Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TeamOrder

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan összetévesztik az amerikai focit a rögbivel, pedig hatalmas különbségek vannak a két sportág között. Pedig, ha (akár nem is direkt) a magyarázat ellenére még mindig összekeverjük a két sportágat, azzal könnyen gyengeelméjűvé válhatunk az adott sportoló szemében,…..
Az angol rögbi csapat is esküszik a kókuszolaj jótékony hatásaira éppen ezért kiegészítik étrendjüket kókuszolajjal, mert számukra nyilvánvaló, hogy segíti őket sportteljesítményük fokozásában. Azt is megfigyelték, hogy játékosaik 2007-ben átlagosan 2 kilóval voltak nehezebbek – amikor is a…..
Praxis Így lettem skizofrén 2015.10.27 08:50:56
A történet 23 hónapja kezdődött, amikor célponttá váltam a lakásmaffiának, szervezett bűnözéshez kapcsolódóan. Egy ismerősöm kávéval kínált meg, senki nem gondolna rosszra, magamat sem tudom emiatt hibáztatni. Utólag okosabb az ember! Nos a kávéban volt valami, amitől kába…..
A 30. Magyar Nagydíj jó volt. Sőt, nagyon jó. Még drámai is. DE! A hazai sajtó megint azt csinálja, amiben a legjobb: túloz. Idéznék az önmaguktól és minden mástól is rekordidő alatt elszálló császároktól (nem mondok nevet, az ügyesebbek rájönnek maguktól…..
TeamOrder 2015.07.29 21:35:40
F1Vitriol Újonckérdés 2015.06.02 20:13:00
Aktuális téma. Talán minden idők legerősebb újoncpárosa debütált a Toro Rossónál. A mezőny legfiatalabb versenyzői idáig jól állják a sarat, egyiküknek sincs oka szégyenkezni. Egyikük már az érkezésével történelmet írt, s ő az, aki miatt szabályt kellett változtatni, hogy elejét vegyék a tinédzserek…..
De most tényleg, lehet Peter Dempsey győzelmét mással kommentálni, mint egy elnyújtott óvazzeeeeeg-gel? És nem, az IndyCar semmilyen formája nem unalmas, sőt, mindenkinek ajánlom, a mai Forma-1 mellett igazi felüdülés olykor-olykor. Ez itt Dempsey, aki 26 tízezredmásodperccel írta…..
TeamOrder 2015.03.18 17:41:37
@Bambano:
Nem sok közöd lehet a versenyzéshez meg az autóvezetéshez sem nagyon.
Hat havi holtszezon után a floridai St. Petersburgben elkezdődött az IndyCar sorozat 2013-as szezonja. A tavalyi rendkívül izgalmas bajnoki csata végét Randy Bernard vezérigazgató távozása körül kialakult botrány kissé beárnyékolta ugyan, de az általa megszabott irányvonalat…..
TeamOrder 2013.03.27 09:39:00
@Fábián Viktor:

2009-ben csináltak néhány hülye szabálymódosítást ezért volt 1-2 unalmas futam, de rájöttek hogy mit szúrtak el plusz behozták a p2p-t aztán olyan futamokat láttunk hogy ihaj.

De én arra céloztam, hogy ha akár az elmúlt 10 évet CC-t IndyCart együtt nézzük, a pályán nyújtott teljesítménnyel nem volt baj általában, mégis ott tartunk hogy van egy sorozat amit senki nem néz. A pályán nyújtott produkció önmagában kevés és nem is fogja megmenteni az IndyCart.

