Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xk2spv

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A bíró kedvenc csapatát, a Realt is legyőzte a Vidi, de azt már nem láthattuk, hogy megtapsolták a magyarokat Madridban...
xk2spv 2020.05.21 19:08:34
A legnagyobb botrány, hogy nincs botrány. Már bocsánat, de menjen a picsába a Videoton, meg az egész magyar futball. Miért nem akadt itt senki, a pótselejtező óta sem, aki feltette volna az egyetlen releváns kérdést, nevezetesen, hogyha Kleinheislert (állítólag) a magyar futball…..
Tisztelt Cím,   Segítségét szeretném kérni, mert elbizonytalanodtam és nem látom át az aktuális Mt. lehetőségeit, hogy a legoptimálisabb megoldás kerekedjen számomra egy felmondás segítségével.   Történetem a következő: Jelenleg egy kis vállalkozásnál dolgozok. Az…..
Elmúlt a hétvége, és vele együtt az 5. Szegedi retro számítógép, video- és kvarcjáték kiállítás is. Hatalmas siker és nagy számú látogatósereg a bizonyíték arra, hogy rendezvényünkre van igény, minden évben legalább egyszer. További szószaporítás (és időhiány miatt)…..
Elkaszálta a napokban a szlovák parlament a kétnyelvű vasúti tábláról szóló törvénytervezetet, a kisebbségi biztos lemondott. Most mindenki csodálkozik és a másikat hibáztatja a szlovmagyar mátrixban, holott a végeredményről már száz éve is tudni lehetett. Nyitra vármegye…..
Átszállították és megműtötték, az egész nyakát felvágták, mert tele volt tályogokkal. Ezután mesterséges kómában volt napokig. Tisztelt praxis blog!   Szeretném önökkel is megosztani édesapám ügyében. Bölcsesség foga fájni kezdett, ezért megröntgenezték, amelyen…..
Subba És hamm, mind megette 2012.01.18 10:20:00
 ..
xk2spv 2012.01.18 13:48:06
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
14 éves lányt zaklatott görög üzenetekkel Alekosz, a szülők feljelentést tettek a rendőrségen. Két éve látta meg egy táncesten a lányt, akinek utána egy közösségi oldalon írt. „Légy a párom, ha tetszem neked is! Ha zavar a korkülönbség, akkor nem avatunk be senkit sem…..
xk2spv 2011.11.15 11:55:28
@csoko20:
Azért a pederaszta és a pedofil nem ugyanaz! Utóbbi kicsit súlyosabb fokozat, és itt ezzel állunk szemben.
A kezdő félrelépők egyik fájdalmas problémája, hogy milyen helyszínt válasszanak a hűtlenkedésre. Ha egyikük független, vagy van másodlakása (befektetési céllal vásárolt, gyerekeknek szánt kégli), amelyet erre a célra igénybe lehet venni, akkor nem gond, a kényelem…..
xk2spv 2011.03.22 12:10:27
@skarlát betű:
Igazad van, szar az élet faszra fel, irány a motel! Remek emberek lehettek. Megbökhetlek a facebookon?
xk2spv 2011.03.22 12:17:27
@Rebelde:
Vigyázz, az ilyen kommentekre adott adekvát válasz:
"nem mutiba ké'szűt, nem köll idejárni".
xk2spv 2011.03.22 12:23:50
@zovar23:
Sajnálom, és bocsánatot kérek mindenkitől, hogy ennyire elfajzott értékrendem van. Nem tudtam kezelni a kialakult helyzetet, erkölcsi és morális bukásom törvényszerű volt. Mentségemre szolgáljon, hogy igen szomorú gyerekkorom volt. Nem kérek kegyelmet.
A Golden Komment Vándordíj újabb nyertese, nandras01 írta a következő sztorit a múlt heti árlista alatti kommentekben. Csodás történet és jó képet mutat arról az időszakról, amikor itthon még úgy néztek a számítógépre, mint a legmodernebb űrtechnológiára, ezért kiemeltem…..
xk2spv 2010.09.29 10:30:57
Samantha Foxot nem kell bemutatni senkinek, aki a nyolcvanas években (vagy esetleg még korábban) élte pubertáskorát. Bár a dalai nem voltak túl emlékezetesek, nagy érdeme, hogy behozta a kannát a popzenébe - inkább volt topless modell, mint énekesnő (aztán az olaszok tromfoltak…..
xk2spv 2010.08.27 10:12:07
@Terézágyú:
Az 50 col bőven meghaladja a CRT technológiai korlátját. A legnagyobb csöves TV-k 90 centi körül voltak, ezeket hívták helyenként gigantcsöves TV-knek.
