Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darrell

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Baaad Movies Baaad Minis - Carrie 2014.11.27 14:58:32
Igen, tudom, hogy már nagyon unjátok a miniket, és ígérem, ez volt az utolsó (legalábbis az évadkezdésig). A következő már a 9. évad első része lesz, nem is annyira sokára! Addig viszont íme a Carrie rövid bemutatója. A remake-é, természetesen. ..
Darrell 2014.11.29 09:31:11
@Piere de La Croix: Na igen, ez tényleg tipikus amerikai dolog. Néhány lánynak mármár olyan mint egy esküvő :D A prom-horror műfaj lehet az ottani emberek frusztrációját tükrözi ezzel a nagy felhajtással kapcsolatban, mert biztos sokaknak tele a hócipőjük vele :)
És ezzel véget is ért az utazásunk Alice-ék világába. Köszönöm nektek a figyelmet és a kommenteket, amiket írtatok! Esküszöm az egészben számomra az volt a legjobb, amikor a hozzászólásaitokban rávilágítottatok olyan dolgokra, amik nekem fel se tűntek! Kétségtelenül rossz…..
Ez a videó lett a leghosszabb az összes közül, nem véletlenül. A negyedik kaptár-film valami olyan elképesztően vad baromság, hogy jelen dimenziónkban nem ismerünk megfelelő kifejezést a körülírására. ..
Nem tudni, vajon a második rész utáni sokk miatt, vagy valóban ennyire szerencsésen álltak össze a csillagok 2007-ben, de a Kaptár 3 - bár dúskál a hülyeségekben -, abszolúte nézhető.    ..
Rögtön el is jutottunk a mélyponthoz. Az első még bemelegítésnek is kevés ahhoz az iszonyatos posványhoz, ami Kaptár 2 címen mozikba került. Az egyetlen, ami jó ebben a részben, hogy ehhez viszonyítva az összes többi zseniális. ..
Ahogy ígértem, íme az évadzáró finomság: a kultikusan hírhedt filmszéria, ami valahogy nem akar semmiről se szólni, de befejeződni se! Az első rész egyébként még nem olyan halálos, néhol egész vállalható. ..
Baaad Movies Besztof: South Park 2014.09.06 13:18:30
Tudom, hogy az előző besztof videó végén nem ezt a listát ígértem. Elkezdtem készíteni azt a videót is, de aztán volt egy vitám sajátmagammal, amiből végül az az énem jött ki győztesen, aki ragaszkodott hozzá, hogy még tízszerannyit dolgozzak a videón, mint amennyit…..
Igen, jól látjátok, elkészült végre a 8. évad záróvideója, ami jó sokáig tartott, és sajnos így sem lett "teljes" hiszen Medencetisztítóékat is szerettük volna szerepeltetni egy rövidebb epizód erejéig, de azzal alig haladtunk, és nem akartuk tovább húzni a dolgot, úgyhogy…..
Mondhatnám, hogy ez az indulatból készült videó. Ez a bemutató nem annyira összeszedett, nem is annyira a poénkodásra mentem rá, sokkal inkább arra, hogy minél jobban érezzétek az Alien: A kezdet iránti gyűlöletemet. Az egyik legrosszabb film, amit valaha bemutattunk! ..
Darrell 2014.08.27 07:48:01
@Sorter: Bár én jobban szeretem a mostani monitoromon nézni a filmeket, az tény hogy a síkképernyős crt monitorom olyan feketét adott hogy bele lehetett esni :D
  ..
Darrell 2014.08.20 21:42:20
@Nabopolassar: A space fantasy a legjobb elnevezés rá szerintem. Mármint a star trek az kemény scifi (legalábbis a sorozatok) és ott meg is kell magyarázni hogy hogy működik a hajtómű pl, a star wars-ban nem, mert ott úgysem azon lesz a hangsúly. Tehát az hogy az űrben van egy space fantasy, az egy amolyan kifogás hogy fura dolgok lehessenek benne :P Ahhoz képest amúgy hogy itt nem voltak előzmény filmek szerintem jól ki voltak dolgozva. Az egyetlen negatívum nekem az az űrhajós üldözés a film közepén, az lehetett volna negyede olyan hosszú.
A Feláldozhatók feminista Asylum-verziója. Komolyan!!! Ez akkora hülyeség lesz, hogy tutira imádni fogom! ..
Most jön a szörnyű beismerés pillanata: ezt a könyvet én tavaly elolvastam. Nem azért, mert érdekelt, nem azért, mert bárki rávett, egyszerűen csak ha egy regényt ennyire a sárba tipor minden létező kritikai platform (kivéve természetesen azokat a nőket, akiknek még…..
Alig vártátok, hogy végre láthassátok a Nagy Ronda Fikát! Hát íme! Nem lesz benne köszönet!   ..
Ismét hallgatható!  ..
A post frissítve lett, úgyhogy most már működik a kommentelés! A Csodakavics két részletben lesz bemutatva, ezúttal inkább kényelmi okokból, mint a praktikusság miatt - bár valószínűleg ha a film összes hülyeségét 20 percben rátok zúdítom, az meg elég csömör lett volna.…..
Darrell 2014.06.02 18:36:08
@BlackSheep89: Tudtam, annyira tudtam :D Én is azt tartom az utóbbi évek legjobb klasszikus blockbusterének :)
Darrell 2014.06.05 19:56:30
@kastor: Tudom hogy nem nekem szántad a kérdést. De én többek közt azért szeretem a bosszúállókat, meg úgy az ahhoz kapcsoló marvel filmek nagyobb hányadát, mert jó karakterek vannak benne, jó humor, a párbeszédeket jól írják meg az emberek közt, ez a bosszúállókban volt a legjobb. Illetve az hogy pont eltalálják hogy milyen atmoszférája legyen egy filmnek hogy élvezhetőek legyenek ezek a karaktereket, nem debil mint a 2011-es zöld lámpás, de ugyanakkor nem is depis mint a nolan féle batman filmek. Az hogy tolkien műveit jobban szereted teljesen érthető igazából :) De én, és jópár ember ezért szeretjük ezeket a marvel filmeket.