Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ajandek

18 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apád nem volt üveges! 3D LED 2009.11.06 10:17:00
Jöjjön megint egy kis ledológia: a zürichi  Federal Institute of Technology ezzel a látványos, háromdimenziós LED kijelzővel ünnepelte az intézet fennállásának 150. évfordulóját.   A modern világítástechnika és a művészet e hihetetlenül…..
Subba Nincs is április elseje 2009.10.12 13:02:00
Azon tanakodtunk, hogy ez az oldal nagyobb kamu-e mint a Vaterás csaj (csóri, ezentúl tuti mindenki így hívja majd, új vezetéknév, ráadásul eleg suxx)? Nem tudjuk eldönteni, tulajdonképpen mindegy, a szórakoztatófaktorból nem vesz el. Ez az oldal a világ első magyar Le Mans24…..
Aki Magyarországon online vásárol, az 8 napon belül bármiféle indoklás nélkül visszaküldheti a megvett árut, aminek az árát a kereskedő köteles visszafizetni. Nincs tehát mérlegelés, a cuccot ki lehet bontani, lehet használni is, sőt az sem törvényi feltétel, hogy az eredeti…..
A beszédaktus-elmélet alapja, hogy ugyanazokkal az előfeltevésekkel szükséges dolgoznunk, ami adódik egyfelől kultuálisan, nyelvileg. Másfelől a párkapcsolat maga a közös előfeltevés-rendszer. Ha a lány fürdés után szexre vágyik, akkor ne legyünk már olyan széplelkű férjek,…..
ajandek 2008.06.25 15:07:11
Egy igazi klasszikus: a szívószálduda. Olcsó játék... ...és ráadásul hamar meg is van. És még kisebbeknek is jó. És ugye milyen szép gyűrött a háttérlepedő! Vizsgák után kivasalom. Már csak kettő van hátra. =)..
ajandek 2008.06.18 09:08:13
Hamarosan képekkel illusztrálva bemutatom a legérdekesebb Mikulás figurák készítésének módját. Könnyen elkészíthető, otthon található anyagokból, sajátkezűleg...
Szálka Gyilkol a héliumos lufi 2008.03.10 21:01:00
A könnyű nemesgázzal pattanásig töltött gumizsákocska nem egyszerűen Nagyfogyásistván néhány hónappal ezelőtti külsejéhez hasonlatos megjelenésével riogat, hanem a vizek fölé érve brutális gyilkossá alakul át. Bizony, a lufinál aljasabb halálosztó…..
ajandek 2008.03.11 00:29:00
Válaszd ki a fotógyűjtemény legszebb fotóját, ahol a pároddal közösen vagytok.Vegyél egy olcsó képkeretet, aminek üveg előlapja van. Olcsó képkeret a klip-fix képkeret, bármelyik Tesco, Auchan, Cora bevásárlóközpontban, vagy pl OBI, Baumax barkácsboltban kapható - 500…..
Jószerencsém egy négycsillagos wellnessbe vitt a minap. Nemrég lett készen és a meghirdetett ezer szolgáltatás közül csak a masszázs működött... Nem akarok bántani senkit sem, ezért nem írom le az illető hotel nevét, legyen elég annyi, hogy Budapesttől 60 km-re van egy…..
Igazi gyűjtőknek nyilván már raklapokban áll otthon a győzikés energiaital és a győzikés felirat hatására esélyes, hogy beszereztek egy kamu győzikés kártyát is. Az utóbbi időben vibráló kotonban is utazó előadóművész nevét egy újabb csudálatos terméken fedezte fel…..
ajandek 2008.01.18 18:05:58
Hozzánk is eljutott az a szokás, hogy Valentin napon a szeretteinknek valamilyen ajándékot adunk. Felmerül a kérdés, hogy a felesleges kényszer-ajándékozáson túl, mivel lehet valóban kimutatni azt, hogy tényleg érdekel a másik, és valóban foglalkozni szertnék az ajándék…..
