Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scuttle

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha csak kimegyünk az utcára, megfigyelhetjük, hogy minél idősebb valaki, annál inkább jelen van az életében az elhízás és szinte alig van kivétel. Az idősödő társadalom van a legjobban kitéve az elhízás veszélyeinek. Nagyjából megegyezik a férfi nők aránya, bár a nők…..
Magyarországon nem létezik egységes, megbízható minősítési rendszer a kutyaiskolák üzemeltetésére vonatkozóan, ennek meg is van az eredménye. Sok tehetséges, hozzáértő oktató mellett olyan dilettánsok is dolgoznak ebben a szakmában, akiknek a tevékenysége nem csak haszontalan,…..
Scuttle 2014.03.27 23:34:09
@Alvy Singer: Nos akkor mégsem voltam érthető..., gazda alatt irányítót domináns alakot értettem, nem pedig olyan figurát aki emberi gyerekként kezeli az ebet.
És igaz, hogy a biztos élelem is bizonyos szinten hozzájárul ehhez de szerintem ennek nem kaja jutalmazásban kéne kiteljesednie.
A Katona József társulata fejezi ki a zinternetet így: http://www.gifszinhaz.hu/ Jól sikerült, fasza tényleg: De tényleg: Ervin kicsit kiteltél, nem? De: Én imizem.  ..
Tények és elméletek, csak a miheztartás végett. Szándékosan ugrasztották ki a nyulat a bokorból? Beáldozták Ricciardo pontjait? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A jövőben a biotechnológia olyan fejlettségi szintet érhet el, hogy egy elítélt akár pár óra bezártság után is úgy érezheti, mintha ezer évet töltött volna el a rácsok mögött – állítja egy tudóscsoport. Egy csapat tudós nagy erőkkel dolgozik azon, hogy miként lehetne a…..
Scuttle 2014.03.19 13:17:37
Erőszakos bűncselekmények elkövetőinél, nem csak maga a büntetés „okítás” a lényeg, hanem, hogy az elkövető nem tudjon ismételten ártani másoknak, valamint az áldozat/áldozat családja valamiféle „kárpótlást, megnyugvást” stb. tapasztalhasson, nameg biztonságban érezhesse magát az elkövetőtől. Ezek a bűnözők ritkán taníthatók és változtathatók meg, főleg ha a büntetés után egyből visszakerülnének az addigi közegükbe (hameg ez 8 óra után be is következne…).
Valami sci-fi sorozat is eljátszott ezzel a gondolattal amúgy, a végkifejletre már nem igazán emlékszem (
en.wikipedia.org/wiki/The_Sentence_%28The_Outer_Limits%29 )
Humánus megoldás kell? Dolgozzon az elítélt, de ne csak vasalgassanak meg főzzenek a kemény erőszakos bűnözők kemény fizikai munkát térítse meg a társadalomnak az áldozat családjának az általa okozott „kárt” (persze úgy hogy, ne más embertől vegyék el a munkát, nem lenne egyszerű kivitelezni az is igaz). Nagyobb visszatartó ereje is lenne, mint egy virtuális valóságban előtöltött pár órának.
Igazán szomorú pillanat, mikor reggelente kutya és gazda elköszön egymástól. A legtöbb lelkiismeretes gazdi ilyenkor mindig tesz az ebnek valamiféle ígéretet, "sietek haza", "ma hamarabb jövök", "este sétálunk egy nagyot, ha jó leszel". Ezeket a mondatokat leginkább csak magunk…..
Scuttle 2013.11.19 22:21:48
@Krumpli Bogart: Mások meg képzeletbeli barátokhoz beszélnek lefekvés előtt és egyéb erre kijelölt helyeken, téged se próbállak a meggyőzködéseddel szembefordítani szóval, ha téged kutyatelefonálás megnyugtat akkor hajrá :P
Scuttle 2013.11.19 22:43:04
@Cirrus:
Az értelmét én talán abban látom (a lehúzáson kívül), hogy a gazdi meg tudja nyugtatni a lelkiismeretét távollétében, a kajára odamegy a kedvenc, gazdi látja egyben van-e még (ez mondjuk nem olyan rossz) szól pár szót amiből a ugyan a címzett semmit nem fog és ugyanúgy nem tudja hol van a „falkavezér”és mikor jön vissza, de az ember közben elhiteti magával, hogy nem olyan nagy baj ha későn ér haza mert tudják otthon, hogy jön. És ez már elég is, hogy megvegyék… szerintem ez inkább szomorú mint cuki…
Zsótér Dániel idén végzett a Budapesti Kommunikációs Főiskolán, a Mozgókép kultúra és médiaismeret szakon. Rendezőnek készül, pillanatnyilag az M1-nél dolgozik mint bejátszószerkesztő. Két kisfilmjét mutatjuk be: a kofásat és a zombisat. A Kofa az Uzsorás és a…..
A biciklikre házilag is felszerelhető elektromos motor prototípusát készítette el egy New York-i fiatalokból álló csoport. A kerékpározás mellett elkötelezett társaság időt és fáradtságot nem kímélve állította össze a FlyKly névre keresztelt szerkezetet, amellyel most a…..
Sebastian Vettel Szingapúr után Koreában is mesternégyest mutatott be, miután a pole-ból rajtolva, mindvégig az élen autózva szerezte zsinórban negyedik futamgyőzelmét, és közben a verseny leggyorsabb körét is megfutotta. Vettel eddigi F1-es pályafutása során többször is nyert…..
Egyszerre három gyártó is felfedezte magának a kézzel is hajtható kerékpárok eddig nem létező piacát. A Kerékagy májusban írt arról, hogy egy hátfájással küzdő holland sebész, Lex van Stekelenburg ötlete alapján a TSG Essempio megtervezte a 4StrikeBike-ot, a négypedálos…..
Scuttle 2013.08.27 21:35:46
@zuulululu: lehet, de szerintem a munkába járás nem verseny és én a versenyzésre reagáltam.
Ezzel nagyvárosba (hazai közlekedésű viszonyok között) életveszély lenne közlekedni, rosszabbul fordul, lassabban lehet fékezni, és szerintem egy padkára se lehet felpattanni vele valami egyszerűen szükség esetén...

