Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr. Demjén Zsófia

9 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nóri naplója A kezdetek 2013.04.16 20:40:58
Nóri vagyok. Január közepén lettem kész arra, hogy előbújjak anyából. Nem volt könnyű, mondhatom. Mivel már nagyon kíváncsi voltam a külvilágra, arccal előre érkeztem, nyitott szemmel. Idekint 2 bácsi és 3 néni fogadott. Amint kiderült, az egyik néni az anyukám, az egyik…..
Bizonyosan sokunkban felmerült már a kérdés: Hogy jön a nyuszi a Húsvéthoz? Ráadásul egy olyan speciális nyúl, amelyik tojásokat tojik… Vagy itt van még a bárány, a kiscsibe vagy a kacsa. Nézzünk kicsit a hagyományok mögé!   Bár a Húsvét keresztény ünnep, és…..
Dél Korea a világ egyik legjobb internet-lefedettségével rendelkező ország. A lakosság majd' kétharmada használ okostelefont. Ezáltal azonban nem mindennapi kihívással kell szembenéznie az ottani kormánynak: adataik szerint 680ezer, 10 és 19 év közti fiatal (kb. 10%) internetfüggő…..
Elgondolkodtál már azon, hogy kedvenced hogy éli meg a Karácsonyt? Sokan azt hiszik, egy kutya, cica, vagy akár egy kis papagáj nem tudja, mi a Karácsony. Valóban, ők nem értik, mi ez az egész, de rájuk is hat a sok izgalom, készülődés az Ünneppel kapcsolatban. Most egy kedves…..
Kutyabaja Új logo 2012.11.08 14:43:04
Október 15. - a Fehér Bot Világnapja. Ez indított arra, hogy ezúttal ne egy korábban velem megesett történetet írjak le, hanem egy olyan témáról készítsek afféle riportot, ami már nagyon régóta érdekelt. Egy vak ember, és egy vakvezető kutya mindennapjaival szerettem volna…..
Kutyabaja Teknős Béla 2012.07.09 11:47:00
Teknős Béla egy jóképű, apró állatka volt, márkáját tekintve vörösfülű ékszerteknős. Egy hideg, januári napon látogatott el a rendelőnkbe konzultáció céljából, s mivel kollegáim nemigen szerettek akkoriban ilyen kis lényekkel foglalatoskodni, hát rám várt a feladat, hogy…..
Ezt a blogot azért hívom itt most életre, mert önző vagyok és szeretnék egy jópofa, hangos és aktív társaságot magam köré :-) Kíváncsi vagyok, hogy a "drótanyukból" verbuválható-e egy offline, hús-vér közösség. Tudom, hogy rengeteg fórum van a neten, ahová…..
Két történet jut eszembe, amikor azzal szembesülök, hogy egy tulajdonos hevesen tiltakozik, amikor hisztérikusan vakaródzó cicájáról azt találom mondani, hogy bolhás. A második történet a kertvárosból való. Édes, idős házaspár járt hozzám rendszeresen a rendelőbe. 5-6…..
  Ezzel a bloggal azoknak szeretnék segíteni, akik nem, vagy nehezen igazodnak el a bankok, pénzintézetek útvesztőiben. Folyamatosan tapasztalom, hogy nem egyszerű az átlagembernek kiigazodni a sokféle szolgáltatás feltételei között. Nagyon nehéz összehasonlítani a…..
  Két történet jut eszembe, amikor azzal szembesülök, hogy egy tulajdonos hevesen tiltakozik, amikor hisztérikusan vakaródzó cicájáról azt találom mondani, hogy bolhás.   Az első egy belvárosi villaház felső emeletén éldegélő, rendszeres "vendégem" esete. Kedves,…..
A napokban egy régi ismerősöm keresett meg azzal a kérdéssel, hogy tudok-e neki segíteni a kutyájával kapcsolatban, merthogy szeretné őt is elvinni popsiöblítésre. Némi időbe telt, mire leesett, hogy kolon-hidroterápiára gondol... "Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet…..