Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Córeszmaci

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas áttörés a szaúdi nők számára Szalman szaúdi király minapi rendelete, mely szerint immár ők is vezethetnek autót. A hír persze bejárta a világsajtót, ám arról talán kevesebb szó esik, hogy egy csomó olyan dolog van, amit még ma sem tehetnek meg. Köztük egészen triviálisak is...
Córeszmaci 2017.09.29 17:22:27
@roli101:
Örüjjé, hogy orbánisztányban élsz, mert ezt a helyet is elkerülik az ilyen toleráns népek, hála a kerítésnek. Inkább merkelisztányban alapítanak kalifátust. Nem lennék az ottani libsik, melegek, meg bárkinek a helyében.
Tudják ők is, hogy a libsik elkerülik őket. De tudod, ha a hegy nem megy Mohamedhez ...
ITALIAmo Intarzia olasz módra 2017.03.19 15:09:11
Amikor Sorrentoban jártam, meglepődve láttam, hogy mennyi intarziával foglalkozó műhely van. Hatalmas üzletekben helyezkednek el a bútor intarzia gyönyörű elkészült darabjai.  Megmondom őszintén nem vagyok az a hatalmas kézműves művészet rajongó, de azt gondolom, hogy eme remekművek láttán mindenki…..
Az elmúlt hónapokban egyre nagyobb figyelmet kap a hazai sajtóban egy amerikai híroldal, a Breitbart. A portál az Egyesült Államokban a legpártosabb jobboldali orgánumok közé tartozik, többen csak szélsőséges szennylapként említik, nálunk azonban a kormánypárt felé hajló média hivatkozott már rá…..
Szerintünk nem kell túlzottan sok képzelőerő ahhoz, hogy az Erlaufsee (Ausztria, Stájerország) partján meglátott csónakházba egy minden igényt kielégítő loft-lakást beleképzeljünk, ami mellett nem az autónk parkol, hanem egy színesre festett csónak ringatózik. A Mariazell melletti csónakház…..
Na, ilyen az, amikor csinálnak egy kurva jó filmet, és aztán semmi reklámot nem tolnak alá. Tegye már fel a kezét, aki látta ezt a filmet, aki hallott róla, akinek ajánlották, akinek mondta valaki, hogy ez baromi jó, nézzük meg a moziban! De várjál, melyikben, hol játsszák ezt? Láttuk a trailerét?…..
Ha Magyarországra jössz, tiszteletben kell tartanod a kultúránkat...
A sztár virslinácikra vadászó, krumpliorrú fejvadászt alakít Kevin Smith új vígjátékában, a Yoga Hosersben. Igen, ez a Robert De Niro-fejű, jambósapkás alkesz a Szeszélyes évszakok egyik random kocsmajelenetéből tényleg Johnny Depp!!! Az unalmas Kanadát halálra cikiző Yoga Hosersben fog így…..
Mandiner blog Ó, Európa! 2016.05.15 08:01:00
Vendégszerzőnk, Hans-Henning Paetzke Magyarországon élő német író és műfordító írása   Mennyire megértem azokat az embereket, akik a származásuk szerinti hazájukat a hátuk mögött hagyják, hogy máshol kezdjenek új életet! Én sem láttam a saját országomban perspektívát a magam számára: börtön és…..
A rendszerváltás óta fokozódó érdeklődés mellett egyre növekvő szinten foglalkoztatja az embereket őseink származásának kérdése. Vajon mely népből származunk? Kik lehettek őseink? Kik a legközelebbi rokonaink? A szkíták, hunok, avarok leszármazási „vonalán” helyezkednek el az „ősmagyarok”, vagy…..
Magyarország gyakran megkapja – néha joggal –, hogy nem jól emlékszik a halottaira. A haláltáborokban elhunytakra különösen nem. A minap olvastam egy hírt, amelyik nagyon-nagyon meghökkentett: Amerika máig nyugdíjat fizet például a haláltáborok egyes odaszökött…..
2014. július 17. a 25. évfordulója annak, hogy a szibériai Barguzinban vélhetőleg Petőfi Sándor földi maradványaira bukkantak a Megamorv expedíció tagjai. Tavaly tavasszal egy öt részből álló sorozatban próbáltunk utánajárni a fellelt csontváz további sorsának, azóta újabb…..
A német légierő ejtőernyőse volt, aki hadifogolyként érkezett Angliába. Amikor leigazolta a Manchester City, 20 ezren tüntettek ellene, pár évvel a II. világháború után mégis legenda lett, akit a királynő is kitüntetett. Bert Trautmann tegnap hunyt el, 89 éves korában. Egy…..
Eleve Rege Guernica bombázása 2014.06.17 00:47:32
  Ha véletlenül valahol feltűnik Picasso híres festménye, a Guernica, arról egyből egy olyan pusztító cselekményre kerül a figyelem, mint a világ első szőnyegbombázásának tartott esemény. Szakmabeliek egy ideje vitatkoznak azon, hogy tényleg terrorbombázás volt-e az eset, vagy egy hadi célokat…..
