Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doline

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utolsó nap teendői közé tartozik a búcsúlevél megírása is. Úgy gondolom, erre érdemes külön is kitérni, mert láttam már suta és nagyon sikeres próbálkozásokat is. Körbeküldhetsz külön a kollégáknak, és külön a vezetőknek egy-egy e-mailt, de csak akkor, ha olyan…..
„Ennek magától értetődőnek kell lenni” – ezzel a kommentárral osztotta meg Heinz-Christian Strache, a közvélemény-kutatásokban magabiztosan vezető jobboldali populista Osztrák Szabadságpárt, vagyis az FPÖ elnöke Orbán Viktor idei tusványosi beszédéről szóló Die…..
Doline 2015.07.28 08:43:53
@bértrollbosszantó_kovi1970:
Aztán most meg mi a bajod a nevemmel? A tied szebb? Az adatlapommal meg mi nem tetszik, minek kellett bemásolni? Vagy bizonyítanak valami összeesküvést azok a számok? :D
Doline 2015.07.28 08:49:03
@Virág et.:
Ezt én tökéletesen értem, csak azt nem értem, hogy ti nem értitek, hogy ennek semmi köze a problémához. Szélső jobbos párt, egyértelmű, hogy minden bevándorlást ellenezni fog. Pár hónapja még mi voltunk a céltábla és ha sikerül megoldani a bevándorlás problémát majd megint mi leszünk, na puff, ez van. De hogy ilyen pitiáner butaságokkal akarjátok tompítani az élét egy eszméletlen nagy, létező, de a PC beszéd miatt kimondhatatlan problémának, az számomra agyrohasztó élmény.
Doline 2015.07.28 09:04:13
@Virág et.:
A bejegyzés külföldi kommentelők véleményéről szól. Az, hogy a cikk szerzője egy balfasz és sikerült pont a legrosszabb forrást megtalálnia, miközben ezernyi más közül választhatott volna, az védhetetlen valóban. Na de erre felépíteni egy ellentámadást....

A probléma pedig kimondatlan mindenhol máshol. Csak nézz körül a médiában. Tőlünk nyugatra és északra csak a befogadás, letelepítés, táborok építése a téma. Meg hogy Svédországban ingyen bérlet jár a bevándorlóknak. Esetleg kutyáznak minket egy kicsit a kerítés, vagy a beszéd miatt. Aztán ennyi. Sajnos ezerrel folyik a sajtó népbutítása, mindenki csak és kizárólag MENEKÜLT, mindenkit be kell fogadni, mindenki szép és kedves és aranyos és jó munkásember stb stb...
Miközben ma már a legmeglepőbb helyen és termék kapcsán találkozhatunk a szexualitást felhasználó reklámmal (lásd a posztban felhozott példát), az amerikaiakat sok területen meglepő prüdéria jellemzi, legalábbis innen, Európából nézve. A rawstory.com összeszedett párat, ami…..
Doline 2015.07.15 15:48:06
@sanyix:
Európában pont fordítva van. Kizárt, hogy nálunk sérülteket, halottakat vagy baleseteket láss a TV-ben kitakarás nélkül, miközben az erotika simán mehet.
Bármerre is járunk az Egyesült Királyságban, bárkivel is beszélünk, az biztos, hogy szóba kerül, mennyire szeretik a curry-t. Már a brit mindennapok része, hogy hétvégén kiugranak egy curry-re a helyi étterembe, curry van a menüben, ha a barátok átmennek egy kis lazulásra vagy csak egyszerűen valami…..
Komoly válság alakult ki Japánban, azon egyszerű oknál fogva, hogy a jelek szerint az embereket egész egyszerűen nem érdekli a szex. A jelenségnek már neve is van: sekkusu shinai shokogun, azaz cölibátus szindróma. A probléma súlyosabb, mint elsőre hangzik. (fotó: pixabay.com /…..
Két nap alatt épít fel egy szerkezetkész házat Hadrianus, az ausztrál mérnökök által kifejlesztett kőművesrobot. Ausztráliában évente körülbelül 2 milliárd téglát gyártanak, ám egyre kevesebb az építőipari szakmunkás, mivel a fiatalokat kevéssé vonzza a nehéz…..
Doline 2015.06.30 13:06:50
Mint építőipari kivitelező érdekelt volna jobban a téma, ezért rágugliztam.