Persze én is kipróbálnám, de nem kéne.
Scuttle 2013.08.27 22:56:14
Scuttle 2013.08.28 21:46:00
@szanalmas: megnézném lejtmenetbe :D
Zsíír Blog Ötödik nap 2013.04.13 22:48:38
Április 5-én megnéztem a Fat, sick and nearly dead című dokumentumfilmet, ami megváltoztatta az életemet. Eldöntöttem, hogy első célként 10 napig saját magam által préselt zöldség és gyümülcsleveket fogok inni. Ha ez sikerül és még jól leszek, akkor 30…..
Scuttle 2013.04.14 23:04:48
@malocz:
@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás:
fruktózhoz

ajcn.nutrition.org/content/76/5/911.full

Én ma már nem kedzem végignyálazni csak belepillantottam de témába vágónak tűnik valamennyire.
Scuttle 2013.04.14 23:25:19
@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás:
Emiatt a mondat miatt linkeltem elsősorban:

"Fructose, unlike glucose, does not stimulate insulin secretion from pancreatic β cells"

De akit érdekelnek a hasonló kutatások annak amugy is érdemes átrágni az ilyesmit, én is így fokok tenni de nem ma...
Scuttle 2013.04.14 23:29:57
@Scuttle:
áh látom már bocs fáradok, tényleg nem neked szántam... @KopaszMercis nek
Messze van még a bolondok napja, jól olvastátok tényleg 450 ezer forintnak megfelelő áron kínálnak, egy mikrohullámú sütővel tönkretett Galaxy S 3-at az eBay-en. A csomag a szénné égett készüléken kívül tartalmazza a telefon dobozát valamint a készülék…..
Scuttle 2013.01.16 19:49:39
@dik_: semmi ellenséges szándék nem volt a kommentemben, a második részt kritikának szántam az első mondattal pedig egy szűk rétegre (azokra az egyénekre akik képesek napokat várni sorban állva azért, hogy 1 nappal előbb hozzájuthassan valamihez ami amugy teljesen elérhető lesz, esetleg másnak FIZETNEK a sorbanállásért) az ilyenek úgy érzem kiadnának ezért is ennyi pénzt.
A személyeskedésedet meg inkább nem véleményezem...
Tavaly februárban a delhi repülőtéren az IndiGo Airlines egyik járatának indulása előtt fél órát a köd, majd további negyven percet egy indiai férfi utas miatt kellett várakozni. A repülőgép már éppen felszállásra készülődött, amikor egy középkorú indiai férfi utas…..
A világ legnagyobb bicepszének körmérete 79 centiméter, tulajdonosa pedig Moustafa Ismail. Az egyiptomi férfi számára igazi kihívás a pólóvásárlás és bár utálja a spenótot mindenki Popey-nek hívja. Moustafa Ismail karjának körmérete 79 centiméter, akkora, mit egy felnőtt…..
A szériagyártású elektromos kerékpárok kategóriájában több gyártó is akad a világon, amely azzal reklámozza magát, hogy biciklije képes a 100-as tempó áttörésére. Hiteles eredmények azonban nincsenek. Egy magyar cég lehet az első, amely megméretteti magát. Az áttörés…..
Scuttle 2012.11.18 17:07:52
@Bacu: Szerintem se bringa, de nem is motor mert mindenképpen tekerni kell, hogy legyen hajtás. De ez egy luxus cucc tehát mi nem érthetjük mennyire "jó" is ez, aki közel 25.000-30.000 eurot ki tol rá annak meg ugyis mindegy.

