Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leszart Ritthberger

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság egyre divatosabbá válik az a téves nézet, hogy a buzik is emberek, és hogy őket is édesanya szülte. Egyre több meleg bújik elő, vonul fel, aztán még nekik áll feljebb, ha a normális emberek nyíltan lerohadtbuzizzák, ratyizzák vagy köcsögözik őket. Lassan már meg sem lehet rugdosni a buzikat…..
Leszart Ritthberger 2013.10.06 20:30:40
@Valóraváltógép: Nehéz ezt pontosan tudni.
Annyi biztos, hogy az esetek többségében nem racionális döntésem/választásan alapul a buziság.
A szélsőliberális érvrendszer szerint persze van helye a személyes döntésnek: a felismerés után a coming out.
Amit leírt a post az a libsi kánon-nagyrészt.

Ismert egy román börtönpszihológus évtizedes kutatása, amely végső konklúziója, az, hogy valamilyen gyermekkori megrontásos traumára vezethető vissza a léleknek az a kóros állapota, amely szimptómáit buziságnak nevezzük.
Ritkán hallani a kutatásról....
Leszart Ritthberger 2013.10.06 21:12:16
@egysmás: Ez most egy coming out ?
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
Derült égből villámcsapás... senki sem számított arra, hogy XVI. Benedek pápa ma bejelenti, hogy február 28-án lemond a pápai trónról. A Szentatya rendkívül idősen, 78 évesen vált pápává még 2005-ben, így élemedett kora és ezzel együtt megromló egészsége miatt hagyja ott…..
Leszart Ritthberger 2013.02.11 19:24:36
A magyar bulváripar lendületesebben kezdi az évet, mint Overdose azt a pár futamot, ami előtt nem sántult le, VV Boglyasfejű Évi videóklipje például nagyon odabasz, meg is mutatjuk, tessék: Csobot Adélból revüsztár lett az Ofreumban, és jobban járt az egész X-Faktorozással,…..
Mandiner blog Hétes: van visszaút 2012.12.24 07:01:00
„Miért jöttetek?” – mered ránk fél tucat cigánygyerek a lepukkant egykori postaépületben, mi pedig megszeppenve állunk. Egyrészt, mert azt hisszük, hogy egyértelmű, magától értetődő az ottlétünk, illetve annak célja, másrészt mert rögtön rájövünk, hogy talán mégsem…..
Leszart Ritthberger 2012.12.24 16:39:22
mandiner.hu/cikk/20121224_banlaki_d_stella_hetes_van_visszaut

Nézzétek már mit találtam: ez az írás olyan fasza, hogy kettő van delőle !!!

A Mandin is ua a cikk-csak ott még Stella D. Banlaki jegyzi azt, ellentétben ezzel a cikkel, amit st. Ella írt.
A kommentelők között közös mindannyiunk Kiss Ádámja(smalladam), de egyébként a téma is közös, már ti. hogy ez így Karácsonykor egy kicsit erős.

Vajon miért kell ebből a nemzetgyalázásból kettő is ?
vagy csak a nevünk vállalása lett egy kicsit shock ?

Minden Magyarnak Áldott Ünnepet !

