Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ladista77

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Salgótarján, ismét. "Politik ohne Populismus -- das ist eine Illusion." - kezdődik a német arte.tv videójának leírása, és a mondatot nyelvtudás nélkül is érti mindenki. A német tv-stáb a magyarországi szociális feszültségekről és a szélsőségek megerősödéséről…..
ladista77 2014.04.20 07:38:00
@Secnir: Ha nincs nálad jogsi, de amúgy van vezetői engedélyed, akkor 5-50. Ha a forgalmi nincs nálad, akkor szintúgy 5-50. Ezek nem fixbírságosak, hanem a rendőr szabadon eldöntheti, mennyi.

@samcro: ez meg akkor fordul elő, amikor egyáltalán nincs jogsija a delikvensnek.

@Kőmíves Kelemen: 50-70? Nincs ilyen, 70 a vége max, de ezt legfőképpen fix összegűnél alkalmazzák, amennyiben egy megadott időintervallumon belül 2x-3x elkövetted ugyanazt a cselekményt. Ekkor a bírság összege is 2-3x-a lesz az eredeti fix összegnek. Szerintem itt a szabálysértési feljelentésre gondolhatott, minek a büntetése automatikusan a bírság összegének kétszerese.

Amúgy 2012. évi II. törvény szól a szabálysértésekről.
Végre egy őszinte mondat. Igaz, nem a felsőoktatás reformjára, mint célkitűzésre vonatkozik, hanem a megvalósítás módszerére, de hát mindig az első lépés a legnehezebb. Mondjuk az ombudsmant keddi, hallgatói keretszám visszavonását kérő állásfoglalása…..
A monumentális allegória a teljes magyar valóságot megidézi egészen az Orbán Viktort megujjazó IMF-ig. A Kerényi Imre megrendelésére készült alkotás egy összegrafitizett kuka ellopott helyén álló szeméthalomban turkáló hajléktalan mellett Matolcsyzó meleg politikust védő…..
ladista77 2012.07.20 09:44:30
ladista77 2012.07.20 17:40:40
@M_R:

Egy ideje követem őkelmét a blogokon és egyszerűen nem hiszem el, hogy valaki ennyire egyszerű legyen. Bár a fb-s képei alapján (amennyiben tényleg ő az) valami fogyatékkal születhetett. Így már érthető lenne a dolog.

Mindegy, etessétek, hadd nőjön, csak az a baj, hogy kívülről fújom már az összes betanult szövegét :)
Érdekes kérdés ez. Más választ kapunk, ha a mai fiatalság 20-as 30-as korosztály próbálja megválaszolni ezt a kérdést, és egészen mást, ha az idősebb 70-es 80-as korosztály. Míg a mai fiatalok azon csatároznak, hogy Bajnai vagy Orbán-e a jobb, vagy rosszabb, addig az idősebbek…..