A cikket egy az egyben innen lopta a "szerző":
sg.hu/cikkek/113274/ket-nap-alatt-epit-fel-egy-hazat-hadrianus-a-komuvesrobot

Az összes linket és hivatkozást kiszedte belőle, a képeket lecserélte egy a témához abszolút nem kapcsolódó random valamire (zsaluzott betonpillérek és födém van rajta az egész cikk alapját adó téglás házak helyett...)

Szívesen értekeznék magáról a gépről, de ez a "blog" nem érdemli meg, hogy tartalmas komment is legyen rajta.
Amikor anno 2005-ben elindult ez a sorozat, elég nagyot ütött. Akkoriban még a WB csatornán (később a CW-re került át), kicsit nagyobb költségvetéssel tudtak nekikezdeni, és igencsak jól sikerült, több milliós rajongótábor jött össze az első évad végére, teljesen…..
Doline 2015.06.26 13:00:52
@GinnyWinchester:

Két dolog miatt nem hagyják abba:

- Valamelyik főfejes az CW-nél (lusta vagyok megkeresni a nevét) annyira imádja a sorozatot, hogy egyrészt miatta vették át arra az adóra mikor veszélybe került, másrészt pedig azt mondta, hogy amíg rajta múlik, addig nem lesz soha elkaszálva a sorozat

- A színészek se akarnak igazán mást csinálni, hiába szeretnéd látni őket másik művekben. Annyira legendásan családias és összetartó az egész stáb, hogy a 2 főszereplőtől elkezdve mindenki beleegyezett, hogy csökkentik a fizetésüket és később sem kérnek emelést, csak menjen tovább az egész. Azért kaszálják el a nagy sorozatokat a 6-10 évad körül nézettségtől függetlenül mindenképp, mert mindig egyre többet kérnek a szereplők (lásd Jóbarátok, vagy Big Bang Theory milliós fizetései), na ez itt nem fenyeget. Jaredet és Jensent meg megértem, lubickolnak az álommelójukban, még így is nem keresnek rosszul és cserébe 11 éve biztos munkahelyük van. Mellesleg valljuk be őszintén, közel sem annyira jó színészek, hogy ők utasítgatják vissza az ajánlatokat és azért nem szerepelnek másban, inkább csak nem kapnak más ajánlatot.
In medias res kezdünk, ahogy Barry eltökélten monologizálja a szokásos intro szövegét, amíg leliftezik Wellshez. Egy ideig csak áll ott, szerencsére Harrison helyette is beszél, például a tehenekről a jövőből, majd bátorítja Allent, hogy ne legyen félénk, bökje ki, ami a…..
Benjamin Netanjahu utasítására az izraeli külügyminisztérium éles nyilatkozatban bírálta Soros György Izrael-ellenes tevékenységét. Az okokról az atv.hu közölt tényfeltáró cikket. Ezzel egybevág, hogy a milliárdos egyik alapítványa támogatja az izraeli hadsereg elleni nemzetközi lejárató kampányt,…..
Doline 2015.05.18 08:21:55
www.youtube.com/watch?v=zhngb7c9j5U
Ez a szomorú igazság
Gólem, fa, fű, virág, póló, gatya, cipő, bizalom, Geri, eljátszás, Bence, balhézás, jajmileszmostebbenaműsorban, semmi, az, bazdmeg, mindig átversz a felkonfban, Gólem. Reggel Alvás, horkolás, hallható szájszag, Loki fülében vatta, Botox a sarokban, a porban, a bogarak…..
Ez a képregény-dolog nagyon bejött, látom, szóval itt van még egy. Kellemes karácsonyt és húsvétot mindenkinek, boldog magömlést és sorozatos orgazmust.  ..
Volantis Nehéz a volantisi halászemberek élete, nem elég, hogy büdösek a haltól, és hajnaltól napnyugtáig melóznak, még le is ütik őket néhanapján, és elviszik a csónakjukat, hogy abban szállítsanak egy gúzsba kötött és kipeckelt szájú törpét Mereenbe. Mint teszi azt a…..
Doline 2015.05.06 14:01:05
@sixx:
Na mintha te meg véletlenül tetted volna csak ki a csöcsös képet, ha már alpáriságnál tartunk...
A yunnani autópályán egy kínai közlekedési rendőr 3 órán keresztült tartotta a hátával egy baleset sérültjét, így csökkentve a fájdalmát, amíg megérkezik a segítség. A teherautó két vezetője beszorult a jármű fülkéjébe, amikor a meghibásodott fék miatt…..
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
Doline 2015.04.28 09:40:08
@Mucsai2010:
Ahhoz ész is kellene, hogy érvekkel védje meg magát