igen ádám, téged kirekesztettelek-mondhatod, hogy rasszista vok
Amikor a The Voice első élő adását Szabó Kimmel Tamás műsorvezető nem maja papnak vagy tüntető diáknak öltözve nyitotta, és még egy cigánykereket sem vetett a dublőrje a bevonuláskor, hanem szimplán énekelt egy jót, na akkor mondtam hálát az X-Faktornak. Azért, mert ha az…..
Oláh Gergő vagy Antal Timi? Végül is oly mindegy, a lényeg, hogy jó hangú énekesek kerültek a döntőbe, akik tényleg megérdemlik, hogy nyerjenek egy szakajtónyi pénzt, lemezszerződést, lakást, kocsit, lakótelepet, szigetet, kisebb banánköztársaságot, vagy amit adnak nekik…..
Leszart Ritthberger 2012.12.16 22:49:42
@AnnaKarenina: Szerintem tehetséges, ügyes gyerek !
Gratulálok a győzelméhez-talán elsőként a kommentelők közül.
Asszem válaszolhattam arra a felvetésre, hogy minden jobbikos rá szavazhatott.
Gondolom az nem provokáció, hanem vicces, mint Antal Timit románozni, ugye te főlibsimegmondoménneked temagyar.
Leszart Ritthberger 2012.12.16 22:52:52
@Chuck Νorris: Ja, Caramel egész értékes dolgokat csinál-nem az idei A Dal szereplésére gondolok.
Leszart Ritthberger 2012.12.17 09:44:01
@almirena: Jól hangzik.
Még egy döntőn túl vagyunk, ez volt tán a tizedik (agyrém), de nem az utolsó, mert holnap feszül majd egymásnak a két továbbjutó, Oláh Gergő és Antal Tímea. Mondhatni, borítékolható volt, hogy Csobot Adél eddig tudja elfoxtrottozni magát, és itt már elfogy a kakaó, de a…..
Leszart Ritthberger 2012.12.16 10:30:41
@conormcload: Tényleg élvezhetőbb a versenyzők teljesítménye a The Voice-ban, de a faktorba is tehetséges emberek(is) jelentkeztek.
Az más kérdés, hogy pl. Keresztes 3 mentoráltja Lass, Stone, JFK lett végül-gondolom van az a pénz-de a 6 versenyzője között volt 3 tehetséges énekes.
Csak azokat hazaküldte a Mentorházból.
Gondolom, hogy hallása neki is lehet, ezért azt gondolom, hogy nem véletlenül kerültek ezek az idióták idén adásba, hanem ez volt a koncepció része.
Ettől függetlenül az értékkel telített műsor a Fölszállott a páva és nem The Voice.
Két kommerciális termék, nem a minőség a lényeg, hanem az eladhatóság.
Ebből a szempontból még inkább szánalmas a TV2 szerencsétlenkedése, mert az a közvélekedés, hogy az "jobb" mégis kevesebben nézik vagy 600.000-n.
Leszart Ritthberger 2012.12.16 13:13:47
@Pico: Azért azt ne felejtsd el, hogy az ami/angol x factor/britain got talent/the voice showkat kik nyerték meg, milyen karriert futottak be akár csak egy év alatt is(de egyébként Kelly Clakson-vagy hogyarossebe írja a nevét meg vagy 8 éve számít sztárnak).Vagy akár csak a mentorokat nézve(The Voice : C. Aguillera, Adam Levin-Marum 5)egész nagy a különbség.Egyik külföldi show élő adásába nem jutott volna be senki soha az itthoniak közül-esetleg Takács Nikolas-énekelni általában az élő showban már mindenki tud, még aki kiesett az is, legtöbben táncolni is tudnak és 18-20 éves korukra kb. 10 éve képzik magukat nem kevés pénzért.
