Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mini me

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Sunshine - Napfény 2012.09.01 13:00:00
A Föld a pusztulás szélén áll, maroknyi tudós gyülekezik, említésre kerülnek a sikertelen elődök, az utolsó mentsvár most is egy űrhajó… soroljam még a kliséket? Rendben: végül csak egy maradhat, változatos halálnemek, technikai zavarok, titokzatos űr, gyilkos csillagok,…..
Filmdroid Elhunyt Tony Scott 2012.08.20 10:55:05
Vasárnap délután öngyilkos lett a híres rendező Tony Scott. A 68 éves művész olyan filmeket alkotott, mint a Top Gun, az Utolsó Cserkész, vagy a Száguldó Bomba. Egy hídról vetett véget az életének a helyszínelők szerint az idegenkezűséget ki lehet zárni, autójában…..
Nyolc év telt el azóta, hogy egy szörnyű éjszakát követően Batman nyom nélkül eltűnt. Magára vállalta Harvey Dent államügyész minden vétkét, és a hősből üldözött bűnöző lett. Önfeláldozása azonban nem volt hiábavaló: a Dent-törvénynek köszönhetően Gotham békés…..
Szomorú eset árnyékolja be az új Batman film, A sötét lovag: Felemelkedés bemutatóját. A Denevérember és Bane csatáját telt házzal vetítik szerte Észak-Amerikában, Denver egyik mozijában egy gázálarcos alak lövöldözni kezdett, legalább 14 személyt megölt és úgy 40-50…..
Mini me 2012.07.21 00:26:04
@Armida: Én megvédeleeeeek! :) Táttárárááá! :D

Egyébként pedig mivel az általad felvetett elmélet etnikai vonulatokat feszeget, senki nem tesz semmit és minden napra jut majd valami, mint ma, mint múlt héten, mint mindig. Amerika közel nem olyan durva hely, mint a magyar vidék, erről ennyit.
10 éve a fene se mondta volna meg, hogy Liam Neesonból akcióhős válik. Egy olyan ember, aki Berlinben próbál talpon maradni és aki a végtelen hómezőkön farkasokkal veszi fel a küzdelmet. Aki a győzelembe vezet egy szupercsapatot és aki egymaga leabálja a párizsi albán…..
Filmdroid The Expendables 2 poszter 2012.06.17 18:25:00
Az öregfiúk hamarosan feladják a leckét a fiatalabb korosztálynak, megmutatják hogyan kell ezt csinálni. Ők túlélnek mindent, még akár egy több tonnás repülő is rájuk zuhanhat és úgy érzik jól magukat, ha tűznyelvek nyalogatják a lábuk szárát. ..
Filmdroid Prometheus 2012.06.14 22:03:00
Minime pozitív írása után érkezzen egy negatív kritika Mráz Zoltán tollából. “Big things have small beginnings.” Ha jól sejtem ezt afféle tagline-nak szánták a készítők, amit majd sokat idéznek a film rajongói (lásd „In space no one can hear you scream.”). Én…..
Mini me 2012.06.15 14:08:12
@kelta: Isten saját képére formálta az embert, nem ugyanolyanra, csak hasonlóra. Itt jön be a vallási motívum. Másrészt tegyünk bele egy csavart akkor a gondolatmenetbe. Látunk egy szép zöld, termékeny területet. Mi van, ha a vízbe kerülő darabok nem teremtettek, hanem fertőztek és nem teremtést látunk hanem pusztítást, ami nem jött nekik össze és ezért akarták később újra megpróbálni? A barlangrajzok pedig nem meghívók hanem figyelmeztetések. Végtelen a teóriák lehetősége, de az eredettörténet percre pontos boncolgatásának semmi értelme, ugyanis az is csak tipp, mint sok minden más is.

Tudom most majd az jön, miért nem próbálták meg előbb? Hogy hogy Optimusék nem az ő bolygójukon kértek menedéket? Milyen messze van egymástól a Tatooine és az LV-223?

Én azt javaslom élvezzétek vagy utáljátok ezt a filmet, de két teljesen azonos teóriát levadászni és mindenre választ kapni nem fogunk, mert valóban lyukas a történet. Ennek ellenére mégis a többség ízlésének megfelelt, kivéve az Alien-hez végtelenül ragaszkodókat.

Most például én is írhatnám, hogy számomra bármilyen furcsa is, de a Ponyvaregény csak annyit jelentett, hogy a film amiben legtöbbször bm-elnek, ezen kívül utáltam. Nem tetszhet mindenkinek minden. De a Prom.-on folyamatosan megy az agyalás, ha ez volt a cél akkor megérte.
Filmdroid Prometheus 2012.06.09 13:57:00
A kritikát köszönöm Minime-nek!!Ridley Scott 30 év után újra a sci-fihez nyúlt. Elvárások? Azok aztán voltak. Az Alien és a Szárnyas fejvadász atyja újra a régen betonba vésett alapokra épít. Ebből csak kultuszfilm lehet. Az lett? Igen is és nem is. A Prometheus nem Alien…..
Mini me 2012.06.10 19:54:33
@kerdezo83: A kép megadja a választ a kérdésedre egyébként. :) A Prometheus képen egy Engineer visel egy Space Jockey vázat. A második képen pedig maga a faj egy egyede látható a 79-es Alienből. Számos film alapozott már arra, hogy egy faj felhasználja egy másik vázát védekezés vagy álcázásképpen.

Ha ezt megint továbbviszed eljutsz ahhoz a kérdéshez, hogy ami a Prom. végén látható miért olyan amilyen? Talán azért mert abból van amiből, az első filmben látott echte Alienek meg abból ami a székben csücsül. Stb-stb.
Mini me 2012.06.10 15:10:51
@koimbra: Na ezzel kapcsolatban lettek kételyeim. Hogyan folytatsz egy filmet, amiben ilyen kevés szereplő maradt és akik mentek "valahová" stb. Szóval ezt a csavart igen okosan kellene betekerni.