Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maszk13

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, az a helyzet, hogy a videó, amit még anno az évadnyitónak terveztünk, csak aztán jócskán elhúzódtak a munkálatai, végre elkészült! Ezúttal ne a megszokott formára és stílusra számítsatok (és ne is a megszokott hosszra! ;) ), mert ez a Mystikal jócskán megindította a fantáziám, amiből egy…..
Eljött hát ez a nap is! Pontosan ma hét éve, hogy útjára indult a Baaad Movies, és ahogy minden születésnapkor, most is csak hüledezünk, ha belegondolunk, mennyire nem számítottuk az elején ennyire hosszú életűre.  Persze ezt elsősorban nem magunknak köszönhetjük, hanem…..
A videó nyomokban újravágott intro-t, medencetisztítót, aligátort és Nicolas Cage-et tartalmaz!  ..
Lehet hogy hallottatok már róla, hogy valamikor a közeljövőben (úgy körülbelül 71 nap, 16 óra és 33 perc múlva) jön a mozikba a Bosszúállók 2, és hogy könnyebb legyen ráhangolódni, kicsit elmerültem az eddigi marvel-filmek akciójeleneteiben, hogy összegyűjtsem a 10…..
Nézzük akkor, hogy mik voltak azok a filmek, amiknek a legjobban, és amiknek a legkevésbé örültünk tavaly! Fontos, hogy a lista a 2014-ben Magyarországon moziban, vagy dvd-n bemutatott filmekből áll, tehát előfordulnak benne olyanok, amik hivatalosan 2013-asok (illetve van egy bizonyos,…..
Itt megnézhetitek az eddig nevezett videókat, beküldési sorrendben. 1. Moviemania: Sulihuligánok   2. Bütyökkapitány: Stuart - Visszapörgetett élet   3. Junior: A Titanic nyomában   4. xX18RolandXx - Wolverine   5. Filmkritikus állapot: A Maszk fia   6. Riki:…..
Ismét vége lett egy évadnak, és tradicionálisan ismét kiosztogattuk a megszokott díjakat, a megszokott formában, vagyis a büszke győzteseket kijelöléssel tudjátok megnézni. Ebben az évadban is sokféle hülyeség volt terítéken: gyerekfilmek, blockbusterek, művészfilmek, found…..
Na nem az ablakon át a nagy hidegbe, hanem az American Horror Story című sorozatból. A már berendelt negyedik évadban még ott lesz - bár Ryan Murphy titkolózik, hogy pontosan milyen szerepet is szán neki - viszont azt követően a szögre akasztja horroros fellépő ruháját. A döntést…..
Akkor eljött tehát a negyedik Filmelemző Oscar-t lezáró pillanat. Összesen 18 videó érkezett, ami elég szép szám. Mennyiségben úgy néz ki, ez a verseny is méltó a korábbiakhoz, a minőségről pedig valószínűleg a hétvégén (vagy jövő hét elején, attól függ, hogy tudjuk…..
Itt megnézhetitek az eddig versenyző videókat! Ne feledjétek, a verseny holnap éjfélkor "hivatalosan" véget ér! Nem hivatalosan hétfő reggel fog, mert nem tudok éjfélig fenn maradni. Szóval ha valaki esetleg éjszakába nyúlóan készíti még a pályázatát, hétfő reggel még elfogadjuk! (Szabályzat itt!)..
   A hülye én vagyok. Meg az a fajta vásárló is, aki böngészi az akciós szórólapokat, utánajár, mérlegel, számol, szóval próbál "ésszel" vásárolni. Némi büszkeséget is adott ez nekem, mert a bevásárlás befejeztével elégedetten nyugtáztam, hogy körültekintő…..
[ lászló zoltán ] egyszervolt 2013.04.25 05:19:30
Agave Könyvek, 2013. Megveheted e-bookban is! Hűha! Az Egyszervoltban a régi mesehősök leszármazottai rejtőzködő kisebbségként élnek köztünk: dolgoznak, adót fizetnek és akár egymás rovására is boldogulni akarnak. A regény hőse, Karsa Harlan Transzóperencia, e remélt mesehős-őshaza megtalálása…..
Hogy Az utolsó ház balra után helyrebillentsük a mérleget, íme 2010 egyik nagy csalódása, ami alapból is rossz helyzetből indult, de meglepő módon nem azért lett rossz, amire először gondolnánk. ..
A blogon és a FB oldalon folyamatosan dolgozunk azon, hogy emeljük a színvonalat és minél inkább a kedvetekre tegyünk, reméljük jó irányba haladunk. Viszont úgy döntöttünk, hogy megkérdeznénk erről Titeket is, ezért összeállítottunk egy 5 perc alatt kitölthető kis…..