Regisztráció Blogot indítok
Adatok
milan.

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mára már egész biztos mindenki olvasta a Flattr cikket az Indexen. Vagy legalább hallott róla. De ha nem, még gyorsan bepótolható: Lájkolj pénzzel!  Végülis magaménak érzem a kezdeményezést, ezért fogom leírni, hogyan történt. Ide: Mikor először gondolkodtam a magyar…..
milan. 2011.06.06 23:46:38
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
A hétvégén a Google for Weddings megjelenése volt a téma. Úgyhogy ma folytassuk egy még aktuálisabb, kapcsolódó témával: Valentin nap van, eh. Előljáróban annyi, hogy valójban arról szerettem volna az elmúlt napokban írni, hogy a Google mennyire nagyszerű egyedi logókat gyárt…..
milan. 2011.02.14 16:16:51
hh, mibol gondolod h az angry birds lecsengoben van?

www.google.com/trends?q=angry+birds

szerintem az h mi elkezdjuk unni az nem jelenti azt h lecsengoben van, sot inkabb forditva: egyre tobb olyan ember kezdi hasznalni akinek ez az elso jateka iphoneon/androidon/stb... kezd bekerulni a mainstreambe.

es szerintem jon majd husveti palya is, ameg egy ilyen unnephez kotott upgraddel az egesz csapat 3 hetes tavol keleti nyaralasanak az arat megkeresik :)

m
Óriási forgalmat generált rögtön az első nap az iPhone online boltjának számítógépekre aktualizált változata. Nem tudom, mekkora siker lesz a Mac App Store, tény, hogy az első nap óta én semmit sem vettem, kommentben leírhatnátok, hogy ti mennyire kattantatok rá. Az mindenesetre…..
Pár nappal ezelőtt az Index már spoilerezett kicsit, most eljött az idő, hogy hivatalosan is megerősíthessük: a blog.hu mától mobilsablonnal is elérhető!  Ezentúl, ha kedvenc blogodat mobilon nézed, akkor a telefonokra optimalizált verzióval fogsz találkozni. Csak a lényeg:…..
Mint bizonyára mindannyian hallottatok (sic!) már róla, az iWiW új, redizájnolt felületei a hét közepén élesedtek. Azt hiszem, nem lenne fair huszonötödszörre is túlságosan mélyen összehasonlítgatni az iWiW-et a Facebookkal. (Már ugye egyre kevésbé érdemes...) Aki belép ma az…..
milan. 2010.12.19 21:07:43
mitol olyan jo a facebook? hat pl ezert
www.youtube.com/watch?v=CRUOl03nZIc

btw tok respect az iwiwes sracoknak, azert nem kis munka egy ilyen rendszert faceliftelni es felvenni a kesztyut a facebookkal es raadasul nagysagrendekkel kevesebb penzbol

m
edudroid.hu Első mérés 2010.11.23 12:44:00
A tegnapi napon visszavonhatatlanul bekerült az Android az oktatásba. Büszkén jelenthetem, hogy túl vagyunk az első mérésen, melyet még két, szebb és jobb ismétlés fog követni, holnap és a jövő héten. A segédlet csak három nappal - pontosan 60 órával - a mérés időpontja…..
milan. 2010.11.23 15:54:30
Tíz éve, 2000. november 11-én délelőtt döbbenetes hír terjedt el percek alatt a Hó-show látogatói és kiállítói körében. Nem sokkal kilenc óra után kigyulladt Kaprunban a gleccservasút, és az első jelentések szerint sokan meghaltak. Az emberek nézegették a legújabb…..
Tegnap végre megérkezett hozzánk a várva várt Galaxy Tab (a képen balra, mellette kistesója, a Galaxy S). Készítünk majd róla több és részletesebb posztot, tesztet is, de íme az első benyomások elmények, csak úgy ömlesztve:- szubjektíve nagyobb, mint azt gondoltuk, kb. akkorra…..
Dankóblog Megjöttek a mezek!! 2009.03.18 19:53:00
  ..
milan. 2010.06.10 00:48:58
Webisztán Prezi.com party 2009.04.09 20:42:00
Hangulatjelentés a partyról és ünnep: Beszélgetés a vendégekkel, és a prezisekkel (infók, sztorik, so inside): ..
milan. 2009.04.10 08:52:33
@ayeti azaki - távolkeleti segédmunkás: fuggetlenul attol hogy ismerem-e a sracokat ugy gondolom hogy a vilagot az oncelu faszsagok viszik elore. ha pedig valaki ebbol el az a vilag legjobb dolga. es ha te erre irigy vagy akkor az ciki de nem a sracoknak hanem neked.
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
milan. 2009.03.25 09:21:21
:(
A magyar válogatott legnehezebb ellenfelével, Lettországgal kezdi az olimpiai selejtezőket. Nem kérdés, a hazaiak esélyesebbek, de ha nagyon jók leszünk, talán meglephetjük őket. A csütörtök délelőtti edzésen jól mozgott a csapat, át kell menteni a formát a mérkőzésre is. Az…..
milan. 2009.02.05 18:05:07
Dankóblog Napi izom 2009.01.20 17:01:00
A nagy érdeklődésre való tekintettel, és mivel a Dankó elég keménykötésű emberekből áll, gondoltam elindítom ezt a topicot. Célja, hogy megosszuk egymással embertársaink emberfeletti erőfeszítéssel kidolgozott eredményeit, valamint nemes és hősies munkásságukat.Kezdetnek…..
Folymatosan frissülő post. (Alapsztori: tegnap és ma összehangolt rendőrségi razzia volt hazai szolgáltatóknál. Főként torrent/ftp-szervereket kerestek. Az egyik legnagyobb hazai torrenszájt gépét is elvitték. De néhány ártatlan webszájt is pórul járt. Ha kronologikusan…..
milan. 2007.11.09 01:30:52