Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BHJ-962

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
János a munkájához rendelt az Extreme Digital-tól egy kis faszenest szép nagy grillsütőt, aztán hiába várta a futárt. Illetve jött az, csak nem akkor, amikor várta, és ezzel vége is, nincs több esélye arra, hogy valaha is süssön ezen a grillsütőn. De miért kell azonnal törölni a rendelést? Kedves…..
BHJ-962 2019.09.04 15:14:08
@Snagal: a készlet az Edigital raktárban van, a futárcég nem rendelkezik tároló raktárral, így ők visszaküldik az át nem vett csomagot.

Én hétfőn rendeltem tőlük kávéfőzőt 150 ezerért,emailban rögtön jött a visszaigazoló, tegnap este jött a nyomkövetés, ma 11 kor megjött a csomag (royal futár), kétszer is felhívott mielőtt befutott. Kapott is jattot, a kv meg nagyon finom amit az új gépen lefőztem.
Trónfosztás az alsóházban és hihetetlen árak a Fekete pénteken...
BHJ-962 2018.11.23 23:39:09
@annyi amennyi: Köszönöm, közben megrendeltem a kínai változatot,elméletileg rá lehet pakolni magyar nyelvet. Viszont a másik karkötőt kuponnal már nem tudtam rendelni,ilyen kupon nincs volt az üzenet. Megvettem magamnak anélkül, még így is jó az ár.
Tegnap megjött az általad ajánlott Xiaomi Piston füles, gyönyörű finom hangja van,szuper vétel volt.
Elsőre képrejtvénynek tűnhet a fenti fotó, pedig valójában a magyaros csavaros észjárás és lelemény nemzetközi szinten is elismerésre méltó There, I Fix It díjas alkotását ábrázolja, ami a poszt alján kicsit más fényviszonyokkal állókép verzióban is kiélvezhető, élőben pedig Szegeden lehet…..
BHJ-962 2018.06.01 20:58:37
@Válasszunk: látom te egy buszt kinéztél magadnak és azon lovagolsz, az, hogy van egy kosár Scania is a Dakknál minden különösebb gond nélkül, az nem zavar, téged csak ez jobb sorsra érdemes busz érdekel. Nyomjad csak tovább, sok sikert! Mi lesz veled, ha szép lassan eltűnnek az Ikarusok? Mint, ahogy a dieselek már el is tűntek a helyi közlekedésből!
BHJ-962 2018.06.01 21:15:45
@Válasszunk: valóban, tele van Szeged városa nap, mint nap életveszélyes helyzetekkel! A repülőgépekről meg szórják a nyakunkba a cuccot! Rohan a világ a végzete felé, Szeged meg különösen.
A Bárdi Autó Zrt. idehaza az egyik legjelentősebb autóalkatrész hálózat. Nagymúltú, jónevű cég. Alapítója, a Monarchia első alkatrész-katalógusát 1905-ben kiadó Bárdi József vélhetően nem lenne büszke az alábbi panaszkezelésre. Sziasztok! Egy érdekes garanciális hozzáállásba futottam bele…..
A sötét, hideg idő rossz kedélyállapotot szül. Van, aki elkezdi tömni magát, azaz zabál. Ez esetben meg kell adni a módját, hogy elhitessük magunkkal: ez nem zabálás, hanem egy fontos tradíció ápolása, mégpedig a káposztás húsé. ....Hogyne! :) Aki szereti a füstölt hússal párolt savanyú káposztát,…..
A Magyar Közlekedési Klub szerint minden közlekedési szabályozót úgy állították át Óbudától a budapesti városházáig, hogy Tarlós István könnyedén beérhessen a munkahelyére az autójával. ..
BHJ-962 2017.04.28 09:28:35
@Legeslegalja: Ember,itt Tarlósról meg az elbaltázott közlekedésről van szó.
