Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mia_wallace

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt gondoltam, megírom, mit tartok a Magyar Szocialista Párt, a Demokratikus Koalíció, az Együtt 2014 választói mozgalom, a Magyar Szociáldemokrata Párt és a Szövetségben, Együtt Magyarországért mozgalmak tárgyalásairól. Szanyi kapitány Azt gondoltam, megírom, hogy a nagy…..
A Fidesz tegnap leszavazta, a Schiffer András által beterjesztett, az ügynökakták nyilvánosságágáról szóló LMP-s törvényjavaslatot. A Fidesz maga se tud pontos érvet mondani, hogy miért ne lehetne szabályozott módon nyilvánosságra hozni az ügynökaktákat, de az biztos, a…..
mia_wallace 2012.12.05 13:48:26
Az LMP neve ígéret: nem elsősorban azt mondja, hogy nem szükségszerűen tartozik hozzá az intézményes tolvajlás a pártszerkezet működtetéséhez, hogy az állami erőszakot és jogtiprást akkor sem kell szeretnünk, ha az „ellenoldalt” sújtja, hogy le kell zárni a szellemi…..
Múlt kedden kezdődött a parlamentben a Fidesz választási eljárási törvény általános vitája, 10 órás időkeretben, ami lényegében az előzetes regisztráció Fidesz-KDNP-s javaslatát járta körül. Az alkotmánymódosítást is érintő előterjesztést Kósa Lajos adta elő, 30…..
TRANZIT–Fesztivál a határon (Kőszeg) Részletes program: http://tranzit.info.hu/fesztival/Koszeg.pdf Napijegy: 2.500 Ft Dr. Schiffer András, az LMP országgyűlési képviselője a feltáratlan ügynökügyekről vitatkozik dr. Gyulyás Gergellyel, a Fidesz országgyűlési…..
mia_wallace 2012.08.27 23:38:18
Sej, beütött a gebasz a Vidékrontási Minisztériumba. Habonyárpi szabadságon, a szájkosárszertár kulcsa a zsebében, Viktor meg mire visszajön a töltekezésből nem győz majd cellazárlatot kapni ha meglátja amit a félnótások műveltek. De addig is rákkenroll béjbi, nehogy…..
Kövér László házelnök a mai (2012. június 25.), hétfői parlamenti ülésen kissé dekoncentráltnak tűnt, a szokásos (most 6 perces) késése után elkezdte az ülés levezetését, és rövid időn belül háromszor hibázott. Az egyik ilyen, amikor az egyik képviselő befejezte a…..
Tegnap elszabadultak az indulatok a Tisztelt Házban, de teljesen szokatlan módon ennek a főszereplője a levezető elnök volt, Latorcai János KDNP-s képviselő. A Büntető Törvénykönyvről folyt a vita, amihez Schiffer András szólt éppen hozzá, és bár nem tudta befejezni a…..