Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mazsikam

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mazsi does America! 2012.07.22 03:53:00
oké, valóban nem vagyok egy nagy blogíró típus.. bocs mindenkinek, főleg Bábszi! annyi minden történt az utolsó bejegyzés óta, fogalmam sincs igazából, hogy hol is kezdjem, mit is írjak.. volt egy szabadnapom, amin nem csináltam gyakorlatileg semmit, mert akikkel mentünk volna…..
Mazsi does America! 2012.07.07 05:22:00
na lássuk, mi minden történt a legutóbbi bejegyzés óta.. volt egy várva várt szabadnapom. ami persze nem úgy sült el, mint ahogy terveztem. miért is legyen minden úgy, ahogy szeretném. nagy lelkesen elindultunk freeportba, mert azt mondták, hogy baromi olcsó outletek vannak ott…..
hát igen.. kereshetném a kifogásokat, hogy miért is nem írtam egyetlen bejegyzést sem elég régóta, de inkább nem teszem, úgyis ismertek: lusta voltam rá, inkább csináltam mást.. sok dolog történt azóta, de gondolom a felére úgy sem fogok kitérni, mert nem fog eszembe jutni…..
azt hiszem itt az ideje az ujabb bejelentkezesnek.  tegnap meg eleg fosul voltam, de ma mar jobb minden. nagyon edik voltak a fonokeim, kaptam toluk ilyen vizben oldodo cuccot, olyan, mint a coldrex, tele mindenfele vitaminnal, meg egy uvegcse peppermint oilt. ez olyan, mint az amerikai filmekben,…..
 hol is kezdjem....amszterdamban a _hataratkelesnel_ jobban megszopattak minket, mint bostonban az immigrationon! gyonyoru volt. felrehivtak mindenkit es olyanokat kerdeztek, hogy csak pislogtunk. (mar azt vartuk, hogy mikor fogatjak meg velunk a bokankat...) ja, azt teguk azert hozza, akik…..
na bogyókáim, ígéretemhez hívem én is elkezdek egy blogot, hogy követni tudjátok kis életemet, amíg sok ezer kilométerrel odébb etetem az amerikai éhes szájakat. 29 óra múlva már elhagyom szeretett kis városomat, útban leszek ferihegy felé. a fő cél: időben kiérni és…..