Leszart Ritthberger 2012.12.16 13:48:48
@Leszart Ritthberger: Még mielőtt bárki belefeledkezne a hülyeségbe, hogy"mink kisország vagyunk, Amerika meg nagy"leírom, hogy nem a gazdasági potenciál a legnagyobb különbség a magyar változat és az eredeti között, hanem a szakmai színvonal.
Amikor a Voice elkezdődott Amerikában Aguillerával és Levinnel egyből lett is egy közös nótájuk Move like Jagger címmel.
A csapból is ez folyt.
Az idei szériára a jelentkezőknek a Payphone-t kellett átdolgozni(értitek? át kellett dolgozni akusztikus hangszerre és elő kellett adni) duettben.
Én vagy 10 ilyet láttam és kibaszott jók is voltak közöttük, klippel jócsajjal mindennel.
Na ez versenyzik az X Faktor magyar kiadásának 3 év alatt egy közös mentorprojektjével, a Macskafogó zenéjére előadott új szöveggel, amit biztos Geszti csinálhatott és a zenével kapcs. meg nem lepődnék meg, ha az öreg Malek készítette volna, vagy Bradányi Iván.
Tehát a teljesítmény versenyzik a nullával.
Itthon is volna jobb mentor ezeknék, de gondolom ennyi pénzért ezek értek rá.
A Voice indulása előtt fölmerült Kovács Ákos, a Tankcsapda-frontember Lukács és a Quimbis Kis Tibi neve is.
Ebből lett Malek Andrea osztrák primadonna-b liga és Mező Mihály színpadi jelenség.
Ezeknek a műsoroknak pedig a mentorok a lelkük, mert egy idő után az nem lesz elég, hogy kurvajó voltál.Invesztició kell, affinitás és penge ötletek a jó műsorhoz.
Ez nem volt ebben az évben.
hogyvolt X-faktor 3x16 - 8. döntő 2012.12.08 19:00:00
Nem lehet kiheverni azt, ami múlt szombaton történt. Az X-faktor 3. szériája elveszítette utolsó igazi őstehetségét is, egyetlen kérdés már csak az, hogy kinek lehet még drukkolni egy olyan műsorban, ahol a Király fia után Magyarország legjobb hangú kidobóembere is távozott? Na…..
Leszart Ritthberger 2012.12.08 22:11:30
@AnnaKarenina: Meg a PJZ is.
Kigondoltam A munkanélküliek 2012.12.08 00:20:40
 A munkanélküliek nagyon buta emberek, akik nem találnak munkát, mert nem értenek semmihez. Az okos embereknek sosincs ilyen problémájuk, legfeljebb munkahelyet váltanak, vagy sikeres vállalkozók. Aki keres, az talál, mondja a magyar mondás is, ergó eleink is képben voltak már,…..
Az előzetes forgatókönyvnek megfelelően Stone esett ki a Jimmy fia Krisztián szárnyalása utáni első faktorból, jövő héten majd szépen követi a mostani adásban párbajozó Szabó Dávid is, akinek tegnap két jól hallható lélegzetvétel között azt bírta mondani Ördög Nóra,…..
Leszart Ritthberger 2012.12.02 19:20:21
@stefensoon: Én csak azt nem tudom, hogy kire gondolhatott "magyar gyerekként" a bennmaradtak közül ?
Leszart Ritthberger 2012.12.02 20:56:40
@Joske: Kezdődik ?

