Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Senta

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Mert növeli, ki elfödi a bajt." (Illyés Gyula) „Roma büszkeség napja” lesz szombaton a Józsefvárosban- olvasom, és csodálkozom. Ismét egy kezdeményezés, amelyik totálisan félreértelmezi a helyzetet, és ennek megfelelően- természetesen- hamis következtetéseket von le,…..
Óvónénikérem, a Feri beleszart a nadrágomba!   Azért az mekkora fles már, hogy Kocsis Mátétól Tiffán Zsoltig, Wintermantel Zsolttól Deutsch-Nemfür Tamásig mindenki habzó szájjal követeli a teljes MLSZ-vezérkar kerékbetörését, mintha nekik az égvilágon semmi közük nem…..
Senta 2013.10.20 09:49:42
@Bob herceg: Istenem, hát én vagyok a hülye. Én. Én! Miért csinálom ezt? MIÉRT?!

@Viax: egy nyócegyet összehoznánk mink is :D
Tegnap megnéztem a Story 4 mostanában futtatott híradóját a Hír24-et    A műsor tényleg pörgősebb, tartalmasabb volt a többi ilyen jellegű produktumhoz képest, megpróbált közelíteni egyfajta amerikai mintához. Bakos Piroska- meglepő módon- külpolitikai…..
Senta 2013.10.07 17:16:43
Senta 2013.10.08 15:48:38
@agresszív kismalac: ja, azt hittem, már megismételték.
"Rendezni végre közös dolgainkat..."   Puzsér Róbert (és társai) egykor volt "A hét mesterlövésze" című műsora tényleg jó. Már-már zseniális. Én kérek elnézést. csók A. ..
Volt egyszer egy Vidámpark... Pelikán elvtársnak szeretettel (a képért köszönet atpijkamonak) ..
...avagy- szegény ember ezzel főz(ött)  ELECTRONIC INDUSTRIES CO. Baghdad Iraq  <<<Kb. ennyit tudok elolvasni. Siófokon vettem, az egykori Skálában. (Especially recommended for Viax.:-)) Made in Switzerland. A PD Magnetics, a DuPont holland leányvállalata…..
Senta 2013.09.21 10:09:52
@excenter: Jóhogy. Akkor még nem úgy volt, h vesz az ember egy mecsintoszt, szerez rá fotóboltot és kb bármit meg tud oldani pillanatok alatt. Más kérdés, hogy így is kerülnek ki legalább ilyen csúfságok önkéntes dezájnerzsenik keze alól szép számmal.
És ezt így hogy?   Az ember ritkán ír borokról. Mert miért is? Minek? Hogy aztán az okostojások letorkolják? Naugye. De most mégis.  A minap vásároltam egy palack fehéret. Természetesen szárazat. Hosszasan válogattam, mintha akkor nem nyúlhatnék mellé. Aztán…..
Senta 2013.08.26 15:27:15
www.szalamibolt.hu/termekek/szeszesitalok/
Gúgelezz fotót, jelölj forrást és hagyd a konnektor retust, az önmagában ezen a fotón úgysem segít :D
A nap 5lete. Keddi nap 5letei 2008.01.29 15:30:00
Nyestesedjünk.Pórbáljunk meg mély lélegzetet venni... nem lesz. Elfogyott.Dobjuk el egészségünk kulcsát. Menjünk inkább Mekkdonászba.A mai változó világban reklámok nélkül boldoguljunk nehezen az üzleti életben.Hergeljük Andikát...
Minden brutális gyilkosság után előkerül a halálbüntetés kérdése. Mintha ez visszahozná a halottakat, vagy megelőzné az újabb gyilkosságokat. Pedig egyiket se teszi. Nem gyógyítja be a sebeket, és nem rettent el. Vajon az a nő, aki előre eltervelte a 11 éves kisfiú…..
Subba Virivee harisnyák 2012.10.10 11:50:06
Jellemzően kapjuk a basztatást, hogy biztos rengeteg pénzt kaptunk, amiért ez ide kikerült, ezért most külön megemlítjük, hogy nem kaptunk érte semmit, egyszerűen szép cuccai vannak, és itt lehet kapni. ..
Senta 2012.10.11 10:15:29
Állás nélkül maradhatnak a sör csomagolásokat tervező grafikusok. Egy Timur Salikhov nevű orosz származású art director ugyanis megtervezte minden idők legetetősebb vagy legitatósabb (?) dobozos sör csomagolástervét. A sör jól néz ki, miért rejtenénk el - szól a koncepciója,…..
Senta 2012.09.11 20:03:21
A fideszes Varga István például úgy fogalmazott, a Büntető törvénykönyv nem mindenható, a rossz házasságokon belüli bűncselekményeket külön tényállással nem akadályozhatjuk meg, talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább…..
Július végétől új arculattal, logókkal jelentkeznek a közszolgálati televíziók, új ruciba bújik az m1, az m2, a Duna és a Duna World. A közszolgálati televíziók mellett a rádiók és az MTI arculata is változik. A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap…..
Senta 2012.07.24 11:42:01
  Napvilágot látott a hír ( jóvan, majdcsak holnap, tudom, Hot magazin csütörtökön, stb...), miszerint a bibircsókos Tóncsi, és a tésztaképű Pachmann együtt vannak ismét, miután 17 éve egyszer már szakétott ez a két gyönyörű ember.Ezek már annyira hülyék…..
Senta 2012.06.30 16:39:48
@kyskalacs .: Inkább úgyaszondanám mi velem van, hogy: Há' nem semmi. Egyfelől kiköltöztem ottholról a munkával, szóval többé-kevésbé keretek közé került a munkaidőm, ami jó mokányéletileg, de relative rossz anyagilag :D Végülis nem vészes, úgy érzékelem, kezdik megszokni az ügyfelek az új munkarendet és néha úgy látom, egész jól PROSPERÁL a cég, akiármit is jelentsen az... :DDD Néha meg kurvára nem úgy látom. Így aztán biztos-ami-biztos, kitanáltam vmi újdonságot, ami majd ha mutogatható stádiumba kerül, elküldöm, mert kíváncsi wok, mit lát benne a szakértő, müvéjszetileg és dizány szempontjából vásott szemed :) Amilyen tempósan készül, lehet, még az északi kisherceg is véleményezheti majd, csak szí majd fel a zene mellett effélét is a művészeti óvodában. Meg lenőttettem a dirvi-durvi szőke hajam, a végén nem bírván a csigatempót levágattam a faxba... úgyhogy kénytelen vagyok veresre lakkozni a karmaim, hogy koNpenzáljam a kisfattyús fejemet. Hát, ilyenek... és elqrt meleg van épp... káni kula.
Senta 2012.07.03 09:16:01
@beszólhatok?: Szasz Beszóka!
Én bevallom, postot írni nagyon rossz :) Ugyi soha nem olvastuk el anno a velveten sem a postokat, de most ahhoz, hogy valami szentszart tudjunk írni, bezony olvasni kellett blikket, kiskegyedet :) Néha nem is para, de minden nap többször... ráadásul úgy, hogy tudtuk, a kutya sem olvassa :DDD A komolyabb (vagy mert komoly, vagy mert tök vicces) postok meg sokkal több felkészülést és főleg időt kívántak volna, mint amennyi akad. Úgyhogy én vissza minősítettem magam inkább mezei kommentelőnek, azóta meg is könnyebbültem :D
Oszt mi van veled? Semmi? :)
Senta 2012.07.05 09:34:18
@kyskalacs .: Juhhhúúúúúúú :)))