@tenyered_érted?:
"Reméljük visszatalál a normális valódi életbe és talál egy hozzá való kedves férfit!"
Sajnos az a fajta nő, aki sokadjára is összefekszik a tapló paraszt műmacsó archetípusával, aztán a sokadik pofozás és büdöskurvázás után értetlenül pityereg, hogy miért vele történik mindig és ő nem ezt érdemli... aztán jöhet a következő ugyanolyan faszkalap.
Trendek jönnek mennek, legyen szó öltözködésről, ételről, sminkről vagy frizuráról. Akiknek nincs házi kedvencük, el kell áruljuk, hogy van a kutyanyírásban is divatirányzat. Tajvanban például a legújabb őrület a szabályos mértani testre nyírt kutyafej. Gömb fejű és…..
Doline 2015.04.24 07:44:38
@taxi546:
Nem igazán hiszem, hogy őket ez zavarja :D
A Kavarás Másnapjnak Reggelén vagyunk, Gólem szerint Loki nagyon belezúgott Botoxba, és emiatt megint sakkozni kell a bulák között. És ez nagyon nem jó, legalábbis Pjotr szerint, aki már tuti ki van bukva attól, hogy állandóan tíz-tizenegy ember helyett kell gondolkodnia, majd…..
A mai játék szó szerint egyperces darab lesz, viszont remek alkalom arra hogy vérre menő csaták alakuljanak ki miatta kollégák/osztálytársak között. A Kuku Kube-ról van szó, mely egyszerű mint a faék: egy perc alatt minél több elütő árnyalatú kockát kell megtalálni a többi…..
Beton a tőle megszokott vehemenciával és a jól ismert nazálisaival üdvözöl minket a partról egy szál fehér pólóban és egy hosszában csíkos kisgatyában, mint egy aranytestű isten. Azt mondja ma borul a matek, újratervezés indul. Ma Gyula fogja a hátán cipelni a show-t, szóval…..
Doline 2015.04.10 11:41:35
@Silenos Kiadó:
@Natura Qua:
@Szoba kilátással:
@XocoLatte:
Feleslegesen nyomoztok, mert az ÉH1 és ÉH2 nyerteseinek is csak jóval a leadott utolsó adás után fizették ki a nyereményt.
Doline 2015.04.10 11:53:29
  Gólem és a szerkesztők nem sokat szaroznak a mai rész felvezetésével, egy kis dzsungel, egy kis szürkés ég, és menten megmutatják Botoxot, ahogy ott áll a villa előtt kis kék miniruhában, a lehetőségekhez képest széles mosollyal (értsd, nehogy szétrepedjen a szája sarkában…..
Az óra, mint egy ökölnyi, félkilós vasdarab csapódott neki a combjának minden egyes lépésnél. A piros rövidnadrágja volt rajta, a liverpoolos, amit az anyja hosszas hiszti után vett meg Juan bálás boltjában, ahol Carlito már ott tartott hogy beveti a földön fetrengést is, annyira…..
Carlito négykézláb iszkolt ki a bokorból, és semmi másra nem figyelt, csak a kék órára, ami úgy nyolc méterre tőle hevert a szürkés homokban. Apály volt, a tenger messze visszahúzódott a medrében, kagylók és a parton tehetetlenül vergődő polipok maradtak utána, de ez most nem…..
Doline 2015.04.02 07:53:13
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Szerintem arra is játszhatott Loki, hogy egál lesz és talán mindkettő repül (mint 2-ben a halál csókja ceremónián)
Két óra is eltelt, Carlitónak pedig egyre kellemetlenebbül feszült a hólyagja. Vagy hazamegy és megkockáztatja, hogy a kék óra másé legyen (esetleg a Bé jöjjön vissza érte azokkal a jellegzetes, imbolygó lépteivel) vagy most cselekszik. Az apja mindig azt mondta, hogy sok…..
Doline 2015.04.01 11:33:02
@ocse1917:
Szerintem nem azért istenítik, mert Napóleont megszégyenítő hadműveletekkel szórták ki egymást, hanem mert egy nézhető, viszonylag értelmes emberekkel megvalósított reality műsor volt. Olyan átlag embereket küldtek be, akikkel egy Hogyvolt olvasó könnyedén tudott azonosulni, mert magára ismert bennük. Ezért a műsort nem is igazán a tartalom adta el, hanem az hogy a néző is beleélve magát játszhatott, hisz azon agyalt ő mit csinálna és hogyan.