Ámberek, 100 éves a mozi; Kovács László kiesett a faktorból !
Leszart Ritthberger 2012.12.02 22:36:23
@Bruti: Kedves Bruti !
Nem ingem, de-és nagyon kedvellek, én is debreceni vok, tök király a jfkát a döntőbe, stb.
Csárli jól énekel, de a zenészspanok azért kisérik, mert olyan fasza, vagy mert fizet érte ?
Véget ért az idei X-Faktor egyik különversenye, hogy Malek Miklós szavaival éljünk, Jimmy fia Krisztián a hangokkal vívott hősies küzdelem végén a fater szellemét megidézve távozott a műsorból, amiben tényleg most énekelt a legjobban egyébként. Jó, Jimmy Még nem veszíthetek…..
Leszart Ritthberger 2012.11.25 19:26:57
@MarilynBuddha: Ez meg szerencsemosdatás.
Ott kezdődött el az eszmecsere Szili "doktor" szerepéről, hogy JFK a párbaj előtt egy peccel nem volt tisztában a saját helyzetével.
Én nem kétlen, hogy amit kommentedben projektálsz, az akár úgy is történhetett, sőt !
Ez az ember meg akarta még győzni Keresztest, pedig rajta kívül mindenki tudta, hogy párbaj-helyzetben neki lőtt a csősz.
Hazugságban tartották-Szili vezetésével, ennyi.
Amennyiben az a víziód is igaznak bizonyul, hogy bizony egy kissé megbomlott egyensúlyú személyiségről van szó, akkor még inkább merül föl a "szakember" felelőssége.
Mind1, erre is van ember: Szili Nóra.
Leszart Ritthberger 2012.11.25 19:35:49
@svájcinéger: Az mekkora raj volt !
Az adás szerkesztéséből adódóan nem jut eszünkbe-mert úgy csináltak, mintha egy intim pillanatot leshettünk volna meg-de ez nyilvánvalóan egy beállított helyzet volt !
Mindenkinek van kisfilmje, abba meg kell a cselekmény, de az nagyon komoly lehetett, hogy "ma jön a tv forgatni, mit vegyek fel ?
Megvan: bőrjakót, mer' az olyan hiteles-gyógyítós !"
Két évvel ezelőtt elindult egy Szíj Melinda nevű nő a Megasztárban, mert szerette volna kipróbálni magát mások előtt is, van ez így, mi sem az asztalfióknak írogatunk, ugye. A jellegzetes csíkos szatyrát és kötött pulóverét a meghallgatáson sem szívesen tette le, ha más nem,…..
Leszart Ritthberger 2012.11.22 12:05:50
@vittorio8: Hát nemtom.
Az X bevallottan nem a Jimmy-fan korosztálynak szól.
alapvetően-koncepció szerint-kistinitől kb. 35-ig célozzák a közönséget(vagy legalábbis az 1. X-nél még itthon is ezt dumálták).
Azért van külön 28-év felettiek kategória(nem 50+), de ezzel a jó Stone-val nem gondolnám, hogy nagyon meg lehetne dobogtatni a gimnazista lányok kisszivit.
JFK és Stone egyértelműen egy másik célxsoportra van élesítve-ez két dolgot jelenthet:
-szokás szerint még a kitalálóknál is okosabbnak vizionálják magukat a szerkesztők
-nem jön a bevétel, ezért új bolondokat kell találni.
Leszart Ritthberger 2012.11.22 16:07:34
@Zka77: a TV2 kifizetett már Alekoszért is egy kerek összeget-mondjuk az megérte(DDDDDDDDD)
A Megasztárba pedig Flo ridáért fizetett szépet, az is milyen fostalicska.
Ennél sokkal jobban megtérülő befektetés, ha az x-t alázzák le.
Jövőrre már nem lesz a JFKrisztofel nyer, tehát még az is lehet, hogy a voice lesz a legnézettebb műsor.
Hacsak nem lesz VV6.
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Nívó Szidjuk együtt az LMP-t! 2012.11.19 11:13:35
Esküszöm, a fene nem akart a témáról írni, így is ezzel van tele a magyar sajtó és blogoszféra, hogy miért nem akar egy parlamenti küszöb környékén táncoló pártocska csatlakozni a még csak nagy szavak mentén létező volt miniszterelnök fémjelezte politikai mozgalomhoz, de…..
Elég rossz volt a kormány elmúlt kéthetes mérlege, a baltás gyilkos, Orbán IMF-listája és a Varga István-féle női szerepfelfogás borzolta a kedélyeket. Mindhárom ügy elviekben alkalmas volt arra, hogy a Fidesz korábbi támogatóit is elgondolkodtassa a hogyantovábbról. Mindegyik…..
Leszart Ritthberger 2012.09.16 11:09:23
@Milyen jogon pofázik a Habony az ország dolgaiba?:

