Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fragohol1C

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ország középső területén július 31-vel lekapcsolják az analóg adást, a televíziók inzertcsíkon is figyelmeztetik az érintett nézőket a teendőkre. A digitális átállás program első ütemében, július 31-én az ország középső területén 14  megye…..
comment:com Hírek kávé mellé 2013.05.28 09:30:00
Találtunk pár régebbi hírt is, azokat is lehozzuk, hátha van aki még nem hallotta őket. Aaron Paul (Breaking Bad) elvette feleségól a csaját. Van képünk a párról. A Survivor 27. (jézusom, 27!!!) évada a Blood and Water alcímet kapta, a fő témája pedig visszatérő karakterek…..
Nemrég jelentette be az RTL Klub, hogy a két estésre hizlalt X-Faktorban három zsűritagot is lecserélnek. Megy Keresztes Ildikó, Malek Miklós és Nagy Feró, Geszti Péter viszont marad, és vele együtt az ivararány is: érkezik Alföldi Róbert, Szikora Róbert és Tóth Gabi is. Azt,…..
Fragohol1C 2013.04.30 08:14:22
Az NBC kiadta, kik azok, akik tuti szerepelnek az Office május 16-i, duplarészes fináléjában (mármint az állandó szereplőgárda mellett), a névsor impresszív, és az előzetes várakozásokat tükrözi, azaz nincs rajta Steve Carell, aki azért egy cameóra simán beugorhat, sőt…..
Fragohol1C 2013.04.28 05:57:32
Kérem szépen, ilyen sem volt még, sőt, most sem lesz, de ne szaladjunk nagyon a dolgok elé. Steven Adler a Guns 'n' Roses első dobosa volt, ő játszotta fel a zenekar legendás Appetite for Destruction című albumát, neki köszönhetjük a Mr. Brownstone zakatolását és a Paradise City…..
Extréám metál operaénekssel és hörgéssel. A norvégok egyik versenyzője az Eurovíziós haccacáréra. Mi miért nem vagyunk ennyire viccesek? ..
Félnek a Juventus műsorvezetői a Bors szerint, miután felvetődött, Bochkor ott folytatná a Bumerángot, ezáltal a műsor reggeli műsor vezetőinek sorsa bizonytalanná vált. Mivel Boros Lajos már korábban bejelentette visszavonulását, a hírek szerint őt István Dani váltaná.…..
Olvasóink jelezték: ma reggel óta, minden további nélkül bekapcsolták az RTL II-t a UPC kábelhálózatán is, lehet hullámozni. Vélhetően tesztadásról van szó egyébként, és hivatalosan csak holnaptól lenne elérhető az RTL kistesója, de ne hasogassunk szőrt a kákán, jó ez…..
Fragohol1C 2012.12.31 16:08:00
@pástétom: A téhómnál analógon is fogható az rtl2, legalább is bp 2. ker környékén, automatikus csati kiosztásnál 9-es csatorna.
Fragohol1C 2012.12.31 16:38:56
@pástétom: merre laksz, ha nem vagyok indiszkrét?
Nagyszerű híreink vannak a kétfejű birkecsek, oppardon, az X-Faktor rajongóinak, ma a Blikk és a Bors is kitett magáért. A Blikk szenzációként közöl egy rettentő titkot: az RTL és a Tv2 annyira fúj egymásra, hogy mindkét tévé (sőt, még maguk az énekesek is) gondosan eltitkolta…..
Úgy látszik, azoknak lesz igazuk, akik nem jósoltak hosszú távú, mély barátságot a félig görög biztonsági őr és az egykori tévés műsorvezető között a villalét után: a Blikk szerint Alekosz már a házavató bulijára sem hívta el Olivért, nahát. Sőt, ha ez nem lenne elég,…..
Ismerkedjenek meg a modern Tantalosszal, azaz Píterrel, aki mindössze egy nyomorult telefonvonalat szeretett volna, hogy később internetezhessen, de a T-istenek gőgössége miatt pokoli büntetést szabtak ki rá: a lakóparkban folytonos éhség és szomjúság gyötörte, nyakig állt a…..
Folymatosan frissülő post. (Alapsztori: tegnap és ma összehangolt rendőrségi razzia volt hazai szolgáltatóknál. Főként torrent/ftp-szervereket kerestek. Az egyik legnagyobb hazai torrenszájt gépét is elvitték. De néhány ártatlan webszájt is pórul járt. Ha kronologikusan…..