Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Golem

0 bejegyzést írt és 202 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
– Előre elnézést a keresetlen őszinteségért. Az RTL Klub vezetői abból indulnak ki, hogy az intellektuális képességek sorrendje a világban nagyjából a következőképpen néz ki: Teremtő, Jézus Krisztus, RTL Klub-vezetők, majd utána jön a mindenki más, a világ összes…..
Átlagosnak mondható játékcsaj következik: egy nem túl fontos karakter egy videojátékból, akit egy gyönyörű nő alakít. Ő Suki Toyama a Red Alert 3-ból. A játékból már szerepelt itt Tanya, aki a sorozat előzményeiben is felbukkant, és a sztorihoz is elég sokat hozzátett.…..
Félelmetes gyorsasággal árad szét a kormányzati demagógia az energetikai kérdésekben. A rezsiszámlákat fizetni alig tudó százezrek teljes joggal érzik úgy, hogy valami nincs rendben, és mindig könnyebb azt a sárga csekket okolni, illetve annak hinni, aki levág belőle egy darabot,…..
Golem 2013.03.07 07:48:47
@hot-spot: Az oktatást nyilvánvalóan nem tekintik stratégiájuk részének (ha csak a szétverését nem), aztán azt is milyen jól sikerült "államosítani" ?!
Nagy az öröm unortodoxiában. Az emberek az irreálisan magas kamatot követve zsákszám hordják át megtakarításaikat bankbetétből állampapírba, egyre kevésbé van rászorulva az állam a mocskos külföldiek finanszírozására. A sikert pedig tovább kell gondolni, ki kell terjeszteni.…..
Golem 2013.02.01 01:10:12
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Akkor Kósa és Szíjártó hogyhogy még szabadlábon van te idióta? LOL
Évek óta nem volt ilyen problémám, de most megint belefutottam. Egy nekem elküldött anyagban jeleztem, hogy én biza azt a lila színt nem szeretem, mire azt a választ kaptam, hogy az a lila bizony kék, kalibráljam újra a monitoromat. Régről ismert gond ez, az igazi problémát ugye…..
Apa kezdődik Apa kezdődik 2013.01.08 04:13:29
Ma reggel 9:10-kor megszületett Marci fiam, de eközben született egy Anya és egy Apa is. Egy barátom vetette fel annakidején az ötletet, hogy blogot kellene kezdeni ezzel a címmel, mert hamarosan fia születik. Ennek már vagy négy éve is megvan, de sajnos blog nem született. A…..
Kincstári magabiztossága ellenére rendkívül kínos perceket szerzett saját magának és a kormányoldalnak péntek este Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, aki megpróbálta meggyőzni a nézőket, hogy egy héttel korábbi sajtótájékoztatójukon Szájer Józseffel nem is…..
Formailag minden rendben volt a köztársasági elnök éjfél után leadott szilveszteri beszédével, amelyet a nemzethez intézett, mégis olyan dologra vetemedtem, amire korábban soha: a nyílt színen, pezsgőspohárral a kezemben küldtem el egy bizonyos helyre Áder Jánost.A k. elnök nem…..
Golem 2013.01.01 14:07:53
@3dom'f'speech: Mi az hogy "Minden bizonnyal"? Miért elképzelhetetlen sok agyhalott faszkalap számára, hogy akinek nem tetszik ami jelenleg itt folyik, az még nem feltétlen Gyurcsány híve? Ostobák vagytok és alattvalói az elmúlt 22-24 (bizony!) év összes hazugságának.
 Decemberben többen ünnepelnek néhány napot, emlékezve a megváltónak nevezett Jézus Krisztusra, vagy a szeretetre. Ezt azonban csak a gyengék, a birkák teszik, akiknek mankóra van szükségük, hogy az élet kemény csapásait elviseljék. Mi, értelmiségi, nemes, baloldali…..
Azt hittem, rosszul hallok a mai kormányszóvivői tájékoztatón! Legutóbb ilyet a Kádárék csináltak, valamikor 1987-88-ban. Az akkor egy döglődő diktatúra végnapjait jelezte előre..."...ne forduljon az elő, mint ahogy itt nézem, hogy van olyan hallgatói önkormányzati vezető, aki…..