De azért kicsit vicces ez a rekord döntési kisérlet a felvezető nélküli sima terepen 133km/h a tekerés világrekordja, így ez a 76 elég gyengusnak tűnik...
Scuttle 2012.11.18 17:14:26
@Martian:
valóban de 76 ígyis-úgyis kevésnek tünik.

www.youtube.com/watch?v=jQwpGLCAMm4
Scuttle 2012.11.18 19:37:17
@fandrew: @Martian: Persze világos, hogy ez reklám, de ebből meg pont az látszik, hogy szíriagyártmányként ennél többet nem nagyon tud, áttétellel biztos lehet variálni de ha full áramvonalas kűlsőt kap akkor az már megint nem a mindennapi használhatóságot bizonyítja szóval rekord ide vagy oda kicsit ferdítésnek érzem az egészet(pláne ennyiért). Az egy töltéssel megtehető legnagyobb táv növelése már izgalmasabban hangzik egy ilyen gép ha lemerül toligálni jó legfeljebb. (közben meglestem 82km/h 200m en keresztül "sima" bicóval a rekord szintén áramvonalas elemekke.)
Mert ma már senki sem kövér, itt már mindenki plus size. És engem egyre jobban idegesít. Felnézünk egy tervezőre, mert plus size kollekciót készít. Imádjuk, istenítjük és példaképnek tekintjük a plus size modelleket. Már van plus size fashion week, és most figyelj, indul az…..
Ha ezt nem a Morning Show rendelte be magának, akkor jól kilehet az az ember, aki ezt elkövette. Vannak benne egész mókás dolgok..
Scuttle 2012.11.07 17:18:15
www.youtube.com/watch?v=2ewL4W5gQ40 nem kell ahhoz feltétlen ismerni valakit, hogy tudni lehessen milyen ember, ez például elég árulkodó.
Lagerfeld barokkos hangulatba került, amikor a Chanel napszemüveg kollekcióját tervezte. Az új "Bijou" collection metálos, nőies, szofisztikált és igen feltűnő. Egyet kérünk csak, ne szolizd narancssárgára magad, ahhoz nagyon nem pásszol. Most kacsintottuk - (majd)nem…..
ANNENN 100% sárm 2012.08.27 20:09:52
Valójában 100% Wool az editorial címe, engem azonban nem a kötött, gyapjú holmik fogtak meg a lent látható fotókban... A modell ugyanis elképesztően sármos, már nagyon régen láttam ilyen férfias férfit egy divatanyagban. Csodás, még sok ilyet! Fotók,…..
Scuttle 2012.08.28 00:23:20
@chipanddale74: nem ám farkas fej az, azonosul szereppel => gyökér anorexiás birka módjára bőg.
Az elmúlt napok esős időjárása eszembe juttatta, hogy az esővíz felhasználása a kerttulajdonosoknak általában kétféle dolgot jelent, egyfelől az ingyen öntözést, másfelől az előrelátóbbaknak egy hordót az ereszcsatorna alatt, amibe gyűjthetik az ajándék locsolóvizet. Az…..