Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trd

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Prometheus befejezése elég sok kérdést hagyott megválaszolatlanul, teret engedve a sequeleknek. De egy kiszivárgott listából a kivágott jelenetekről kiderül, hogy 35 extra percnyi anyagot kapunk a Blu-ray kiadáson, ebből 15 percet a film harmadik felvonásából vágtak. Lista és egy…..
Trd 2012.08.16 12:49:07
Filmdroid Prometheus 2012.06.09 13:57:00
A kritikát köszönöm Minime-nek!!Ridley Scott 30 év után újra a sci-fihez nyúlt. Elvárások? Azok aztán voltak. Az Alien és a Szárnyas fejvadász atyja újra a régen betonba vésett alapokra épít. Ebből csak kultuszfilm lehet. Az lett? Igen is és nem is. A Prometheus nem Alien…..
Trd 2012.06.10 04:05:31
@BeniMan:
DNS
Film kezdetén hófehérke (ez tetszik, használom) megissza a szmötyit. Saját DNS lánca felbomlik/szétmegy, új áll össze. Abból lettünk mi, elvileg. Mikor a fejből mintát vesznek, akkor ez már lejátszódott, mivel a fej szétrobbant. Egyezés.

Mi bajuk az emberiséggel?
Valószínűleg nem ez volt a terv.

Ott maradó alien.
Volt valami zsák szerű cucc a hasán. Az állkapocs állása is emlékeztet egy királynőére, szóval nem zárnám ki...

Másik idegen hajó.
Mivel nem jött senki elő a nagy zajra, vagy üres volt, vagy abban is aludtak (márpedig akkor csúnyán ráfikáltak).

Weyland életkora.
www.weylandindustries.com/
Tessék megnézni a TED-es videót. Megöregíteni egy színészt maszkolással és játékkal egyszerű, de megfiatalítani nem. Kellett a víruskampányhoz fiatalon. Többi videót is érdemes megnézni. Shaw videója a motivációja miatt fontos, David8 videó pedig zseniális.

CGI
Teljesen korrektnek éreztem. Firefly CGI sehol sem volt ehhez képest. A Serenity filmben már jobb CGI volt, de az is kevés még. (ha makettoztak volna, akkor pedig az lenne a baj)

Összességében a kérdések.
Ha nem lennének, és minden egyből egyértelmű lett volna, akkor lennék csak igazán szomorú. A film megnézése után még legalább 1 napig gondolkodtam azon, hogy mit-miért. Szerintem általános felháborodás lenne, ha egy kapanyél bonyolultságával megáldott filmet kaptunk volna.