Regisztráció Blogot indítok
Adatok
|Padre|

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyi minden történik egy kis közösségben, hát még egy nagyban! Heti vicces: - Fideszke- Próbálj meg vele szemezni- Itt is- Magyar Pornó Színház- My father and me RÉGI JÁTÉKOS, ÚJ KÉP!!!- Fletó fiatalon megállóban- Rossz kutyus- Mire készül?- Anyám- Sokan megkérdezik mi…..
Amennyiben azt gondolod, hogy kegyetlen veled a sors, esetleg valaki kibaszott veled, vagy csak egyszerűen nem érted a világot, bátran indítsd el az alábbi videót. A világ tele van geci emberekkel, ráadásul minden ilyen gecinek általában van kamerája is. Ezt ünnepeljük most a teljesen…..
Tudjuk, ínséges volt a múlt hét iwiw szempontjából, mea culpa, mea maxima culpa, de engesztelésképp itt egy jókora adag, szóval csemegézzetek kedvetekre. - Felmegy a cukra (miről beszél szegény asszony?) - Huhh - Végre egy felhasználó saját készítésű videóval - Kedvenc képem…..
Nicsak, hát ki jelentkezik be pár évvel ezelőtt Anettka űrkapszulájából? Csak nem a műbalhés producer a Mokkából? Bizony ő az, a nevét nem tudjuk, nem is fontos, mi egészen elvesztünk LEXIKE felvezetőjétől. Csókoljuk meg az Internet lábát, micsoda…..
Subba Csokifasz és a fodrász 2007.12.17 13:41:00
Pákó és a csoki fasz. Heheheháhöhöhö. Ez a videó ennyit tud, ne is keressetek mögöttes tartalmat, gondoltunk bemelegítésnek jó lesz. Az igazán elgondolkodtató kisfilm a következő lesz. Mi konkrétan arra gondoltunk, hogy ezek azért készülnek, hogy mi megtaláljuk, és…..