Továbbra is azt mondjuk, hogy van helye az amerikai konyhának egy panel lakásban is. Kényelmes kifogás, hogy ez csak egy divat. Olvasói visszajelzésekből tudjuk, hogy egyre többen szeretnék kinyitni otthon a teret. Ők legalábbis erre gondolnak, amikor felvetődik, hogy miként lehetne otthonosabb a…..
BHJ-962 2017.04.26 10:56:30
@bali78: ügyes vagy csak ramil safarovval ne találkozz,mert "agyonver" az észlény. :-)
A műsorvezető kilenc évet húzott le a Mokkánál, de most besokallt és felállt - írja a Blikk. A TV2 reggeli műsorának legismertebb házigazdája azonnali hatállyal mondott fel tegnap, a hírt meg is erősítette a bulvárlapnak. Az ok elsősorban családi, van egy olyan családi vállalkozásuk, amiben…..
Nem is olyan rég dobta piacra a BlitzWolf az első fülesét, mostanra pedig már kétféle változat is kapható. A mai cikkben az első fecskét vesszük szemügyre. Az ES-1 az olcsóbbik variáns, 4.400 forintért kapható, mégis megdöbbentett, milyen jól szól. A cikk végén kupon is található hozzá, amivel 3.000…..
Bár a boltokban számos drága tisztítószert vásárolhatunk vízkő ellen, de minek vennék ilyesmit, ha van ezeknél egy sokkal hatásosabb és olcsóbb megoldás. A vízforralót egyébként sem szívesen takarítom ki vegyszerekkel, de minek is vásárolnék a boltban drága tisztítószereket, amikor ecettel sokkal…..
Igazi fapados utas nem hagyhatja figyelmen kívül a szervezésnél a rendkívül olcsó buszos szolgáltatókat, közülük leggyorsabban a Flixbus terjeszkedik. Legutóbb kissé megszívtuk velük, most kellemesek a tapasztalataink néhány apró hülyeségük ellenére is. Jó hosszút utaztunk velük Olaszországban 5…..
A Vernee Apollo Lite meglehetősen jó marketinget kapott, és bizony szüksége is volt rá, mert nagyon új gyártóról van szó. A jó marketing persze mit sem ér, ha a reklámozott termék egy hulladékszarfos. Nos, a Vernee esetében ilyesmiről szó sincs. Tökéletes telefon nem létezik, de a Vernee azért sok…..
BHJ-962 2016.08.23 09:37:52
eustock.eu/shop/okostelefon

Itt is van korrekt áron,általában megjön két hét alatt,ha nincs raktáron nekik.Itt vettem a Redmi 3 pro-t,megbízható cég.
Jó olvasóim és drága kommentelőim - Önök, kik mindig utat mutatnak számomra az élet útvesztőiben - mondják már meg nekem, mi a bánatos rosseb szükség van az osztálykirándulásokra? Tényleg nem értem. Az osztálykirándulás először arra jó, hogy a szülők már szeptemberben összevesszenek azon, hogy hová…..
La Tapita Blog Olivada 2016.01.03 13:12:43
Kezdjük az évet valami nagyon ütős ízorgiával! Van otthon egy zacskó vagy konzerv fekete olívabogyó? Akkor álljunk is neki ennek a krémes tapasnak. 5 perces recept.  Hozzávalók: 1 doboz vagy zacskó magozott fekete olívabogyó (kb. 200-300 gramm) 1 fokhagyma 1 nagy kanál…..
Csak kérni kellett, máris tele a levelező listánk hazai autós közlekedési videókkal. Ez itt már az olvasói dashcam-termésből való. Róbert rögzítette, aki egy decemberi estén nézte meg közelről, milyen egy rajtakapott buszsofőr reakciója. December közepe táján a Verseny…..
BHJ-962 2015.01.08 17:47:00
@alvázvédelem: Meg lehet oldani az átlépése nélkül a buszosnak?Nem,így ebben az esetben vagy számít és még most is ott áll a busszal vagy átengedi a gépet a vonalon és megy tovább.
