Regisztráció Blogot indítok
Adatok
filmdroid

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Drága feleim, hát itt vagyunk. Bicegve bár, de befordultunk az utolsó kanyarba, innen már látszik a célegyenes felirat, ha nyálunkat a földön csigaként végigcsorgatva, kezek nélkül fókában kúszva is, de be fogunk érni. Mennyi szerelem csírázott ki az elmúlt 37 napban, és mennyinek taposta le első…..
Moziba járni, elmerülni a filmek világában remek dolog, de időnként sajnos akadnak olyan egyének a közönség soraiban, akik nem tudnak viselkedni, és jelenlétükkel belerondítanak az élménybe. Az alábbiakban ismertetek veletek néhány olyan tippet, amelyekkel csökkenthetitek annak kockázatát, hogy…..
Kora reggel 10 környékén Stricián ébreszti Zsófit és biztosítja arról, hogy továbbra is szereti, ezt a macho-nő egy tudommal nyugtáz. Ezután egyből Zsanér panaszáradatába csöppenünk, Izom már nem szereti annyira.. nem igazán értem mit mond, mert olyan mintha szájzára lenne, szerintetek tud ásítani?…..
  Olvastam ám a múltkori kommenteket, hogy "több volt" a múltkori epizódban. Megnéztem még egyszer és az a véleményem, hogy nem. De, ha én lennék Beni, akkor azt mondanám, hogy igen, lehetséges, hogy volt benne több is, de az sem kizárt, hogy nem. Viszont a mostani részben több izgalom volt,…..
Oké, én nem  vagyok akkora Survivor fanatikus, mint Sixx, így engem tényleg meglepett a csütörtöki rész. Én bekajáltam az egészet, aztán a nagy fordulat után tovább zabáltam az RTL zseniális húzását. Lehet, hogy az eddig lement több mint 35 évadnyi tűlélőreality valamelyikében volt már ilyen…..
filmdroid 2018.10.19 11:34:50
@szociál: ez igaz. azért írtam, hogy biztos nem úgy lesz. Az hogy mi lesz, akkor derült ki, ahogy Nóri megkapta a második szavazatot, miután Verának is volt 2. Akkor már az is egyértelmű volt, hogy Nóri out.
Utolsó előtti epizódjához érkezett a Trónok harca utolsó előtti évada. Az HBO-n hivatalosan hétfőn este debütált a hatodik epizód, aminek eseményeit ebben a posztban spoileresen tárgyaljuk...
filmdroid 2017.08.23 15:51:06
@vau: A hivatalos Trónok harca térkép szerint a fal 480 km hosszú. Ehhez viszonyítva sárkánykő távolságát cirka 3300km jön ki a fal és sárkánykő távolságára.
Az új Robotzsaru remake-ből még épp csak Alex Murphy új szerelését láthattuk, de már ez is heves érzelmeket váltott ki. Íme egy bepillantás a klasszikus filmek kulisszái mögé. via Retronaut ..
filmdroid 2012.10.06 15:39:12
Filmdroid Prometheus 2012.06.09 13:57:00
A kritikát köszönöm Minime-nek!!Ridley Scott 30 év után újra a sci-fihez nyúlt. Elvárások? Azok aztán voltak. Az Alien és a Szárnyas fejvadász atyja újra a régen betonba vésett alapokra épít. Ebből csak kultuszfilm lehet. Az lett? Igen is és nem is. A Prometheus nem Alien…..
filmdroid 2012.06.10 11:19:27
@Shyllard: ha előzményfilmnek tekintjük akkor nem várható el hogy minden infót belerakjanak ebbe a filmbe,hiszen az előzményeket hivatott bemutatni,nem a teljes sztorit.
filmdroid 2012.06.10 15:52:32
@Mini me: Ha jól emlékszem az Alien minden részében csak Ripley volt benne mint túlélő ilyen olyan csavarokkal.