Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szerencsés flótás

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nap végi fürdés egy rituálé. Van, aki illatos olajokkal oldja a napi stresszt. Van, aki nagykád gőzölgő vízbe mártózik. És van, akinek könyörögni kell. Vagyis eddig kellett (mondjuk egy hajmosásért). A színváltósan világító zuhanyrózsa új fejezetet nyit a tisztálkodási…..
Alvós Blog Esti séta az erdőben 2012.08.30 19:03:00
A félelmek leküzdésének legjobb módja a bátorság gyakorlása. Van valami bája, de főleg adrenalin növelő hatása az esti, erdei sötétben tapogatózásnak. Vadállatok zöreje, dühösen felhorkanó vaddisznók és ártatlan kismadarak félelmetes avarzörgetése. Van az erdő, van a…..
Alvós Blog Éjszakai horgászat 2012.08.12 20:28:00
Legkedvesebb horgászfelszerelésem a kapásjelző. Hálás kis eszköz és még csipogni, csilingelni és világítani is tud. A kapásjelző bámulása éjjel nem múló hóbort, egyszerűen rá lehet kattanni. Egy idő után kitapasztalva a felszerelés, a sötét és vízparti…..
Alvós Blog Dark side of the Moon 2012.07.28 19:25:00
Van egy hold, amit éjjelente bámul az emberiség ősidőktől fogva. Van fényes oldala, ami megigéz. És van egy sötét, láthatatlan fél, ami babonáz. A Cambridge városához kötődő Pink Floyd egyik kiemelkedő albuma a ’Dark side of the Moon’ engem már 16 éve babonáz. Megvan az…..
Álmatlan éjszakák remekül hasznosíthatók szeretteink és önmagunk örömszintjének növelésére. Lehet közben tanulni, kísérletezni, valamit csinálni. Mindezek kombinációja a kenyérsütés! Egyik emlékezetes nem alvós – valamit csinálni kéne – estémen lesétáltam a…..