Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hello82

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon kedveljük Kovács Kálmán 56-szoros válogatott labdarúgót, szép bajusza van, kellemes az orgánuma és fénykorában úgy tudott esni a 16-oson belül, ahogy azóta se senki, csak Dombi Tibor, a Hortobágy pumája. A futballhoz való viszonya viszont elég ambivalens, a tényekkel még…..
Hello82 2012.06.08 17:36:06
@satch: Nem vagyok Kálmán! Egyszerű ember vagyok akit felháborít nem csak ez az eset, hanem sok másik hasonló is, komolyan úgy beszélnek itt emberekről mint egy kutyáról, nem csak azért háborít fel mert úgy gondolom hogy azok az emberek, nem ezt érdemlik akik sikereket értek el hanem, mert az utcán is csak a köpködés megy.
Hello82 2012.06.08 18:29:57
@Mahaboul: Ez vica verza igaz úgy gondolom te felvegy háborodva, hogy védelmembe veszek valakit, neked sem muszály elolvasni a kommentjeimet. Pláne nem érzem magamat szégyenbe mert úgy gondolom, hogy támadni és vádaskodni egymásra rosszat kiabálni sokkal könnyebb mint valakit a védelme alá vonni. De nem megvédeni akarom, egyszerűen azt gondolom, hogy nem normális embereket porig alázni, mert azért kiváncsi lennék hogy egy 100-200 fős cégnél, hogy tetszene az bárkinek hogyha kiállítanának valakit jelen esetben Önt a tömeg elé és elmondanák mindennek. Nem azzal van a baj hogy megjegyzik hogy ez hülyeség, hanem az hogy egy sikeres ember egész életét becsmérlik.