Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lemieux

0 bejegyzést írt és 98 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar mezőnynél és az EBEL-nél kialakult formába öntöttük az NHL átigazolásait. Kis különbség van a többihez képest, kitaláltunk egy hosszabbított rubrikát, hiszen a világ legjobb bajnokságában ennek is különös jelentősége van. Ahol tudunk és akarunk, ott időtartamokat…..
Amitől sok NHL-rajongó tartott, bekövetkezett: Jaromir Jagr aláírta 2+1 éves szibériai szerződését. A játékosmozgások folytatódnak, alig bírjuk követni őket. A 2004/2005-ös lockout idején Jagr Kladnóba tért haza, de szezon közben az akkor Roman Abramovics tulajdonában lévő…..
Roberts, Malone és Hossa is távozott Pittsburghből, utóbbi Detroitba ment. A Tampa belehúzott rendesen, a Penguins támadói melett Vrbata és Kölzig is a játékosuk lett. Hosszú listát publikálunk az NHL-átigazolásokról, jó sok érdekességgel. A New York Islanders közölte, nem…..
Pörög a holtszezon túl a tengeren is, igazolnak, átigazolnak, csináltunk egy gyors körképet, a későbbiekben rendszeresen szolgálunk ilyen hírekkel, és persze készülünk draftelőzetessel is. Van még egy bónuszunk is, videó a Detroit Parade-ről. Kezdjük a Keleti Főcsoportban. A…..
Olvasóink kérésére a címben és a kopfban nem írunk semmit arról, ki nyerte a Stanley Kupa-döntő hatodik mérkőzését, mert bizonyára vannak, akik izgulni szeretnének felvételről. De ha nem szeretnének, és kattintanak, akkor megtudnak mindent egyből.        …..
Olvasóink kérésére a címben és a kopfban nem írunk semmit arról, ki nyerte a Stanley Kupa-döntő negyedik mérkőzését, mert bizonyára vannak, akik izgulni szeretnének felvételről. De ha nem szeretnének, és kattintanak, akkor megtudnak mindent egyből.        …..
Olvasóink kérésére a címben és a kopfban nem írunk semmit arról, ki nyerte a Stanley Kupa-döntő harmadik mérkőzését, mert bizonyára vannak, akik izgulni szeretnének felvételről. De ha nem szeretnének, és kattintanak, akkor megtudnak mindent egyből.        …..
Olvasóink kérésére a címben és a kopfban nem írunk semmit arról, ki nyerte a Stanley Kupa-döntő második mérkőzését, mert bizonyára vannak, akik izgulni szeretnének felvételről. De ha nem szeretnének, és kattintanak, akkor megtudnak mindent…..
Stanley Kupa-elemzésünk második részében azokkal az egyéniségekkel foglalkozunk, akik eldönthetik a kupa sorsát, illetve felidézzük mindkét csapat legutóbbi bajnokait. A Pittsburgh Penguins kapujában Marc-Andre Fleury az alapszakaszban sérüléssel bajlódott, december 6-án a…..
A Pittsburgh után egymeccsnyi spéttel a Detroit is bejutott a Stanley-kupa döntőjébe. Amit a Pens utolsó csatája kapcsán írtunk, itt is megállja a helyét: a Red Wings kétséget sem hagyott afelől, melyik a legjobb csapat nyugaton. Álomdöntő lesz itt is.…..
Jégkorong A Pittsburgh elintézte 2008.05.19 06:28:00
A Pittsburgh nem bízott semmit a véletlenre, nem akart úgy járni, mint a Detroit. Ötödjére tönkreverték a Philadelphiát, kétséget sem hagyva afelől, ki a legjobb keleten.      Gyorsan akarta döntésre vinni a dolgokat Pens. Két és fel perc telt csak el,…..
Lemieux 2008.05.19 16:58:44
Lemieux 2008.05.20 11:39:34
www.post-gazette.com/pg/08141/883233-61.stm

Egy érdekes cikk az általam már megpendített szerződés-problémákkal kapcsolatban...
Nem lesz egyszerű móka...
Még május első hétvégéjén került sor a serdülők és az ifjúságiak fizikai és ügyességi állapotfelmérésére. A gyakorlatokról, a résztvevőkről és a tapasztalatokról számolunk be.Magyarországon elsőként egy szlovák tréner, Eduárd Giblák alkalmazta a fizikai…..
Lemieux 2008.05.20 11:36:00
Ahogy az lenni szokott, az újságírók sebtében megválasztották a világbajnokság legjobb játékosát és összerakták a torna válogatottját is egyúttal. Megtettük mi is. Nekünk könnyebb dolgunk volt, mert megvárhattuk a csodacsata legvégét, miközben a zsurnalisztáknak a harmadik…..
Jégkorong Keleten sincs söprés 2008.05.16 06:25:00
A Flyers is szépített. Az elején simának tűnt, de a vendégek kis híján egyenlítettek. A Philly most sem hazudtolta meg önmagát. Ütöttek-vágtak mindenkit, aki szembejött.      Szépített a Philadelphia, így a Pittsburgh vasárnap este hazai környezetben…..
Az elődöntők délelőttjén, quebeci idő szerint negyed tizenegykor a kanadai válogatott edzése szerepelt a programban. Elhatároztuk, meglessük őket. Helyettük a svéd válogatott korcsolyázott ki. Nem búslakodtunk, maradtunk.Öt perc alatt kiderült, hogy a svédek közül is…..
Mi nem tudjuk, csak sejtjük. És ez nem mindig szokott bejönni, bár a divízió 1-es vb szapporói csoportjának feljutóját eltaláltuk. Igaz, nem tipp volt az, csak a remény és a vágy kifejeződése. Ez a poszt pusztán azért íródott, hogy olvasóink bekommentelhessék a magukét.…..
Ilyen sem volt még, NHL-főcsoportdöntőt néztünk a helyszínen. Két hazai siker után a Pittsburgh idegenben is oktatott. Csak egyszer kaptak ki a playoffban, már tudjuk, miért.     A 2-0-s előnnyel Philadelphiába érkezett Pittsburgh remekül kezdett. A 6. perc…..
Bekövetkezett az, amire kevesen gondoltak. A Philadelphia kiverte a Montrealt, keleten a Flyers az egyik döntős, amely idegenben nyerte a párharc ötödik meccsét.      Kiesett a legerősebbnek vélt csapat keleten, a Montreal, és a tavalyi szezonban leggyengébb…..
Azt mi nagyon nem szeretnénk, ha a jégkorong olyan sportággá változna, mint a vízi- vagy a kosárlabda, ezért egyáltalán nem örültünk, hogy a csehek és az oroszok összecsapásán nem kevesebb, mint 42 perc büntetést osztottak a bírók a semmiért.Elég volt belebotlani egy ütőbe,…..
Elkezdődött. A vb első napján négy mérkőzés volt, egyet láttunk a sporttelevízióban, de aki elmélyül a streamtévék adta lehetőségekben, bármelyiket követheti. Nagyszerű vb lesz, ezt máris látjuk és állítjuk. Visszatekintünk és előrenézünk. Nap mint nap.Egyesült…..
Lemieux 2008.05.03 20:46:47