Regisztráció Blogot indítok
Adatok
conscripti

3 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2013-ban létrejött modern elektronikus metalban utazó vajdasági Phrenia új dallal és klippel jelentkezett Stronger címmel...
Überhosszú album után szuperrövid EP: a Protomartyr új kiadványa négy dallal éppen csak negyedórányi.  ..
Lélegzetelállító, nagyrészt instrumentális jammelésekből összeálló szerzeményeket tartalmaz a brazil The Experience Nebula Room bemutatkozó nagylemeze. Zenéjükben szépen keverik egymással a proggerséget, a pszichózist, és a sztónerséget, illetve feltűnik benne némi post-rockolás és latin…..
Idén Adrian Thaws sem csak ült a babérjain, aminek egy új nagylemez lett az eredménye.  <a href="http://tricky.bandcamp.com/album/ununiform" data-mce-href="http://tricky.bandcamp.com/album/ununiform">ununiform by Tricky</a>..
conscripti 2017.09.23 16:50:21
@wovbagger: Köszi, és köszönjük nektek a rengeteg zenét! Tisztelettel!
5-2-es vereséget szenvedett a Végső János-Mester Zoltán alkotta magyar darts-válogatott a kanadai John Part-John Norman Jr. duótól a PDC darts páros-világbajnokság második napjának második mérkőzésén. Úgy tűnik, a magyar darts nagyon megérezte most Bezzeg Nándi hiányát.....
Gondolom érdekel embereket egy új Pixies-lemez. ..
A hatodik te magad légy!..
conscripti 2016.07.15 09:40:27
Kedves Mindenki!Három év nem túl hosszú idő, de ennyi idő alatt egy újszülött azért eljut addig, hogy kimondja a klasszika-filológia szót, a Tool tagjainak pedig legalább egyszer eszébe jut, hogy új lemezt kéne írniuk. És [dobpergés!] a Fekete Zaj Osztálykirándulás is három éves lett! Őrület!Hogy mi…..
Egy csaj egy dobgéppel és egy basszusgitárral. Ennél lazább lemezt nem mostanában fogok ide kirakni. Mondjuk a szövegek lehúznak, és alapvetően nagyon súlyos hangulata van ennek az egésznek, de baszki, ez a lemez, kibaszottul cool - nincs jobb szó rá. Próbálj meg nem bólogatni rá. Amúgy az egész…..
Számos elismert kislemez után idén végre megajándékozta a kritikusokat és a közönséget első nagylemezével a dublini experimental/noise rock négyesfogat. girlbandcamp / girlface ..
Amikor egy filmnek valamilyen irodalmi előzménye van, elkerülhetetlen a kényszerű összehasonlítás. Arnaud des Pallières a történetet eredeti helyszínéről átteszi Franciaországba, és Heinrich von Kleist Kohlhaas Mihály című elbeszélésének pusztán a főcselekményére…..
A rendkívül szerencsétlen magyar címet azonnal felejtsük is el, ne számítsunk egy amerikai közép-nyugati kisvárosban tobzódó, középműfajú, könnyed komédiára. Egyenes fordításban „Szevidzsék”-nek értsük, a Savage család életének egy szelete kel életre a…..
filmhistory Az andalúziai kutya 2013.02.11 22:39:42
1928, Buñuel álma, Dalí álma. Egy keskeny felhő átszeli a holdat, a borotva belevág egy szemgolyóba. Egy tenyér közepéből hangyák másznak elő. Ezek a képek voltak az alapjai a forgatókönyvnek, amely röpke egy hét alatt készült el Figuerasban. A két fiatalember – az Utolsó…..