Egy ötezer forintos bírság benyelése után feltettük a kérdést a BKK-nak: van-e valami tervük a arra, hogy a Eurovelo 6 nemzetközi kerékpárút nyomvonala kikerülje a Tímár utcai, eredetileg a kerékpáros átkelésre tervezett felüljárót? A felüljárón ugyanis csak tolni lehet a…..
Córeszmaci 2014.04.08 17:02:26
@pucros: teljesen igazad van, kisgyereket látok, már nyúlok is a fék után bármilyen járműn/-ben ülök. Ennyi. De egy csomó ökoöntudatos agyhalott gondolkodás nélkül áthajtana egy gyereken.
Gyereksétáltatás nem való a bicikliúton, tiszta, de a gyalogosokkal összeterelt bicikliút, és nem kevés ilyen van, már nem kizárólag a bicikliseké. Tekintettel lenni egymásra és sajnos a sebesség csökkentésének feladata a kerékpárosoké, még ha ez egyeseknek fáj is. Nem ilyen területen kell tour-os átlagot nyomni. Pl. a Batyinál a dél felé 10-es táblát raktak ki, psze mindenki leszarja. Csak arra van, hogy el lehessen meszelni a kerékpárost, ha balesetet okoz.
Córeszmaci 2014.04.08 17:04:53
@VAN MASIK: agyhalott troll, anyád szart volna sünt helyetted!
Tudom, hogy ezzel most nem leszek népszerű Mesterházy Attila körében.Meghallgattam, hogy reagált a "miniszterelnök-jelölt" a súlyos választási vereségre. Úgy tett, mintha valami elháríthatatlan természeti katasztrófa okozta volna ezt az eredményt. Vagy valami tőle teljesen…..
Córeszmaci 2014.04.07 16:59:47
@nu pagagyí:
"A kormányváltóknak fel kell adniuk a "normális" politizálást, mivel bebizonyosodott, hogy ebben az országban felesleges árokbetemetéssel foglalkozni. Létre kell hozni egy törvényesség határán egyensúlyozó szárnyat, amelytől hivatalosan elhatárolódik az ellenzéki szövetség, de amelyik képes elvenni a Jobbiktól az aktivizmus báját. Sürgősen meg kell ugyanis szervezni a hatalomnak és cinkosának, a militáns Jobbiknak kiszolgáltatott csoportok önvédelmét."

Milyen kiszolgáltatott csoportok? Hol? Körbebetonozták a Lyukó-völgyet és felszólítás nélkül lelövik azt, aki közel megy az ellenőrző ponthoz? Vona és Orbán együtt tépkedi a körmét, veri le a veséjét a Bajza utca titkos pincéiben cigányoknak, melegeknek meg ki sem lehet mondani még kiknek? Hol élsz?
Megalakítod akkor a Vörös Hadsereg Frakció "magyar" szárnyát? Esetleg a Szocialista Gárdát? Vagy a Tett és Védelem Terror Brigádot? Gondolom először is felrobbantjátok a Fidesz székházat, majd a felcsúti stadiont.
Egy agyi színvonalon vagy a Magyar Gárdával, vagy alatta. Emigrálj, alijázz, vagy tégy, amit akarsz, de húzz el innen! Nem kell elviselni, hogy nem az nyert, akit te szeretsz. Volt már ilyen, lesz is még.
Miközben a hivatalos Magyarország hosszú távú energiapolitikáját teljesen Oroszországhoz köti a paksi paktummal, miközben a kormánypárt hívei szinte minden fórumon Oroszországot látszanak favorizálni a nyugati szövetségi rendszerrel (EU, Egyesült Államok) szemben, Oroszország…..
Csak pár apró szívességet kell tennünk a 3000 milliárdos hitelért cserébe - jelentette be a kormányfő. „Történelmi függetlenségi nyilatkozatot írtunk alá a baráti Oroszországgal, ezzel Magyarország saját kezébe vette az irányítást” - jelentette be a paksi…..
A bizarr tárgy annyira hátborzongató, hogy a Bajor Nemzeti Múzeum évtizedek óta nem tud vele mit kezdeni.   A nácik guillotine-jával ellenállókat és a rezsim ellenségeit, például Sophie Schollt végezték ki. A múzeum vezetői nem tudják eldönteni, állítsák-e ki a…..
​ Borzalmas, viszont nagyon rasszista szóviccet posztolt karácsonykor a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzatának elnöke. Hét másik HÖK-ös vezető pedig lájkolta. Update: Juhász Tamás nem érzi gáznak a posztot, a kari vezetés…..
Córeszmaci 2014.01.02 23:09:51
@hajráargentína:
Ez a post komoly kor- és kórtünet.
Az alap egy béna szóvicc. A fehérről (mmint karácsony) beugrik a fehér fajvédők egy csoportja, na és. Ez nem több mint béna, pocsék humor. Ha, ha. De nem uszít senki ellen, csak egy asszociáció.
A postoló is asszociál, ő mindig ugyanarra... Szánalmas. Kezeltesse magát minimum psychologussal.
Tíccsuk be a cigányviccet, a zsidóviccet, a székelyviccet, a skótviccet! Tíccsuk be és monnyon le!