Peti lelakatolta kis biciklijét, míg az állatkertbe ment csavarogni. Nem is Magyarországon élnénk, ha ez nemtörténik meg. Ez már olyan szomorú, hogy csak röhögni tudok rajta. De egyébként ki a francnak kell egy szaros Tacskóbringa elsőkereke, amit már 15-éve nem is gyártanak. Ja,…..
ajandek 2008.01.16 00:34:41
Ebben a cikkben a Valentin napra legjobban keresett ajándéktárgy ajánlása folyik. Ehhez a kedves olvasók segítségét kérem. Ha van egy jó Valentin napi ajándék ötlet, kérlek írd meg a hozzászólások közt. A beérkezett hozzászólásokból mindenki kiválaszthatja a számára…..
Ha lány vagy és Valantin napra meg szeretnéd lepni a párodat, akkor vásárolj magadnak Valentin-napi fehérneműt, és a bugyi és a melltartó fölé csak a párod zakóját vedd, vagy a bőrkabátját, és egy szépen terített, gyertya díszítésű asztal mellett így várd haza a…..
Bigyóblog Robbanó óra 2007.12.13 18:35:00
Harcias olvasóinknak bizonyára tetszeni fog. Nem csak a dizájn, még a csomagolás is olyan, mintha a 24 valamelyik epizódjából szedtük volna elő. Már csak az a kérdés, hogy vajon a repüülőre felvihetjük?Via CrunchGear..
Svédországban az ünnepi szezonhoz kapcsolódó nemzeti ital a glögg. Leginkább a mi forralt borunkhoz hasonlít, eredetileg megegyezett a felénk is ismert téli itallal, de a svédek továbbfejlesztették kicsit. A különbség a több fűszer mellett a nagyobb alkoholtartalomban keresendő,…..
Készüljön a karácsonyi email-ek kiküldésére! Válasszon hozzávaló karácsonyi képet, rendezze a címlistát és ne feledkezzen meg a levelek időbeni kiküldéséről, hogy a címzettek még karácsony előtt élvezzék a meglepetés eme kedves formáját. Ha valakinek nem tud e-mailt…..
Ne feledkezzünk meg a karácsonyi képeslap feladásáról! A mai technikai világban már egyre jobban elfogadott a karácsonyi email küldés vagy a karácsonyi sms. Erre is készülni kell, láss neki, keress karácsonyi képet az emailhez, legyen megírva a karácsonyi sms szöveg, legyen…..
Karácsony előtt mindenki igyekszik a legmegfelelőbb ajándékot választani szeretteinek. De mire vágynak a többiek? Néhány ötlettel segítünk, várjuk a visszajelzéseket!Sajátkezűleg készített ajándék otthon elkészíthető ajándék: üvegfestő sablonnal készített…..
Mindenkivel előfordult már, hogy buliban letette valahová a poharát, beszélgetni kezdett.. És mire visszafordult már három ugyanolyan pohár volt ott. Ilyenkor zavarba jövünk, melyik is volt a miénk. Ezen segíthet például a képen látható pohár. Az alján lévő szimbólumokkal,…..
Lassan elérkezik az utolsó pillanat, ha még mindig nincs ajándékötleted, akkor menj el a postára, és fizess elő egy megfelelő újságra. Kézbesítési címnek add meg az ajándékozott címét. A karácsonyfa alá pedig kerüljön egy üdvözlőlap, amire felírod, hogy a Jézuska…..
A szénnél is olcsóbb megújuló energiaforrásokat szeretne a Google, ezért tegnap meghirdette a fantáziadús nevű "a szénnél olcsóbb megújuló energia" (geekeknek RE<C) programot, melynek keretében több százmillió dollárt invesztál megújuló energiaforrások…..
Art Lebedev álombillentyűzete sokak fantáziáját megmozgatta, ugyanakkor az 1564 dolláros árat kevesen tudják kifizetni. Az Optimus Maximusról azt kell tudni, hogy a gombok alatt egy-egy OLED-kijelző található, így bármilyen karakter beállítható, legyen az latin, ciril, arab vagy…..
2007.11.28-án 19:00 órakor kezdődik a következő - EPHEMERAL - kártyapartink a Broadway Klubban (Budapest, Nagymező u. 64.).  Kérem jelezzetek itt a blogon, hogy jöttök-e.Jelentkezéseket 16 főig fogadunk el jelentkezési sorrendben..
ajandek 2007.11.27 09:33:10
Egy Regény, amely odaviszi Önt, ahova már régen készült, de ahova egyedül még soha nem mert elmenni...