IDDQD Megszűnik a PC Zone 2010.07.15 14:20:43
17 és fél év, 225 megjelent szám után szeptember 2-án utoljára kerül új PC Zone az újságosokhoz. A legrégebbi, pécés fókuszú angol papírmagazin az elsők között volt, ami cédémellékletet adott (a kilencvenes évek közepére tessék gondolni, 600 mega Doom 2-pálya óriási…..
xk2spv 2010.07.16 13:08:13
Appleblog 82 centis iPhone-kijelző 2010.05.13 12:42:00
Amióta megvan az iPhone, gondolkozom azon, hogy valahogy kivezetem a képét a tévére. Autóban, metrón ücsörögve, a világban mászkálva persze előny, hogy csak 3,5 colos a kijelzője, viszont amikor átnézek barátokhoz, rokonokhoz, és meg akarom mutatni a képeimet, már kényelmetlen…..
Az alábbi levél sajnos eléggé mindennapi helyzetet mutat be, még ha nem is közismert ez a jogintézmény. A szülői érdemtelenséget nehéz bizonyítani, a tartásra kötelezettnek kell minden állítását igazolni. Ha talál még erre ilyen időtávlatból tanukat.Tisztelt…..
IDDQD Szerdai retro: Pirates! 2010.04.28 10:00:00
Nem sokkal, de a múlt heti szavazást a Pirates! nyerte, meglepő módon – mármint nem az a meglepő, hogy ez nyert, hanem az, hogy csak szoros versenyben. A Pirates! – teljes nevén Sid Meier’s Pirates! – ugyanis nagyjából olyan karátértékű drágakő, mint az Elite,…..
xk2spv 2010.04.28 16:06:52
@MEDVE1978:
Az egyemberes hadsereggel őrült nagy rekordokat lehetett döntögetni. Kedvenc trükköm volt, hogy a déli partvidék végigfosztogatása majd Panama megtámadása, és egyemberes kifosztása után felgyalogoltam Puerto Bello-ba, és felosztottam a zsákmányt. Egyik ilyen alkalommal 187/100 ponttal lettem King's Advisor.
IDDQD Szerdai retro: The Last Ninja 2010.04.07 15:00:00
Múlt héten a VHS-korszak egyik nagy toposza, a kommandós szerepelt nosztalgiarovatunkban, most jöjjön a másik, a nindzsa. A Commando-cikk végén ugyanis a The Last Ninját szavaztátok meg eheti retrojátéknak, és emiatt most kicsit bajban vagyok. A játékkal kapcsolatos legizgalmasabb…..
A különböző szolgáltatók hajlamosak visszaélni a hűségidővel. A Zugügyvédnek volt olyan ügye, hogy az elköltözött ügyfél új lakásába nem tudták átvezetni az internet szolgáltatást a szolgáltató hibájából, de mégis perelte az ügyfelét. Persze ezt már a bíróság sem…..
xk2spv 2009.09.04 19:30:38
@GrofZero: (és a mindig mindent elolvasó társai). Te gondolom a lopott Windowsod végfelhasználói licensz-szerződését is elolvasod, és két évvel után betűhűen felmondod öt sör meg két feles után, mi? A posztoló egyszerűen rosszul emlékezett a hűségidő hosszára.
 A huszas éveim második felében járok. Két éve együtt élek a párommal és volt egy mélypontunk pár hónapja, amikor kiderült, hogy félre kacsintgatott. Akkor úgy éreztem, ezt nem tudom tolerálni, és szakítottam vele. Azonban egy hónapra rá újra összejöttünk. Ez az egy…..
A pasik szemetek.A kép innenKedves Szakítós!Valamint kedves Kommentelők! Már egy ideje magamban tartom az egyik legszánalmasabb szakítós-szöveget, amivel néhány éve örvendeztetett meg az egyik exem.Nem szeretnék hosszas elemzésekbe, meg felesleges részletekbe bocsátkozni,…..
Tóta W. Árpád írt egy karácsonyi bejegyzést egy éve, amelyben felhívta a figyelmünket az ókori Mithras-kultusz és a kereszténység közötti számtalan megdöbbentő hasonlóságra. Ha jól értem, a bejegyzés gondolatmenete kb. az volt, hogy 1. A Mithrasz-kultusz egy mese, ahogy azt…..
Mai sztárunkban is megvolt a nagyság ígérete, de ő inkább buborékfejű fantom lett és kihullott a haja is. Mai sztárunk a Titanic frakkos genyája és a dzsungelek UTE mezes fantomja, Hollywood Gusztos Péter hasonmás versenyének győztese: Billy Zane! Billy görög származású , az…..
Véletlenül bukkantam a lenti cikkre, ami az ötletet adta ahhoz, hogy a metró esetleg megér egy önálló bejegyzést is. Persze nem olyan legendás mint a londoni vagy párizsi (sőt semmilyen hírneve nincs szerintem), mégis valamilyen megmagyarázhatatlan okból külföldön metrózni…..
Nagyon vicces hírt olvastunk ma a Guardianban: kérem szépen, az olasz állami tévé (RAI) hétfőn bemutatta Ang Lee Brokeback Mountain (Túl a barátságon) című filmjét, amiben ugye két cowboy jön rá szépen lassan, hogy a bajusz és a kockahas vonzóbb, mint a kerek fenék és a csöcs.…..