Ez itt nem működik, mert az egyetlen dolog ami az eszünkbe jut hogy mit csinálnánk ha ott lennénk, az egy alapos tömegmészárlás. Szerintem az itt kommentelők közül senki nem lenne képes 1 napot eltölteni a bentlévő emberekkel. Amit most kapunk az a merítés legalja. Prostituáltak, kidobóemberek, megélhetési celebek, "gyurunkvazze?" edzőterem szökevények és értelmi sérültek. Lehet, hogy a TV2 célközönségének ez kell, de az idejárókat ez ledöbbenti és hangot adnak neki.

És még egy észrevétel mellék témaként:
Én nem is azért haragszom a TV2-re, mert trash realityt csinálták egy jó formátumból, már lemondtam erről az "évadról". Viszont köszönhetően nekik teljesen esélytelen, hogy Magyarországon még egyszer valaki megpróbálja műsorra vinni az eredeti koncepció alapján. Úgyhogy köszönjetek szép hangosan az utolsó adás után...
Doline 2015.04.01 11:47:08
@ocse1917:
Nekem az 1. és 2. szériában is voltak olyan játékosok, akikkel (a műsorban mutatott alapján) értékrendben és értelmi színvonalban is tudtam azonosulni. Mert átlagemberek voltak, aminek magamat is tartom. Te biztos az elithez tartozol, akkor az elnézésedet kérem... mondjuk nem tudom akkor mit keresel itt ezen a portálon, Discovery és Mezzo tv-ről nem találsz itt epizódokat.
Doline 2015.04.01 12:27:59
@ocse1917:
Kommentedből tömény szarkazmust és lenézést olvastam ki, ha nem annak szántad akkor elnézést. Ha mégis az volt a cél, akkor nem kell a műfelháborodás, te ültél fel a magas lóra.

Az meg, hogy ki mivel tud azonosulni embere válogatja. Nekem lazán belefér elképzelni magam egy nyaraláson egy házban 8 másik emberrel, akár még kamerákkal is... Sőt, ismerve a bekerült embereket szívesen ott lettem volna az ÉH1 és 2-ben is játékosként. Egy percig sem állítom, hogy jó lettem volna, vagy sokáig húztam volna, de igenis abszolút egy olyan szituációnak tartom mindkettő műsort amit azokkal az emberekkel akár élveztem is volna. Lehet érte megkövezni