Kirk kapitány küzdelme a félelmetes gumigyíkkal semmi ehhez képest. Bár a statiszta valószínűleg belerohadt a jelmezbe és az izzadságából kivont esszencia azóta számos vegyifegyver alapja lehet, de ez a videó mindent visz. A Krisna megküzd a gigagólyával, akinek képernyős…..
"Ahol könyveket égetnek, ott végül embereket is fognak." /Heinrich Heine/És ahol emberekről készült szobrokat gyaláznak meg? Ha nem kulminálna a különböző történelmi figurák élethű szobrainak különböző színű festékekkel való leöntésében a múltunk kapcsán jó ideje…..
Golem 2012.10.07 11:28:11
@Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠: Amit írtam az erre reflektál: "Egy Horthy-szobor, az kérem csak egy Horthy-szobor, bármiféle ideológiai jelentés nélkül:" SZátított mazsola, mi? Ostoba droid.
Sanna Quist svéd fotós találta ki ezt a projektet. Megkérte a barátait, hogy hordják össze a saját dolgaikat egy kupacba és mosolyogjanak a kamerába. Innen a megnevezés: Minden az enyém!”All I own”. Nagyon különleges fotók készültek, érdemes végignézni őket.…..
Új őrület terjed a világban: a hagyományos esküvői fotókon túl egyre többen szeretnének képet a nászéjszaka utáni reggelről, kicsit meghittebb körülmények között. Az esküvői fotók becses emlékek mindenkinek, de nem könnyű újat mutatni velük: a legtöbb vagy…..
Kedvenc hírportálomról, blogomról van szó, ahol kötetlen stílusban, őszintén írhatott mindig a fiatal nemzeti konzervatív/jobboldali szerzőgárda. Vannak radiálisabbak, vannak nemzeti keresztények, nemzeti liberálisok, vannak univerzális fideszesek. Fenntartva, hogy véleményem…..
A margitszigeti Palatinus óriáscsúszdájáról lehet szavazni a Budapest Gyógyfürdőinek honlapján. Hogy milyen következményekkel jár a nép szava, azt nem tudni (mint ahogy azt sem, hogy tulajdonképpen mi a nép szava, mert az eredmény állása nem jelenik meg szavazás után). Ettől…..
Belsőség Run the wall! 2012.06.01 08:00:00
Run the wall: Egy olyan autóvezetési technika, melynek lényege a gépjármű hosszanti tengelyével minél nagyobb szöget bezáró erőcsúsztatás során az adott jármű hátsó lökhárítójával a lehető legközelebb kerülni tetszőleges, szilárd falhoz. Nos, a Fukusimán található,…..
Tóa W. Árpádnak volt egy zseniális 2009-es posztja a szlovák helyzetről, melyben egy Sulík nevű fiatalembert méltatott. Nos, Sulíknak volt egy elképzelése a választási rendszer megreformálásáról, idézzük fel, miről is szólt ez: Minden választójoggal rendelkező személy…..
Az EU-s agrartámogatási rendszernek köszönhetően az elmúlt évek valódi pénzesőt jelentettek néhány magyar nagytőkés számára. Csányi, Nyerges és Leisztinger érdekeltségei sok milliárd forinttal gazdagodtak, miközben a kis- és középbirtokos gazdákhoz az uniós pénzeknek…..
Golem 2012.05.18 10:22:28
@btomi1980a: Látom átjött a mondanivaló. :)
Az erotikus termékek piacának prémium szegmensét célzó, frissen alapított United Indecent Pleasures első produktuma egy több mint 20 centiméteres, gánai kakaóból készített csokipénisz. Csokifaszt nyilván minden vásári cukrász tud készíteni, a céget jegyző, korábbi publicista…..
Golem 2012.05.11 08:10:31
@nmy: Neked meg szerető szülők és normális tanárok kellettek volna, még gyerekkorodban.
Golem 2012.05.11 22:06:39
@ozikS: Történetesen evangélikus neveltetés kaptam.
El sem tudod képzelni milyen az, amikor használod az agyad. Az a baj.
Tetovált lányok 7x7 2012.05.02 13:15:00
..
Golem 2012.05.03 08:17:14
@bruhahahahihihi: Attól bezzeg nem undorodsz, hogy ilyen alpári legyél nagy nyilvánosság előtt. Ez a bajod neked, nem a tetovált bőr.