Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MrWagner

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Elmondták, miért durva a listázás, tényleg megrendültem, nem így gondoltam” - nyilatkozta lesújtva Gyöngyösi Márton, a párt külpolitikai szakértője. „Zagyva György Gyula barátom mutatott pár képet arról, hogy mik történtek a második világháborúban, és azt is…..
   Bemutatóm megkezdése előtt szeretnék mindenkit megkérni, hogy tekintse meg az alábbi trailert:        Ezután a videó után rengetegen vártuk a Dead Island megjelenését, mivel mind azt hittük, hogy egy érzelmekre, drámai történetre kihegyezett játékot…..
   Mondjuk ki kerek perec! A Left4Dead talán az egyik legjobb zombis játék, amit valaha a piacra dobtak. Kövezzetek meg, de én nem szeretem az FPS-eket. Valahogy sosem ragadott magával ez a műfaj, azonban a L4D elnyerte a tetszésemet, zombis termékről lévén szó. Persze most lehet…..
NanoRetro S.O.S. 2012.09.17 18:00:50
      2012. szeptember 17.    Ez a 43. nap post nélkül az oldalon. Egyre kevesebb látogatóval találkozom, és egyre csökken az olvasottságunk is. Nem tudom meddig húzhatom még. Nem tudom, hogy kezdődött, csak azt, hogy hihetetlen gyorsan terjedt, és megfertőzte az egész…..
NanoRetro Elvonási tünetek? 2012.08.19 13:37:47
  Sajnálattal kell közölnünk, hogy írói válságunk továbbra is tartja magát. Azonban, mint azt már korábban is elárultuk, jelenleg egy nagyobb projekt van készülőben. Sajnáljuk, hogy ha valaki egész napját a monitor előtt töltötte egy friss ropogós játékbemutatóért. Nem…..
  Alig csengett le a Bosszúállók őrület, Pókember máris páros lábbal rúgta be az ajtómat, és rángatott el a moziba, és van egy olyan érzésem, hogy Batman is lesben áll valahol a sarkon. Azonban az elmúlt napokban valami nem hagyott nyugodni. Mintha valami hiányozna. Nézzük…..
MrWagner 2012.07.29 12:58:54
@minimini: Biztos vagyok benne, hogy nem okoz csalódást a játék. Ajánlanám még a Hulk dlc beszerzését. Zöld barátunk új dimenzióit nyitja meg a brutális zúzásnak.
   2003. Rayman 3. Michel Ancel nélkül. Csak egy kérdésem lenne: MIÉRT MISEL? MIÉRT?!    A Hoodlum Havoc névre keresztelt játék a harmadik, amely a fősorozat részét képezi. Az irányítás hasonló a második részéhez. Pozitívum, hogy ökleink újra fegyverként…..
MrWagner 2012.07.07 14:26:13
@Ronin1337: Örülök ha sikerült pár kellemes percet szereznem :) És ha már sikerült felidézni a régi emlékeket, irány azonnal játszani valamelyik Rayman játékkal! Figyelni a blogot, olvasgatni. És amint megjelenik a "Legends", érkezik a bemutató is.
NanoRetro Top 5 Főellenség! 2012.07.03 19:06:00
TOP 5 FŐGONOSZ   5.  Ender Dragon: Aki ismeri a Minecraftot, és „végigjátszotta” valószínűleg tudja, hogy mit keres itt a delikvens. Nem sok játék van, amiben ennyit kellene melóznunk egy boss fightért. Az Ender Dragon a játék egyetlen főellensége, ennek köszönhetően…..
NanoRetro Rayman, part II 2012.06.29 19:14:00
Egy hetes pihenés után Rayman visszatér. A holnapi poszttal be is fejezzük a sorozat boncolgatását.   ..
     Szeretettel üdvözlök minden kedves olvasót, és ezzel a lendülettel szeretném megköszönni Pali bácsinak a lehetőséget, hogy itt élhessem ki magam, randalírozhassak és megoszthassam véleményem és tapasztalataim. Bemutatkozásképpen annyit, hogy régóta űzöm és szeretem…..