Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petuko

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Mostanában volt időm többet barangolni a világhálón és sikerült felháborítóbnál-felháborítóbb cikkekre bukkannom a szokványos ( fogyókúra-karcsúság) témában. Felháborító? Nyilván sokaknak üdvözítő irományok ezek,legalábbis rengetegen érzik úgy,hogy…..
Petuko 2012.06.06 16:08:15
Üdv!

Minden elismerésem, ezen blog írójának!
Örömmel olvastam végig az "eszmefuttatásod". Végre nem vagyok egyedül a gondolkodásommal. (pedig már kezdtem azt hinni, hogy egyedül vagyok elveszetten... kik a nőkben a szépséget veszik észre előbb, nem pedig a kilóikat)
Egy teltebb nő, kinek van egy kis feleslege már elítélendő? Miért is?
A "divat majmok" szerint, kiknek az a nő szép, ha kilátszanak a bordái, csigolyái? szépség=karcsúsággal?
Hát a büdös fenét, azt!

Végre itt vannak emberek akik, ki merik mondani azt, amit gondolnak.
Jó látni, hogy többen is vagytok akik "nem álltak be a sorba". Milyen sorba?
A megtévesztettek sorába.
Elkorcsosulni látszik az a sor....
Kik a másik ember nyomorúságából, "testéből" próbálnak meggazdagodni, és meg is gazdagodnak sajnos.... ezt a sort, sortűz alá kellene venni... de majd vissza nyal a fagyi úgyis....

Az internetes fogyasztó reklámoktól, meg egyenesen hányni kell. Ennyi hülyeséget összehordani embert nem láttam még, amit leírnak. Hogy honnan jutnak ilyen sületlenségek az eszükbe....?
Beteges..... Mérleg fóbia.
Egészség centrikus életmód, háhh.
Próbálna meg fizikai munkát végezni egy 8 órás műszakban, két müzliszelettel meg három főtt répával és egy doboz joghurttal....
Akkor rájönnének, hogy hát tényleg egy darab seprűt nem bírok megtartani negyed órán keresztül ugye.... a csontsovány, legyengült fizikumommal.
Mert ő szerintük ez a tuti és a szép.

Ezt most nem elfogultságból írtam, hanem józan paraszti ésszel végiggondolva a dolgokat.
Meg különben is, szeretek nyitott szemmel járni, és nem szeretek beállni a sorba. Pont attól van egy embernek önálló, saját stílusa, hogy nem követi a többieket. Meg úgy különben is, igen szeretem a telt csajokat, nőket, hölgyeket is, és miért, mert gyönyörűek!

Így tovább, kedves blog író!