapta meg a méltán megérdemelt népszerűséget... amigára még jobb lett...
Valamikor réges-régen egy másik blogon és a "nemflash" címke alatt már született poszt a halálos halálszobákról (nagyjából így fordítható a DROD = Deadly Rooms of Death rövidítés). A Flash DROD: KDDL 1 is már több mint egy éves, de én csak most leltem rá, és megvett kilóra.…..
Cherrx nevű kommentelőnk komolyan vette felhívásunkat, és küldött nekünk egy képet az Amazing Sheriff-ben elért eredményéről. Gratulálunk a türelméhez, kitartásához és ügyességéhez! Aki úgy érzi, tud ennél jobbat, fényképes bizonyítékait juttassa el hozzánk :-)! Ezen…..