Majd kikotrom a láda fiából a régi laptoKomat, amiben meg van a címed, oszt írok majd valami jó kis primkó privkót is :D

Nálatok jó idő van? Ittmámingyá 40fok, élhetetlen.
  Véget ért a csoportkör, itt az ideje, hogy áttekintsük, mi történt az elmúlt közel két hétben.    Volt 24 meccs, erre 9 játékostól összesen 168 tipp érkezett. A zsiráf komolytalan tippje nélkül 8 játékos játszott, összességében 88%-os volt a tippelési hajlandóság.…..
seggünkön a sejhajunkon itt a kánikulában a foci-dömping kellős közepén, és azért így még mindig jobban járunk, mint ha a kapuhálón lenne lyuk oldalt, amin a labda átszaladna kontrollállat-talanul. Rengeteg gól, és az Európa bajnoksága 2012 (foci) folytatódik a nyolcad-,…..
 Héló, tudtad-e aztat, hogy a Nap másodpercenként 200 kilométer/secundum tép az űrben?  Vonszolva magával a Földet meg az egész szakramentumot, tehát, ha időutazásra készülsz, akkor valószínűleg tért is ugrani fogsz, mégpedig yo nagyot, mivel 2010-ben, vagy bármely máskor,…..
Senta 2012.06.19 22:50:17
@Mylady: igen.
Senta 2012.06.19 23:15:38
@Mylady: foldrengesek szigete volt a kedvencem
Senta 2012.06.19 23:24:25
@agresszív kismalac: ugy helyes az vigyorgoban, ket kicsi piros utan, ja.
  Megint előjött a nyugdíjkérdés. Volt egy hárompilléres rendszerünk, amely már közel járt ahhoz, hogy elkezdődjenek a kifizetések is, és ezzel valamennyire tehermentesítse a költségvetést. Alapeleme a kötelező öngondoskodás, amely felelősséget ró az egyénre,…..