Bezzeg Feriteket hogy elfogadta a KÜLFÖLD !

Magyarország a saját érdekeinek megfelelő politikát folytat, ez sokszor okoz feszült helyzetet.
Hazánk a II. VH előtt Európa 5. gazdasága volt, de voltak ágazatok, amelyek vezették az európai listát, vagy éppen dobogósak voltak.
Sok konfliktussal jár, amíg visszaszerezzük azt, amit a hazaárulók aruba bocsájtottak, vagy éppen elherdáltak.

Érdemes volna kizárni a szavazati jogból azokat, akik kárt okoztak az országnak.
Végkiárusítás!Leárazás!Akciók!Az "ügy amúgy lezárva", mindezt a létező leghitelesebb személy nyilatkozta: ... Selmeczi Gabika.  Ki más riasztható szombaton, hogy böffentsen egyet a sajtónak? Szijjártó Petya nincs az országban, ő Mitt Romey esélyeit ássa alá jelenleg az…..
Balavány Poszt Nem akarok félni 2012.08.25 19:18:16
Mégis félek. Volt náciparádé korábban is, fura, bosszantó dolog, de fölöslegesnek gondoltam a túlzott tiltakozást, hisz minden civilizált országban vonulgatnak, pofázgatnak, hazamennek. De most már nem lehet ilyen könnyedén. Évről évre többen vannak, erősödnek. Nem csak a…..
Leszart Ritthberger 2012.08.25 21:44:23
@benoke77: Szerintem amit írsz, az minimum hazugság, de inkább provokáció !

katólikus családból származol, a történet szerinti feleséged meg zsidó származású.
Hol tartottátok az esküvőt ?
Ha esetleg a tanács házasságkötő termében, akkor te nem vagy katólikus és az asszony sem zsira !

azt még el tudom képzelni, hogy a katóliskus családod befogadja a feleséged, de a zsidó vallás tiltja a zsidó-goj házasságot.
Persze mondhatod azt, hogy ti nem tartjátok a hagyományt, de akkor hogyan veheted a szádra egyáltalán, hogy kotólikus,zsidó ?
A Helyi Téma („Magyarország legnagyobb hetilapja”) már eddig sem volt különösebben szégyenlős, ha címadásról volt szó, de augusztus 22-i címlapjával valószínűleg minden eddigi határt átlépett. Choli Daróczi Józseffel közölt interjút a Helyi Téma legutóbbi…..
Talán ideje lenne szembenézni azzal, hogy egy testvérgyilkos szadista fenevadat emlegetünk szentként. István király politikai teljesítménye vitathatatlan, hiszen felismerte, hogy ha a bármily farizeus egyházi hatalom oldalára áll, vagyis Kelet (Bizánc) helyet Nyugatot (Róma)…..
Leszart Ritthberger 2012.08.20 22:16:11
@bigthereal: És Ferge Zsuzsa látott kalákázó cigányokat, akik a segélyt arra költötték, hogy összefogva beutaztak a pennimarketbe és ott alapvető élelmiszereket vásároltak nagy tételben, mert az úgy olcsóbb.
Leszart Ritthberger 2012.08.20 22:23:17
@bizony mondom: kedves B. mondom.

Az általad idézett mondatot nem tartom írásom velejének, érdemi hozzászólásra javaslom Géza-István viszonya(Géza-Koppány), Skizma 1054, avagy miért szent István mindkét liturgia szerint(tudod, kölcsönösen kiátkozták egymást) stb.
A hosszal nem tudok mit tenni, több, mint fele írásomnak István Nagyobbik Legendáriumának részlete.
Nem baj az, hogy itt áll az is a blogodon.
Leszart Ritthberger 2012.08.20 22:31:24
@látjátok feleim szümtükkel: Édes Istenem, már Szentistvánkor is holokáztok ?
Garai-Édler Eszter sok társával együtt a szélsőjobb célkeresztjébe került, mert résztvevője volt 2012. július 16-án megrendezetett flashmobnak, amelyet Csatáry László lakása előtt tartottak. A flashmob résztvevői ellen hadjáratot indítottak, Efraim Zuroffal, a Simon Wiesenthal…..
Leszart Ritthberger 2012.08.19 20:27:55
index.hu/belfold/2012/08/18/otven_eve_jott_letre_a_iii_iii-as_csoportfonokseg/

Ezek között a mocsok ávós hazaárulók között egy magyar sincs !
Ezek a mocskok hogyan kerülhették el az elszámoltatás ?
Miért mindig Csatáry ?