Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hurrrdurrr

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A férfiak egész évben keményen dolgoznak. Most az EB idején hagyjuk őket meccset nézni! Ennyit megérdemelnek."- nyivákolja egy női hang a magyar sörmárka legújabb reklámjában, miközben lengén öltözött nők végeznek férfimunkákat: kukáskodnak,…..
1. Mert Robben a BL-felsülés után egyedül akarja eldönteni a meccset, nehogy megint úgy ücsörögjön a felesége mellett, mint egy rakás szerencsétlenség, akinek izzad a honalja. És persze ez nem fog összejönni. De a szurkolók legalább játszhatnak a lelátóra kibombázott…..
hurrrdurrr 2012.06.09 15:16:08
Két héttel ezelőtt volt alkalmam a városligeti csónakázó tavon evezni egy órát, és vízen ringás városban ritkán tapasztalható élménye mellett a tucatnyi kiskacsa látványa volt a legszórakoztatóbb. Most azonban kiderült, hogy a kacsákat kitelepítik a tó környékéről, ami…..
hurrrdurrr 2012.06.09 15:13:36
Marci egy utazás alatt két alakalommal találkozott különböző váltási árfolyammal a Ryanairnél. Először amikor külföldről rendelt budapesti indulással jegyet. Bár forintban írták ki az összeget, automatikusan be volt kapcsolva, hogy euróban fizessen. Ekkor 274 forintra jött ki…..
hurrrdurrr 2012.06.09 10:08:39
  Csatlakozzon a Civilek a Munkahelyi Terror ellen Közhasznú Egyesülethez! További részletekért kattintson IDE!   Tisztelt Mt!   Sürgős segítségre, tanácsra volna szükségem, remélem tudnak tanácsolni valamit. Az a helyzet, hogy a feleségemmel és a kislányunkkal…..
hurrrdurrr 2012.06.08 18:29:42
@nemecsek ernő áruló: Csak arra céloztam, hogy a zsidó vállalkozónál szarházibb nincs. Ha valakinek a szülei közt nincs zsidó, arra lehet számítani, hogy fizetni fog, és kiadja a szabadságodat. A zsidó meg csak a kiskaput keresi. Tapasztalat.
A Napi Gazdaság szerdai cikke szerint a Matolcsy-Tarlós megegyezés ellenére az állam jövőre  kivonul a BKV finanszírozásából, mivel a 2013-as költségvetési tervezetben nincsenek erre a célra elkülönített tételek. Teljesen felesleges arról beszélni, hogy az állam kiszáll a…..
hurrrdurrr 2012.06.08 10:28:18
@dzsoni5: azért egy 10millió feletti világvárost meg egy 1,5milliós balkáni várost ne hasnlítgass már
Két éves az Orbán kabinet, és divat értékelni a működését. Azt, hogy a hazai potentátok miként vélekednek a sikerként eladni szándékozott, győzelmi jelentésbe csomagolt csődtömegről már volt alkalmunk megismerni. Most az Economist elemzője árnyalta a képet: a "korrupt és…..
hurrrdurrr 2012.06.08 10:20:58
@Karipapa01: nem,csak a szavazók 1/3-a szavazott rájuk,nagyon sokan el sem mentek
hurrrdurrr 2012.06.08 10:23:07
@Vitéziesch Hazaffyasch The Lonewolf (nem Dr.): ez a cnn londoni stúdiójábol megy,onnan még gyalog vagy rájenerrel is vissza tud jönni
A lengyel nők kifogyhatatlanok a meglepetésekből. Kezdődött az Eb lenge öltözetű háziasszonyával, a bájos, bár sokak szerint erősen túlfotosopolt Monikával, aztán jöttek a vodkás fehérbornál is agyzsibbasztóbb éneklő menyecskék. És most itt van Karolina, teljes nevén…..
hurrrdurrr 2012.06.08 10:08:14
Norbert madridi barátján keresztül értesült arról, hogy a Főtaxinál minden taxis szabadon határozza meg, hogy milyen árfolyamon vált. Egy diszpécser szerint van, aki 200 forintért számolja az eurót. Szegény taxisok! A következő taxisblokád sikerére azért nem vennénk…..
hurrrdurrr 2012.06.08 10:05:47
Vasárnap játsszák az Európa-bajnokság első gdanski meccsét. A kikötővárosban a spanyolok három csoportmérkőzését rendezik, ebből az első épp az olaszok elleni csoportrangadó lesz 10-én délután hattól. Lehet, hogy üres lelátók előtt rendezik. Már ha a csapatok bejutnak…..
Tisztelt Olvasó! Történetem kacifántos régóta szeretnék elhelyezkedni,de sajnos a magyar munkaerőpiacon óriási a diszkrimináció.Nem vagyok válogatós szórólap csomagolás bármi megalázó,ha talpon akarok maradni.Kisebbségnek néznek a nevem miatt, hol a korom a gond,hogy…..
hurrrdurrr 2012.06.05 15:11:28
@whowho: jó lesz az minimum 50-nek is,nekem pár éve heti 70-75 volt,volt,hogy 8-9 nap egymás után
Nem is olyan rég a small is beutifullal dobálóztam a ZP kapcsán, pedig ha valamire, akkor erre a kezdeményezésre igazán ráillik a híres idézet. Ez sem valami világújdonság (miniatűr erről arról, kátyúkertészetről írtam már én is), de hát a virágágyások sem valami eredeti…..
Kegyeleti urnacsempészéssel bolondított szoborállítási-rombolási hullámon érkezett idén a meterológiai nyár. Szobrot kapott a XX. századi magyar történelem két meghatározó szereplője: a faji alapú diszkriminációt törvényerőre emelő, több százezer magyar legyilkolásához…..
hurrrdurrr 2012.06.05 13:05:21
@Ianas: nem is szükséges az egész ló oda