Annyi pozitívum valóban van a jövőre nézve, hogy most már ott van egy Mark Miles, aki eddig elég meggyőző számomra, és talán sikerül leszerződtetni CEO-nak Zak Brownt, aki szintén jó húzás lenne. Csak kérdés, hogy a valós problémákat inkább a szőnyeg alá söprik ők is, mint tette azt Bernard, vagy megoldást is próbálnak rá keresni.
Egy érthetetlen büntetés keltett felzúdulást az észak-amerikai motorsport csúcskategóriájában, a NASCAR Sprint Cupban. Denny Hamlin azután kapott egy 25 ezer dolláros csekket, hogy Phoenixben a szezon második versenye után kritikával illette az új, 6. generációs autókat, mondván,…..
Gumifüst Blog Ovált az F1-be! 2013.02.05 23:51:37
Ecclestone mostanában azon van, hogy minél több verseny legyen az Amerikai Egyesült Államokban. Ezt elsősorban értem is meg nem is. Köztudott hogy az amerikaiak nem nagyon foglalkoznak a száguldó cirkusszal, hanem megvannak a maguk jó kis NASCAR-jával. Amivel semmi gond, nincsen…..
TeamOrder 2013.02.09 12:21:56
@Gumifüst:
Az Indy 500 soha nem volt F1 verseny. A világbajnokság része volt, de ekkoriban a FIA által kiírt VB meg az F1-es szabályok szerint rendezett versenyek két különálló dolog volt.

Oválon meg nem halnak meg mindennap, IndyCarokban, de azok sokkal szigorúbb biztonsági standardeknek felelnek meg mint az F1 autók. Egy F1 autó nem elég masszív az oválversenyzéshez. Ahhoz egy teljesen új autót kéne építeni, ami meg a mai spórolósdiba nem fér bele.
Amerika és Európa különböző versenysorozatainak legjobbjai érkeznek meg minden január végén a Nap sugarainak melegével kényeztetett Daytona Beach-re, hogy meghódítsák a legendás daytonai aszfaltcsíkot. Az oválpályás és a hagyományos versenyzést egyaránt ötvöző Daytonai 24…..
TeamOrder 2013.02.05 12:35:30
@Béza Dániel:
A skyactive mazda nem is GT kategóriában indult hanem a GX-ben ami idén új volt és a kategória 4. helyét szerezte meg míg a GT-s mazda a kategória tizen sokadik helyét.
TeamOrder 2013.02.05 12:36:27
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX:
A Daytonai 24 órás a legizgalmasabb endurance verseny, itt mindig van akció. Fényévekkel izgalmasabb mint egy Le mans vagy bármelyik másik.
Mostanában egyre többet lehet arról olvasni, hogy a Dorna komoly változtatásokat tervez a Superbike vb-n. Rengeteg rajongó (köztük én is) attól tart hogy a Dorna Carmelo Ezpeleta vezetésével azon dolgozik, hogy tönkretegye a Superbike Világbajnokságot. Ugyanis először…..
TeamOrder 2013.01.20 12:16:17
@Gumifüst:

Most te valami értelmi/szellemi fogyatékos vagy, mert akkor bocsi csináld csak vagy tényleg ennyire debil vagy? Olvasd el kezdetnek a címet(de említhettem volna a blogod fejlécét is) Meg az egész szöveg hemzseg a hibáktól és az elgépelések még a kisebb gond, bár nem tudom mitől olyan nehéz egyszer átolvasni mielőtt kiposztolod, vagy csak bedobni egy wordbe ami aláhúzza a hibákat, de az hogy pl a vessző számodra ismeretlen fogalom azt nem tudom mivel magyarázni. Erre általános suli alsó osztályba is karót adnának.
TeamOrder 2013.01.21 12:27:56
@Gumifüst:
Egy motorsprt blog.

Felén a motorsprt szó nem bír túl sok értelemmel. De látom még ahhoz is lusta vagy hogy javítsd a baromságokat. Szerintem nevezd is át debil pistike ócska hobbibloggjára. Találóbb lenne.
Talán csak annyit tennék hozzá, hogy Raikkönen helye itt van. A Forma-1 üresebb és unalmasabb lenne nélküle. ..
TeamOrder 2013.01.05 10:49:02
@Dr. GGG77:

Kikacsint? Én tőle eddig csak a marketing rizsát hallottam, amikor meg nem tud a sajtósával egyeztetni egy épkézláb mondatot nem tud összerakni annyira debil.
Lassan egy hét telt el azóta, hogy hivatalosan bejelentették, Randy Bernard távozik pozíciójából és az indulatok némiképp csitulni látszanak. A szurkolók felháborodását szépen-lassan átveszi a melankólia, sokak már odáig mennek, hogy kész, vége, ennyi volt, hamarosan lehúzza…..