Van a KRESZ-nek egy olyan része,hogy lehetőség szerint segíteni kell a nagytestű járművek haladását az úttesten.
Nos ez pont egy ilyen szitu volt.
Mondom ,ennek a neve a "deffenzív" vezetés,sajnos ez sokaknak ismeretlen fogalom.
Sok egyéb mellett azért jó totalcaros újságírónak lenni, mert az ember postaládájában olykor egészen képtelen levelek landolnak, s jó részük mögött valódi sztorik húzódnak. Itt van például egy vasárnapi üzenet a „valaki mentse meg” tárggyal, amit Hanusz Ákostól…..
BHJ-962 2014.12.02 20:48:28
@acees: Ő volt a " Dézike" .
Jobban felbolygatta a hazai szakmai közvéleményt az Apród.hu oldal névváltása, mint az egész választási hercehurca, de nem véletlenül. Az Apród és a Jófogás egy olyan éles harcot folytat a magyar apróhirdetési piacért, amire nem nagyon volt korábban példa. Két külföldi…..
Kihagyja a futball-vb-t Ifj. Knézy Jenő, miután egy 2008-as asszonyverési ügyben most megszületett ítélet szerint hat hónap felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és emiatt a képernyőről is lekerül. Először úgy nézett ki, úgy megverte a feleségét, hogy eltört az…..
....avagy a sertésfej és bőrke dícsérete. Nagyon jó, a csajok akkor mind kimentek a szobából, vagy elhúztak máris a blogról. Most már nyugodtan beszélhetünk ..... a sertésfej mennyei ízéről és a ropogósra sütött sertésbőrke snackről. Hogy miért idegenkednek az emberek…..
Egy ezresből kijön és több balesetet megelőzhetünk vele. Megmutatjuk, hogy készül! ..
BHJ-962 2013.12.08 18:06:08
@Visionstar: Felőlem viheted,de azért beszéld meg az eladóval is:-))
viccesre fordítva a szót,nekem a cruiseren már van ilyen kb két éve,mondjuk az irányjelző részét azt nem használom,de a féklámpa,a világítás,na meg az elektromos kürt az működik tökéletesen.
BHJ-962 2013.12.08 18:21:15
@sky1: Minek a mijét és mivel?
Azt akarod jelezni,hogy fékezel vagy csak egyszerűen el akarod vakítani a hátad mögött közlekedőt?
Ha csak fékezel,arra tökéletes az általam linkelt cucc,van egy alapfény,ha egy picit meghúzod a fékkart,felgyullad egy kb 3-szor erősebb fény.
Ha meg vakítani akarsz,akkor hajrá,húzz bele,ettől vannak erősebb cuccok is.
„...s ha urak akartok maradni, szűrjetek a magasban olyan bort, a milyen csak az isteneknek, a királyoknak s a magyar embereknek való. S ezeknek is csak ünnepnapon.” (Eötvös Károly) A rendszerváltozás előtt egy dunántúli faluban dolgoztam. Volt a faluban két fivér – a…..
Újfent kínai készülékhez jutottam. Nem tudom, melyikünkkel volt a gond (én barátkozós típusnak tartom magam), de nem sikerült igazán összehaverkodnunk. Ma erről olvashattok egy bemutatót...
Az 1956 október 23.-ai események során az autóbuszoknak nem igazán jutott főszerep. A fennmaradt fotók tanúsága szerint, mégis aktívan kivették részüket a szabadságharcból. Persze ezekben az időkben sem voltak túl vaskos konstrukciók az autóbuszok, így azok amik a harcok…..
BHJ-962 2013.10.23 14:12:16
@nimrod666: Kész ennyi volt az összes értelem,ami kijött belőle,utána megadta magát a savanya Arany Ászok bódító hatásának.
A képek meg tényleg jók és ráadásul (nekem)sosem látottak,de gondolom páran vagyunk még így.
Sietve meg is osztottam a kizsákmányoló tőke útján létrejött facén.