Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Turbó_cica

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A bolygónk egy jó hely 2009.03.06 12:34:53
Tudjuk, hogy már láthattátok, de mi van ha elkerült benneteket? Ez teljességgel kimeríti a NO COMMENT fogalmát. Meg sem tudunk szólalni. Év marhája díj faszkorbáccsal kiosztva. ..
Turbó_cica 2009.03.06 21:06:40
@Tompii:

Nagyapám is pont ilyennel megy pontyért.
Turbó_cica 2009.03.07 13:54:50
@azokosszőke:

Rollerral is veszélyes 0 kezezni a sztrádán héj!
Twinings Nyereményjáték "Válaszolja meg kérdéseinket, ajánlja tovább honlapunkat három kedves ismerõsének, és ha mindezt 2008. május 20 és június 31 között megteszi, akkor részt vehet nyereményjátékunkon, melyben 100 db értékes Twinings nyereményt sorsolunk ki, valamint…..
Turbó_cica 2008.06.20 16:51:55
A budapesti céglista "kiszivárogtatásával" tetőzik a BSA karácsonyi terrorkampánya. A forrása ugyanaz a blog, mint múlt héten, ő pedig az "Internet"-et jelölte meg tartótisztjeként. Akárhogyis, az 59 oldalas listán szerepel lapkiadó-multi, világvezető…..
Mielőtt tovább burjánoznak az ilyen és hasonló levelek, szögezzük le, hogy a BSA Magyarország egy egyesület, ami semmilyen hatósági jogkörrel nem rendelkezik semmilyen adat kikérésére, feldolgozására vagy továbbadására. Arogáns Antika ennek ellenére úgy gondolta, tenger…..
DarkBlog Szervertámadás! 2007.11.08 18:34:00
Állítólag elvitték a szerverüket, rendőrségi razzia van. [nem vagyok regisztrált felhasználójuk, az infót most adta egy haver]Razzia rulz...Ismétlem: az infókat haveroktól szerzem, az összes tracker szépen lassan áll... Ezeknek sincs jobb dolguk.Első infók, amiket…..
A Homár még nem jött rá, mivel lehetne megfékezni a BSA fenyegetőző spamjeit, mert ugye az adatvédelmi biztos csak magánszemélyekkel foglalkozik (a cégek adatai nyilvánosan hozzáférhetők), másrészt a levelek nem elektronikusan érkeztek, így a Fogyasztóvédelmi Felügyelőség sem…..
Folymatosan frissülő post. (Alapsztori: tegnap és ma összehangolt rendőrségi razzia volt hazai szolgáltatóknál. Főként torrent/ftp-szervereket kerestek. Az egyik legnagyobb hazai torrenszájt gépét is elvitték. De néhány ártatlan webszájt is pórul járt. Ha kronologikusan…..
Nagyító BSA – warezolók 1:0 2007.11.09 08:30:00
Téma – Hoax, Spam, mifene   Para van emberek, nem válaszol a BSA, legalábbis a Homár legújabb cikkében ez áll. Persze mint mindig, most is jött egy figura, aki elkezdte erőteljesen bevédeni a szervezetet, hogy csak jót akarnak, meg hát milyen csúnya dolgok is folynak a…..
A kora esti órákban leállt több magyar torrentszerver, vélhetően hatósági akcióknak köszönhetően. 21 órakor az első magyar torrentoldal frissítette az addig üres honlapját, és az alábbi közleményt hozta nyilvánosságra: "A szervert lefoglaltak, ha tudunk valami infot ITT…..